Potenssipillerit

Super Vinkkejä, Jotka Rakentaa Parempaa Matka-Suunnitelma

On monia päätöksiä sinun täytyy tehdä, riippumatta siitä, kuinka paljon matka kokemusta sinulla on. Onneksi matkan suunnittelua voidaan tehdä helposti kanssa lukuisia tietoja ei saatavilla tänään. Vinkkejä, että seuraa on luotu erityisesti ihmisille, jotka haluavat matkustaa ja haluavat matkustaa nyt.

Jos haluat säästää rahaa matkustaa, olla joustava, kun varaat lentoliput. Monta kertaa, halvemmalla löytyy, jos et ole sitoutunut tietyn lähtö-ja saapumispäivän. Lisäksi, joskus hinnat ovat halvempaa, jos lentää lähellä kaupungin sijaan merkittävä alueella.

Jos olet menossa matkalle, jossa voit odottaa tehdä paljon kävelyä, murtaa uudet kengät etukäteen. Tämä estää rakkuloita ja auttaa pitämään jalat tulemasta kipeä. Hyvät kengät voi olla eroa kaikkein nautittavaa kävelykierros elämäsi, ja kidutuksen istunnossa.

Kun suunnittelet merkittävä matka, sinun pitäisi aina ostaa matkavakuutus. Tämä suojaa sinua vastaan menetys on iso lippu kohteita, kuten kansainvälisiä lentoja, sekä auttaa sinua palauttaa kustannuksia, kadonneista matkatavaroista tai muita kiireellisiä kulut. Matka vakuutus kattaa sinua, jos sinun täytyy peruuttaa matkasi tai jos matka on päättynyt aikaisin.

Kun suunnittelet matkalle tai jokin sellainen vaarallinen retki, tarkista vakuutusyhtiö nähdä, mitä olet katettu. Useimmat vakuutusyhtiöt eivät kata vammoja, jotka aiheutuvat aikana monenlaisia vaarallisia toimintoja, ja monet eivät kata terveydenhuollon kustannuksista ulkomailla. Saatat täytyy ostaa erityistä matkailijan vakuutus terveydellesi.

Jos aiot olla oleskelevat hotellissa, yksi ensimmäisistä asioista sinun pitäisi tehdä, on tarkistaa, herätyskello. Usein joko vieras ennen tai piika pelaa kepponen on herätyskello asettaa ja se voi herättää sinut kovaäänisen korvaasi keskellä yötä.

Varmista, että valitse tyyppi loma, joka sopii persoonallisuuttasi. Jos et halua olla ulkona, sinun ei pitäisi mennä rannalle! Persoonallisuus tyylistä lomat ovat tulossa yhä suositumpi näinä päivinä, kaikki alkaen vain aikuisille risteilyt pelle-ystävällinen matkoja. Etsi loma, että voit todella nauttia.

Kun pitkä road trip voi olla hauskaa, mutta eksyminen ei ole. Ennen kuin aloitat matkan, pysähtyä paikalliseen markkina-ja osta itsellesi edullinen road map. Kun GPS-laite on hyvä, kartta tulee aina olla tarkka ja on paljon turvallisempaa tiellä. Näin varmistetaan, että saavut perille täydellisessä mielentilassa.

Kun käyt yksi Amerikan kansallispuistot, sinun pitäisi mennä Kävijän Keskustaan tultaessa. Löydät uusin tiedot park. Park rangers kertoa teille mitään turvallisuusriskejä, sää huolenaiheita, luonto-ilmoitukset tai sulkemiset. Kohteessa Visitor Center vakuuttaa, että sinulla on hauskempaa vierailla.

Kun matkustat, yksi tärkeä huolenaihe on pitää arvotavarat ja henkilökohtaiset tiedot turvassa. Ennen kuin lähdet, scan, kopio passista ja muut Tunnukset ja tallentaa ne digitaalisesti jonnekin, kuten sähköpostitilin. Että tavalla, jos mitään tärkeitä asiakirjoja katoaa, voit käyttää kappaletta hätätilanteissa. Suojaamaan arvoesineitä, kuten rahaa tai luottokortteja, jakaa niitä välillä pussit tai puolue. Näin, jos yksi laukku varastetaan, ei jokainen arvokas katoaa sen kanssa.

Jos olet matkustaa risteilyalus, käytä aina portaita. Siellä on runsaasti ruokaa aluksella, joten se voi olla helppo saada pieni paino, kun olet lomallasi. Yritä pitää joitakin sen pois päältä käyttämällä portaita sijaan hissiä. Se antaa sinulle joitakin käyttää ja auttaa sinua tuntemaan hieman paremmin siitä hyvää ruokaa olet syönyt!

Kun matkustat vauvan kanssa, tuo koko joukko extra large ziplock pussit kanssa. Et koskaan tiedä,, kun teidän pikkuinen on puhaltaa ulos ja se on mukava laittaa jotain, joka pitää se lukittu pois mitään muuta. Plus et halua laittaa märkä vaatteita, jossa kaikki muu.

Kuten aluksi tässä oppaassa, mahdolliset matkustajat voivat täytyy tehdä paljon päätöksiä, ja jotkut löytää tämä on pelottava. Hyödyntämällä kaikki resurssit mitä on käytettävissä, matkan suunnittelu voi olla paljon helpompaa. Voit käyttää neuvoja olet oppinut tämän artikkelin miellyttävämpää matkustaa suunnitteluprosessia.