Potenssivalmisteet

Sinä Vain Ostaa IPad? Oppia Muutamia Vinkkejä.

IPad on luoda niin uskomattomia, että harvat muut tabletit voi verrata. Valtava määrä apps iTunes todella puhaltaa pois kilpailun. Se sanoi, oletteko todella tietää, mitä voit tehdä sen kanssa iPad? Jos ei, jatka lukemista ja me opastaa vinkkejä tulla parempi iPad omistaja.

Jos ystäväsi oman ipad liian, voit jakaa koko musiikki-ja videokirjasto. Avaa ITunes app ja aktivoi kotiin jakaminen-toiminto. Sinun täytyy syötä Apple ID musiikki-ja video-valikosta iPad. Pääsy jaettuun kirjastoon, avaa musiikki-tai video-sovellus ja valitse lisää. Joudut sitten pääsy luettelo jaetut kirjastot.

Pehmeä palauttaa voi korjata ipadin, kun se jäätyy. Pehmeä nollata, sinun täytyy samanaikaisesti paina ja pidä koti-painiketta ja virtapainiketta usean sekunnin ajan. Odota iPad uudelleen. Jos haluat tappaa käynnissä prosessi, pidä main-painiketta noin 5 sekunnin ajan.

Onko sinulla kova aikaa kirjoittamalla ipadissa? Sinun pitäisi saada langaton Bluetooth-näppäimistö. IPad tunnistaa kaikki Bluetooth-näppäimistö heti. Jos käytät näppäimistöä paljon, ostaa tapauksessa Bluetooth-näppäimistö suoraan rakennettu niin sinun ei tarvitse tehdä näppäimistön. kaikkialla

Valvoa, mitä ilmoituksia näet. Väsynyt jokaisen sovelluksen häiritse sinua ilmoituksia, aiheuttaa voit menettää tärkeitä? Pää-Ilmoitukset osiossa Asetukset-valikosta. Täällä voit määrittää, mitkä sovellukset saavat lähettää sinulle pop-up-ilmoituksia ja mitkä ei. Tämä voi pysäyttää meluisa apps ja se on helpompi nähdä tärkeät viestit.

Sinun täytyy siirtyä yksi sovellus toiseen? Sinun pitäisi aktivoida moniajo eleet yleiset-välilehden asetukset. Et voi sitten pyyhkäise vasemmalle tai oikealle vaihtaa apps, pyyhkäisemällä jopa nähdä moniajo baari ja hyppysellinen sormilla, jos haluat käyttää kodin.

Haluatko varmistaa, että kaikki sinun kirjanmerkki tietokoneeseen on myös kirjanmerkiksi Safari ipadissa? Tämä on helppo tehdä itunesin avulla. Info-välilehti, voit siirtyä Muihin vaihtoehto ja valitse vaihtoehto synkronoida kirjanmerkit Safari tai muut haluamasi selain.

Saada USB-näppäimistö. Kun sinulla on näppäimistö, voit laajentaa kyvyt kanssa iPad. Näppäimistöt ovat usein mukavampaa lähettämistä Facebook, foorumit ja muita online kirjallisesti. Jonka avulla voit olla tehokkaampaa. Joissakin näppäimistöissä kaksinkertainen tapauksessa, joten tutustu vaihtoehtoja.

Yksi siisti ominaisuuksia iPad on Photo Booth. Voit saada enemmän nautintoa ulos tätä ominaisuutta, jos käytät ystävien ja perheen. Napauttamalla “pyöri kamera” – kuvaketta avulla voit käyttää kameran takana ja ottaa kuvia napauttamalla laukaisinta.

Klikkaamalla kaksi kertaa ipadin Koti-painiketta voit nopeasti tarkastella luetteloa sovelluksista, jotka ovat tällä hetkellä käynnissä. Ne näkyvät baarissa, joka sijaitsee alareunassa ipadin näytöllä. Jos haluat vaihtaa uuden sovelluksen, vain koskettamalla sitä kerran. Voit poistaa tämän baari pyyhkäisemällä näyttöä alas.

Käyttää itunesin varmuuskopioida tietoja. Et halua menettää kaikki musiikki, sovellukset, kuvat ja muut tiedot, jos iPad oli kaatua. Käytä iTunes storessa siirtymällä Yhteenveto-välilehti, sitten tarkistaa Salaa ipadin varmuuskopio, että löytyy Vaihtoehtoja. Tällä tavalla, kaikki tiedot on tallennettu turvallisesti jonnekin muualle kuin iPad.

Vaikka olet ehkä ajatellut, että iPad-omistus on enintään vain lataat sovelluksia ja käytät niitä, sinun pitäisi nyt tietää se on enemmän kuin että. Mitä olet lukenut täältä pääset alkuun tiellä iPad hallintaa. Mitä enemmän tiedät, sitä paremmin voit löytää iPad toimii sinulle.