Potenssipilleri

Sinun Täytyy Lukea Nämä Web Hosting Vinkkejä

Jos et tiedä web isäntä internet-PALVELUNTARJOAJA, tämä artikkeli on sinua varten. Olemme koonneet sinulle monia yksinkertaisia vinkkejä, jotka auttavat sinua löytämään isäntä sivusto. Hyvä web-hosting tarjoaa sinulle palveluja tarvitset ja antaa sinulle kaikkein bang for your buck.

Sinun täytyy päättää, onko sinun pitäisi valita jaettu tai omistettu hosting. Jos tämä on ensimmäinen internet-sivusto ja se on suhteellisen pieni, virtuaalinen jaettu palvelin on luultavasti hyvä nyt. Jos olet siirtymässä suuri sivusto, joka jo saa tuhansia tai miljoonia näkemyksiä, jaettu luultavasti ei leikkaa. Tässä tapauksessa, sinun pitäisi etsiä yksi omistettu isännät.

Alkaa huolehtia, jos isäntä sivuston tai sivuston menee alas ajaksi yli 24 tuntia. Yleensä seisokkien eivät kestä näin kauan, niin se voi olla vihje, että on olemassa isompia ongelmia menossa kanssa web isäntä. Voit tarkistaa muita sivustoja löytää tietoja host-sivusto on katkoksia, sekä syy katkos.

Soittaa asiakaspalveluun numero ja kysyä SSL sertifiointi ja ostoskärryt. Jos teknikot ovat hyödyllisiä, olet löytänyt web-isäntä, joka ymmärtää sähköisen kaupankäynnin ja pystyy vastaamaan tarpeita. Toisaalta, jos kukaan ei osaa vastata teknisiin kysymyksiin, etsiä eri isäntä.

Jos haluat suorittaa online-liiketoiminnan, sinun pitäisi tietää että web hosting-palvelu on menossa edustamaan tärkein investointi. Vaikka tämä palvelu näyttää kallista verrattuna muut kulut, jotka liittyvät yrityksesi, pitää mielessä, että menestys sivustosi on suuresti riippuvainen hyvä isäntä.

Olet ottaen huomioon hyödyntämällä web-isäntänä, joka on ilmainen verkkosivuilla olet alkaa? Muista, että ilmainen isännät harvoin tarjoavat varmuuskopiointi ominaisuudet. Jos et mene tämän vaihtoehdon, sinun pitäisi olla ahkera in varmuuskopioi omat tiedot. Jos on vika tai seisokkeja, saatat olla jumissa ilman mitään suojakeinoja, jos sivusto tai tietyt tiedostot katoavat.

Hyvä web-hosting-palvelujen tarjoaja pitäisi olla hyvä, reagoiva asiakaspalvelu, niin varmasti harkita tätä valitessaan isäntä. Selvitä, miten nopeasti he vastata ongelmia tai valituksia, että heidän asiakkaat ovat. Haluat valita host, joka toimii nopeasti ja ammattimaisesti ratkaista ongelmia kohtaat.

Sinun tulisi aina varmuuskopioida tiedot oman, sen sijaan luottaa web isäntä suojaamaan tietoja. Enemmän varmuuskopiot voit pitää tietosi, enemmän suojella sinua. Ennen kuin maksat hosting-palvelujen tarjoaja, kysyä heiltä heidän varmuuskopiointi palveluja ja kuinka paljon irtisanomisia suojan ne ovat saatavilla.

Valitessaan web isäntä oman sivuston voi olla vaikea prosessi. Jos sinulla on varaa edes yksi kohtuullinen niistä, olet todennäköisesti onnistua sen kanssa. Kuitenkin vain siksi, voit maksaa ei tarkoita, että sinun täytyy maksaa nenän kautta. Joitakin kalliita palveluja ovat itse asiassa vähemmän luotettavia kuin edullisempia niistä.

Jos olet aloittanut web-sivuston, sinun pitäisi etsiä web-isäntä, jonka avulla voit käyttää 30MB säilytystilaa. Tämä on keskimääräinen koko uuden sivuston, mutta sinun pitäisi odottaa, että se kasvaa, kuten voit lisätä enemmän sisältöä ylitöitä, vähintään 100MB.

Kun tilaat web hosting-palvelu, selvittää, miten kauan se kestää, että sivustosi on verkossa tai verkkotunnus voidaan rekisteröidä. Jos isäntä valitsit on mahdollistaa takaamme, että sivustosi on verkossa muutamassa päivässä, sinun pitäisi etsiä toinen ratkaisu.

Kun sinulla on edessään uusia siirtää nykyistä palvelua uuden web-isäntä provider, harkita käyttäen file transfer-palvelu muuttaa paljon helpompaa. Se voi olla hyvin aikaa vievää tehdä sitä yhden tiedoston kerrallaan, ja täynnä vaaroja vahingossa menettää arvokasta sisältöä. Ohjelmisto tarvitset on nimeltään FTP (file transfer protocol) client-ohjelmisto. On olemassa useita tarjoajat Internetissä ja useimmat ovat kohtuuhintaisia.

Sinun täytyy olla tietoinen siitä, että tietyt hosting-palveluita käyttää Windows, ja toiset käyttää Linux. Voit saada tiettyjä ominaisuuksia, ja sinun täytyy saada perehtynyt niihin. Yleensä host käyttäen Linux-palvelin on halvempaa kuin yksi, joka käyttää Windows.

Jos etsit osaksi host, tutustu host on-ajan osuus. Tämä tarkoittaa sitä, selvittää, miten usein he käyvät ja kuinka usein he käsittelevät seisokkeja ja pitää järjestelmän päivityksiä ja kysymyksiä. Mitä korkeampi tämä prosenttiosuus on, sitä parempi isäntä on todennäköisesti ja vähemmän ongelmia sinulla on oman sivuston, pysyä ylös ja käynnissä.

Nyt, että tiedät mitä odottaa alkaen web isäntä, sinun pitäisi olla valmis mennä eteenpäin ja löytää yrityksen sivuston. Niin kauan kuin voit laittaa mitä olet oppinut täällä käyttöön, saat mitä tarvitset ei ole aikaa. Onnea verkkosivuilla!