Puberteetti

Helppo Vinkkejä Nostaa tasapainoisia Lapsia

Haluat varmista, että olet nostamalla lapsesi kunnolla ja tehdä kaikki, että voit, kun se tulee vanhemmuus. Tämä artikkeli mennä yli lukuisia hyödyllisiä vinkkejä ja temppuja auttaa sinua matkalla. Nämä ovat käsin poimittuja ja pitäisi osoittautua erittäin hyödyllistä.

Kärki, joka menee huomaamatta aivan liian monet vanhemmat on ehdotus, että ne muistaa ottaa aikaa itselleen. Varaamalla omaa aikaa purkaa ja ylläpitää harrastuksia ja etuja auttaa äidit ja isät pysyä jännitteiset ja mukana lastensa elämään. Tämä johtaa onnellisempi, enemmän täyttänyt perhe.

Kuten vanhempi, ehkä kaikkein tärkein asia, voit tehdä lapsesi on tarjota heille moraalinen kompassi. Tämä ei välttämättä tarkoita, sinun täytyy istuttaa tietyn joukon uskonnollisia arvoja, mutta varmista, että heillä on selkeä käsitys oikeasta ja väärästä. Lapset, joilla on vankka moraalinen maadoitus ovat todennäköisesti kasvaa aikuisia, voit olla ylpeä.

Jos lapsella on ongelma kastelua sängyssä, se on tärkeää, että et saada ongelma käsitellään mahdollisimman pian. Et halua lapsesi olla teini-ikäinen ja vielä märkä sänky. On lääkkeitä saatavilla, jotka auttavat lopettaa lapsen yökastelu.

Ottaa nirso syödä voi olla hyvin vaikeaa tällä kertaa. Varmista, että olet tarjoamalla heille runsaasti erilaisia elintarvikkeita. Myös varmista palvelemaan heidän suosikki elintarvikkeet usein niin kauan kuin he ovat terveitä. On ne ainakin yrittää yksi purema, ennen kuin he päättävät, ei ole mitään.

Jos luulet, että lapsi voi olla Autismi tai toinen communicationg häiriö, varmista, että saat ne testataan niin pian kuin voit. Se on todistettu, että lapset, jotka ovat diagnosoitu ja hoidettu nuorena on parempi mahdollisuus johtaa tuottavaa elämää kuin lapsi, joka alkoi hoito myöhemmin.

Monille vanhemmille, joilla on lapsi, joka on kohtelias sosiaalisissa tilanteissa on tärkeä. Haluat lapsesi sanoa “kiitos” ja “kiitos”? Lapset oppivat aikuisia ympärillään, joten varmista, että käytät näitä sanoja usein itse! Käyttää niitä keskusteluja puolison kanssa, lapset tai muut ihmiset elämässäsi, ja lapsi seuraa perässä!

Käyttää älypuhelinta viihdyttää lapsesi. Voit ladata useita sovelluksia ja pelejä, jotka tulee jättää lapsesi haltioissani. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos sinun täytyy suorittaa urakka tai tehdä ruokaa perheellesi. Kerroit lapsesi leikkiä puhelimen pitäisi antaa sinulle mukava venyttää keskeytymätöntä aikaa saavuttaa tavoitteesi.

Jos leikkaus hampaat on tuskallista lapsellesi, laittaa tiettyjä elintarvikkeita, kuten porkkanaa, kurkkua tai suolakurkkua osaksi mesh kasvukipuja syöttölaite. On olemassa monia menetelmiä, jotka toimivat helpotusta, mutta jos kohde lapsi pureskelee sisältää maku, silloin hän on enemmän kuin todennäköistä, pitää pureskella sitä. Kannusta heitä pureskella niin kauan kuin he haluavat, ja mitä kauemmin on, sitä parempi mieliala on.

Lopuksi, on tärkeää, että olet yhtä hyvä kuin tausta kuin mahdollista, kun se tulee vanhemmuus. Toivottavasti tiedot tämä artikkeli auttaa sinua valtavasti, kun se tulee nostaa omia lapsia. Käytä neuvontaa ja soveltaa sitä oman ainutlaatuinen tilanne.