Poikaystävä

Haluatko Oppia Lisää WordPress? Me Voimme Auttaa!

Haluatko oppia lisää käynnissä sivusto, WordPress? On ohjelmiston avulla hukkua? Oletko lannista oppimista? Vinkkejä tässä artikkelissa auttaa sinua pääsemään alkuun oman sivuston, joten tarkista ne kaikki pois alla ja löytää ulos niin paljon kuin mahdollista.

Jos suoritat WordPress blog ammatti-tai search engine optimization purporses, älä anna WordPress todella isäntä oman blogin. Laita blogisi on eri isäntä, ja sitten vain käyttää WordPress-sovellus. Blogit WordPress verkkosivuilla ovat joskus poistettu, koska se on liian kaupallinen tai katsotaan spammy sisältöä.

Aina päivittää WordPress mahdollisimman pian. Hakkerit kohdistaa WordPress, koska suuri määrä käyttäjiä. Päivittää WordPress heti, kun päivitykset ovat saatavilla voi olla arvokkainta turvallisuuden tehtävät. Mitä kauemmin odotat päivittää, sitä parempi mahdollisuus hakkerit päästä osaksi yrityksesi.

Kannustaa käyttäjät voivat jakaa sivuston kanssa heidän ystävien, perheen ja rakkaansa alkuun sosiaalisen median sivustoja. Twitter ja Facebook ovat kaikkein optimaalinen sivustoja, jotka tulevat mieleen, koska tämä voi saada nimesi poikki miljoonia erilaisia ihmisiä. Sosiaalinen jakaminen plugin voidaan käyttää helpottamaan tätä.

Muista tehdä hyvä käyttää footer alue alareunassa WordPress-blogin sivuilla. Tällä alueella voit sisällyttää muita tietoja itsestäsi ja/tai tekijänoikeutta. Voit myös lisätä linkin toiselle sivulle, jos haluat. Erilaisia teemoja, antaa sinulle enemmän käyttöä tällä alalla, joten valitse teemat huolellisesti maksimoida arvo teidän sivun alatunnisteita.

Varmista, että wordpress sivusto latautuu niin nopeasti kuin mahdollista kävijöitä. Tämä on tärkeää, koska sivusto, joka kaatuu tai kestää liian kauan lannistaa käyttäjät vierailevat. Nopea sivusto laittaa käyttäjät hyvällä tuulella, kun he tulevat siellä päivittäin.

Tervehdys näy kärjessä WordPress-sivusto pitäisi olla hyvin mukaansatempaavaa. Tämä tekee koko sivuston näyttää enemmän esteettisesti miellyttävä. Verkkosivun tulee olla vähemmän automaattinen näköinen, ja on saatavilla kautta Tervehtiä Box plugin.

Voit lisätä media viestejäsi vain liittämällä URL-osoite, johon haluat, että media näkyvän. Esimerkiksi, liitä YouTube-video vain laittamalla URL sisällä teksti jos haluat, että videon toisto. Varmista, että URL-osoite ei muutu siniseksi, jos se ei, korosta se ja valitse linkitys-painiketta.

Jos lataat muutoksia WordPress-sivuston, mutta he eivät ilmeisesti ole tehnyt vaikutusta, yritä päivittää selkeä välimuistin. Pidä vaihtonäppäintä painettuna, kun napsautat lataa-kuvaketta selaimen, tai pidä alhaalla shift-ctrl-r samaan aikaan. Tämä antaa sinulle puhdas versio sivuston, joka tulisi päivittää.

Aina päivittää plugins. Nämä plugins ovat hyvin tärkeitä sivuston. Aivan kuten mikä tahansa muu ohjelmisto, kuitenkin, ne on saatettava ajan tasalle. Jos et pidä plugins nykyinen, saatat menettää merkittäviä päivityksiä tai löytää viallinen niitä.

Älä koskaan unohda kunnolla setup WordPress-sivu on aikavyöhyke. Yleiset Asetukset-sivulla, ota hetki ja varmista, että aikavyöhyke oikein edustaa, missä asut. Tämä voi olla hyvin tärkeää, koska ajat ja päivämäärät julkaistaan yhdessä teidän virkaa. Joilla ei ole asianmukaista päivämäärä leima voi jättää sinut aikamatkalle.

Ero näyttää oman WordPress blog. Se voi olla houkuttelevaa vain heittää standardin WordPress teemoja, mutta olet kuin monia muita blogeja siellä. Harkita muutamia muita teemoja. Jopa asentaa ne niin, että voit esikatsella niitä teidän nykyinen sato sisältöä. Se voi tehdä kaikki ero yleisön sitoutumista.

Asiantuntijat ovat koonneet joitakin parhaista neuvoistaan ja toimi sen tulikuuma tässä artikkelissa. Niin kauan kuin et laita mitä olet oppinut käyttämään, sinun ei ole ongelma luoda uusi WordPress-sivusto. Nyt, että tiedät niin paljon, töihin ja sinulla on oman sivuston ei ole aikaa!