Potenssilääkkeitä

Neuvoja Paremmin Huolta Silmäsi

Ei ole väliä mitä teet elämässäsi, sinun silmäsi tehdä sinulle. Tämä voi tapahtua, jos et tiedä, miten suojella heitä. Tämä artikkeli tarjoaa lukuisia vinkkejä ja niksejä laajentaa oman silmien terveyteen läpi käytännön keinoja. Hyödyntää tätä neuvoa, ja suojata visio elämän.

Etsi erittäin päteviä lääkäreitä oman tarkastukset. Saada suosituksia alkaen perhe ja ystävät siitä, että lääketieteen ammattilaiset, että sinun pitäisi katso. Kun löydät hyvä silmälääkäri, voit olla varma saada oikea näönhuollon.

Sinun pitäisi yrittää syödä oikea ruokavalio paremmin huolta silmäsi. Hyvä ruokavalio ylläpitää silmien terveyteen tulisi sisältää kohteita, jotka sisältävät sinkkiä, Omega-3-rasvahappoja, luteiinia, C-vitamiinia, ja E-vitamiinia saada näitä ravinteita, kokeile syöminen kohteita, kuten tumma lehtivihreästä, rasvainen kala, munat, pähkinät ja sitrushedelmät.

Jos työskentelet tietokoneen ääressä koko päivän, sinun pitäisi lepuuta silmiäsi usein. Silmäsi eivät yleensä vilkkuvat, kun olet tuijottaen tietokoneen näytöllä. Tämä voi aiheuttaa kuivat silmät ja toinen silmä stressiä. Katso pois kymmenen minuutin välein tai niin, ja vilkkuvat levätä silmäsi.

Oletko tupakoitsija? Jos näin on, lopeta. Tupakointi lisää mahdollisuutta, että sinulla on ongelmia silmissä, kuten kaihi ja silmänpohjan rappeuma. Se voi olla vaikea lopettaa, mutta ei koskaan lakkaa yrittämästä. Vaikka olet epäonnistunut aikaisemmin, sinulla on vielä hyvä mahdollisuus, että voimme lopettaa tulevaisuudessa.

Ota kuivat silmät hyvin vakavasti, jos olet kärsivät tämän edellytyksen. Kun jokainen kokee joitakin kuivuus, joko koska on väsynyt tai ympäristön vaikutukset, se voi olla vahingollista, jos se tapahtuu liian usein. Keskustele optikkosi noin mahdollisia hoitoja teidän kuivat silmät, estää pitkän aikavälin vahinkoja.

Mitä kuluttaa vaikutuksia silmien terveyteen. Voit säilyttää paremmin silmien terveyteen, jos kuluttaa elintarvikkeita runsaasti sinkkiä, Vitamiineja, E ja C, ja omega-3-rasvahappoja. Pavut, pähkinät, appelsiinit, tonnikala, lehtivihannekset, ja lohi sisältävät näitä ravintoaineita.

Jos olet joukossa monia edelleen tupakointi, lopeta nyt. Silmät kärsivät, aivan kuin muun kehon. Silmä tauti on yleisempää tupakoivilla. Pysähdy nyt auttaa alentaa riskiä näköhermon vaurioita ja kaihi.

Jos sinulla on punaiset turvonneet silmäluomet paljon, harkita vähentää natriumin saanti. Valitettavasti, suola meidän nauttia meidän ruoka ei ole kaikki, että hyvä meidän elinten, mukaan lukien silmät. Kokeile vaihtaa merisuola sen sijaan, tai käyttää muita yrtti-ja mausteseokset, jotka eivät sisällä natriumia. Silmät pitäisi parantaa nopeasti.

Vältä tietokoneen ääressä liian pitkään. Pidä tauko puolen tunnin välein antaa silmäsi levätä rasitusta. Tuijottaen tietokoneen voi aiheuttaa silmien kuivuminen, koska sinun ei vilku niin usein, joten ponnistella vilkkuu 30 sekunnin välein, kun olet tietokoneen ääressä.

Muista vaihtaa piilolinssejä vähintään kolmen kuukauden välein. Kaksi kuukautta on todella paljon parempi kohde, tai jopa yksi kuukausi. Monet ihmiset unohtaa vaihtamaan yhteystietoja niin usein kuin pitäisi, joka myöhemmin johtaa enemmän vakavia ongelmia silmissä, kuten ärsytys, haavaumat, tai infektioita.

Nauttia kupin kahvia aamulla. Jos etsit toinen tekosyy juoda kahvia aamulla, sitten olet löytänyt yksi. Tutkimukset ovat osoittaneet, että juominen yksi tai kaksi kuppia kahvia joka aamu voi todella auttaa täydentää kyyneleet, jotka auttavat pitämään silmät kosteina. Pitää rajoittaa ainakin kaksi kuppia tai voit tehdä enemmän vahinkoa kuin hyvää.

Aivan kuten sinä pitää kasvosi puhtaana, varmista, että silmäsi pysyvät puhtaina samoin! Se on helppo bakteerit päästä silmät, aiheuttaen infektio. Varmista aina, että kätesi ovat puhtaat, kun laitat yhteystietosi. Soveltaa meikki huolellisesti, ja älä anna kudos, joka olet aivasti koskettaa silmät.

Jos silmäsi saada ärtynyt ja kuiva, kun nukut, kokeile silmä voidetta. He voivat voitele silmäsi ja he auttaa enää, koska he eivät ole vesi-pohjainen. He voisivat tehdä oman vision epäselvä aluksi vaikka, joka on, miksi sinun pitäisi käyttää ne juuri ennen nukkumaanmenoa.

Ylläpitää silmät terveet syömällä paljon hedelmiä ja vihanneksia. Porkkanat, jotka sisältävät beeta-karoteeni ovat erityisesti hyödyllistä pitää silmät terveet. Syy on se, että beta-karoteeni on antioksidantti, joka vähentää riskiä saada silmänpohjan rappeuma. Paprikaa, ruusukaali ja parsakaali ovat myös hyviä, koska niissä on paljon C-vitamiinia.

On tärkeää, että pienten lasten on tutkittu lapsipotilailla silmälääkäri joka vuosi. Lasten silmät kehittyä nopeasti. Säännöllisesti tarkistaa ups voi saalis mitään poikkeavuuksia, jotka voivat johtaa edelleen ongelmia. Jos huomataan ajoissa, silmälääkäri voi toteuttaa toimenpiteitä, joilla estää ongelman ennen kuin se tapahtuu.

Älä hiero silmiäsi. Tämä voi olla vaikea tottua, varsinkin jos olet tehnyt sitä lapsesta asti. Kuitenkin, kädet ovat todella likainen, ja hieromalla silmäsi, olet ohimennen niitä bakteereita kasvoillesi. Jos sinun täytyy koskettaa silmäsi, varmista, että olet pestä kädet huolellisesti ensin.

Varmista, että saat riittävästi unta joka yö. Jokainen osa kehon lepää ja korjaukset itse, kun olet nukkumassa, ja silmäsi eivät ole erilaisia. Voit tuntea, että silmäsi ovat väsyneitä ja tuntevat kireät aamulla, kun olet vain saada muutaman tunnin nukkua yön ennen.

Jokainen haluaa nähdä ja tuntea luottaa heidän visio. Epätarkkuutta, päänsärkyä ja monia muita ongelmia voi syntyä, kun et pidä hyvää huolta silmäsi. Käytä arvokasta tietoa tämän artikkelin, varmista, että silmäsi ovat hyvässä toimintakunnossa pitkään.