Pituuskasvu

Kokeile Näitä Erinomaisia Vinkkejä, Kun Happo Refluksi Ei Vaivaa Sinua.

Sinun on otettava elämäsi hallintaan. Ei ole ketään siellä, joka voi auttaa sinua, jos et voi auttaa itseäsi. Tämä tarkoittaa, että sinun täytyy tulla koulutettu teidän kunnossa ja miten, jotta se siedettävä. Aloittaa tämän artikkelin, ja kaikki sen vinkkejä ohjaamiseen happo refluksi.

Älä syödä liikaa. Vain syödä kunnes tunnet kylläinen, vatsasi lopettaa murinaa ja päättyy, nälkää, epämukavuutta. Jos tulee taas nälkä pian syömisen jälkeen, juo lasillinen vettä sen sijaan, että välipala. Kun syöt liikaa, vatsasi on ongelmia sulattamaan ja saatat löytää happo refluksi kasvatetaan sen rumaa päätään.

Tiesitkö, että laihdutus voi auttaa kesyttää GERD oireita? On tieteellistä näyttöä siitä, että ottaa liikaa rasvaa johtaa vapauttamaan kemikaaleja, jotka aiheuttavat ruoansulatus ei toimi oikein. Tämä voi johtaa happo refluksi ja sen tuloksena kärsimystä. Karistanut puntaa ja tuntea paremmin!

Happo refluksi voi olla normaali reaktio syö liikaa tai liian nopeasti! Jos olet kokenut vaikutuksia happo refluksi viime aikoina, muuttaa ruokailutottumuksiaan. Parantaa sisältöä ateriat lisäämällä terveellisempiä valintoja ja ota aikaa pureskella ruokasi hyvin. Ruoansulatuskanavan radalla arvostavat se-ja sinun pitäisi kärsivät happo refluksi niin paljon

Rasvaisia ruokia tehdä se, että paljon pahempi ihmiset kärsivät happo refluksi. Elintarvikkeiden korkea rasvaa rentoutua ruokatorven sulkijalihaksen niin paljon, että se mahdollistaa happo keksiä. Rasvaisia ruokia aiheuttaa painonnousua, joka myös lisää happo refluksi ongelmia. Elää terveellistä elämäntapaa ja syödä oikein!

Nopeaa helpotusta, poimia kanelilla maustettu purukumi. Kun olet pureskella purukumia, sylkirauhaset vauhtia, joka voi auttaa neutraloida mahahapon. Päälle, että, joudut nielemään enemmän ja auttaa selkeä happoa ruokatorveen. Lopuksi, valitsemalla ei-minttu ja ei-sitrushedelmien makuja varmistaa et laukaista happo refluksi.

Kääntyä aloe vera mehu on rauhoittava tapa parantaa vahinko happo refluksi voi aiheuttaa. Se vähentää tulehdusta, ruokatorven ja mahan limakalvon itse. Kaikki mitä tarvitset on puoli kuppi ennen ateriaa tukea ruoansulatusta uudistumista, mutta muista, että se on myös laksatiivinen!

Haluat välttää elintarvikkeita, jotka sisältävät suuren määrän happoa, jotta voidaan vähentää happo refluksi hyökkäyksiä. Esimerkkejä elintarvikkeita, jotka ovat tunnettuja korkea hapanta sisältöä ovat greippi, tomaatit ja ananas. Jos sinulla on ollut ongelmia syömisen jälkeen näitä elintarvikkeita, se voi olla parasta välttää syömistä myöhään yöllä, tai kokonaan.

Jos kärsit happo refluksi, välttää vahvistetaan välittömästi sen jälkeen vievää aterian. Kun kallistaa, teidän ruoansulatusta hidastaa. Pysymällä pystyssä, voit välttää happo menee ruokatorveen.

Älä asetu makuulle aterian jälkeen, jos sinulla on happo refluksitauti. Kun olet vahvistaa, ruokatorven avaa enemmän. Tämän avulla mahahapon keksiä kautta ruokatorveen ja lopulta läpi kurkun ja suun. Se on suositeltavaa odottaa vähintään kaksi tuntia aterian jälkeen makuulle.

Tiedetään, että tupakointi on haitallista terveydelle, mutta tiesitkö myös tietää, että tupakointi voi olla vaikutusta happo refluksi? Kun poltat, lisää mahahapon tuotetaan, ruoansulatus on hidastunut, ja vähemmän sylkeä tuotetaan. Tupakointi aiheuttaa myös sulkijalihaksen ruokatorven heikentää, jolloin happo refluksi esiintyy.

Muuttaminen aika liikunta voi auttaa vähentää happo refluksi oireita saat. Urakointi vatsalihaksia voi pakottaa mitään ruokaa mahassa takaisin ruokatorveen. Se on parasta odottaa noin tunti sen jälkeen, kun olet liikunta osallistua minkäänlaista liikuntaa.

Jos ei ole tarpeeksi syitä lopettaa tupakointi, tässä on yksi lisää. Tupakoinnin lopettaminen vähentää huomattavasti todennäköisyyttä sairastua GERD. Ruoansulatus on hidastunut tupakoinnista ja se myös lisää tuotantoa mahahapon. Tupakointi vähentää syljen tuotanto, joka on kehon puolustus vastaan mahahapon.

Kahvia ja teetä voi aiheuttaa happo refluksi, joten yritä välttää niitä. Molemmat juomat ovat tyypillisesti korkea kofeiini, ja tämä on usein totta, jos voit valita kofeiiniton lajikkeita. Yritä rajoittaa kulutusta sekä juomat aina kun se on mahdollista, ja sen sijaan, tehdä terveellisiä vaihtoehtoja, kuten juomavettä.

Jos olet vaarassa happo refluksi, älä käytä liian voimakkaasti. Intensiivisen harjoittelun voi pahentaa ruoansulatuskanavan radan ja lisätä todennäköisyyttä refluksi aterioiden jälkeen. Kävely on erinomainen tapa pysyä kunnossa ja vähentää tai ylläpitää terveen paino edelleen vähentää happo refluksi. Aloita hitaasti, jos et ole tapana säännöllinen liikunta.

Aloe vera on mitä todennäköisesti liittävät sunburns, mutta tiesitkö, että se toimii myös happo refluksi oireet? Aloe vera mehu on käytetty iät hoitoon happo refluksi. Sekoittamalla unssi aloe vera mehu muutaman unssia kylmää vettä voi auttaa nopeasti hillitä oireita heti, kun ne alkavat.

Nyt, että olet tämän tiedon, sinun täytyy käyttää sitä. Sinun täytyy aloittaa vaihdat elämäntavan auttaa sinua selviytymään teidän kunnossa. Sinun täytyy ottaa elämän ohjat ja ohjaa se minne haluat sen mennä. Mitä sinun täytyy tehdä, kaikkea on aloittaa muutokset tänään.