Pojan Penis

Vain Sip: Viini Vinkkejä Parempi Kokemus

Viini on tehty sen tiensä elämäämme vuosisatojen ajan ja on niin monia asioita, voit oppia tämän hyvänmakuista juomaa. Saada tosiasiat oikeassa on vain puolet hauskaa ja oppia, miten palvella, maku tai nauttia viiniä voi tehdä yö täydellinen. Seuraavassa artikkelissa keskitytään joitakin hyviä vinkkejä, jotka auttavat sinua nauttimaan ensi pullo viiniä!

Jos sinulla on mereneläviä, mennä Pinot Grigio. Hyvä viini parantaa teidän dining kokemus. On olemassa monia muita valkoviinejä, että voit yhdistää mereneläviä. Se tekee maukas yhdistelmä, kun pari valkoviiniä ja äyriäiset.

Kun ostaa viiniä, älä tee sitä virhettä uskoa viini on kallista olla maukasta. On olemassa monia viinejä siellä, jotka maistuvat ja ovat kohtuuhintaisia. Jos et ole varma, pidät tietyn lajikkeen viiniä, se on hyvä idea kokeilla edullinen pullo.

Harkita ostaa viiniä vähemmän tunnettu alue maailmassa. Vaikka jokainen hakeutuu kohti viinejä Ranskasta tai Kaliforniassa, on olemassa suuri lajikkeita löytyy lähes kaikkialta! Saatat löytää kaunis punainen viini Pohjois-Carolina tai koskaan kuullut rosendahl Australiassa. Antaa muutaman yrittää, ja nauttia erilaisia, he tuovat pöytään.

Ottaa sokea maku testi muutamia viinejä. Tuomari niitä maku, tuoksu ja rohkeus. Sivuuttaa eniten haluttuja ominaisuuksia, kuten hinta tai rosendahl alueella. Makuista sokeasti on loistava tapa saada rehellinen mielipiteesi siitä, viiniä itse, ilman saada huijasi hype että joskus menee tiettyjä lajikkeita.

Jos haluat pitää viinin pitkiä aikoja, sinun kannattaa harkita investoimalla viini jääkaappi. Vaikka sinulla on kuiva ja viileä kellari voit käyttää, lämpötila on edelleen hieman vaihdella yhden kauden seuraavaan. Viinin voit tallentaa pitää sen makuja, jos se pysyy täsmälleen samassa lämpötilassa.

Vältä yli hyytävä valkoviinit. Monet viiniä juovat ostaa pullo suosikki valkoinen ja palata kotiin pop se jääkaappiin. Kun hyytävä valkoiset on tärkeää, liian paljon kylmä vähenee makuja viiniä, joskus kaikkein tärkeimmät. Kohde, jonka lämpötila on noin 60 astetta jopa 68 astetta saavuttamiseksi prime maku.

Jos ostat boxed viiniä, voit suodattaa tämän hienon lasi karahvi parantaa siten, että se näyttää. Tämä on hyvä temppu, että voit käyttää, jos sinulla on palvella ystävien juhlissa tai päivällisen. Tämä avulla voit säästää rahaa, kun antaa pois tyylikäs kuva.

Jos sinulla on taipumus saada päänsärkyä heti, kun juo viiniä, sinun pitäisi kokeilla erilaista viiniä. Esimerkiksi jotkut ihmiset vain saada päänsärkyä, punainen viinejä. Jos päänsäryt jatkuvat, sinun pitäisi mennä lääkäriin ja varmista, että se on turvallista voit pitää viinin juominen.

Osallistua niin monta viininmaistajaisia, koska sinulla on aikaa. Viininmaistajaisia käyttöön paletti monia eri tyylejä viinejä. Ja ihmiset, jotka osallistuvat näihin tapahtumiin voi myös olla paljon kehittyneempiä kuin mitä viiniä tietoa. Voit poimia niiden aivot oppia vielä enemmän!

Mene viininmaistajaisia, kun voit. Viininmaistajaisia ovat paras paikka testata teidän lava vastaan monia erilaisia ja tuotemerkkejä viiniä. Voit jopa löytää joitakin, jotka ovat ilmaisia, mutta muista, sylkeä viiniä. Et voi tarkasti kertoa maku viiniä kun alkaa tulla päihtyneenä.

Jos olet ovat hakeutuvat yrittää uusia viinejä, se on parempi saada kokeellista pullo yli koko jutusta. Koska erilaisia viinejä ja tyylejä siellä, yhden koulutus-pullot ovat hyvä idea, kun juominen jotain uutta ensimmäistä kertaa. Jos pidät maku, siirtyä jopa puoli-asia.

Älä pelkää kokeilla jotain uutta. Kun tietty viini saaliit yleisön kanssa, se on usein havaittu massa markkinoilla. Se voi olla vaikea löytää hyvää viiniä, kun on niin monta sub-par tarroja hyllyille. Tämän ongelman torjumiseksi, kokeile viiniä vähemmän tunnettuja alueita. Saatat olla yllättynyt laatua.

Yritä eristää makuja ja hajuja koet kun makuista viiniä. Jotkut viinit ovat leimallisesti hedelmäinen tuoksu tai jopa kukka tuoksu. Ja voit nimetä toissijainen toteaa, kuten hunajaa tai karamelli. Keskittyä näihin eri aromit joten voit helposti tunnistaa ne.

Malja on usein tehty sosiaalisen kokoamiset. Seurauksena, et kaikki tulee kilinä viiniä lasit yhdessä. Jos ei tehdä oikein, tämä voi aiheuttaa lasin rikkoutumisen, luoda iso sotku. Kulma lasi hieman ja varmista, että kellot ovat linjassa ja vanteen osoittaa poispäin muu lasi.

Kuten olet juuri lukenut, on olemassa niin monia seikkoja ja vinkkejä et ehkä ole tiedossa viineistä. Mitä olet juuri oppinut, on vain jäävuoren huippu ja että siellä on paljon enemmän siellä! Käytä mitä olet löytänyt tämän artikkelin, jotta seuraava kokoontuminen tai perheen aterian täydellinen pullo suosikki viiniä.