Pukeutumisvinkkejä Naisille

Hymy Koko Päivän Näiden Hammashoito Osoittimet

Huolehtiminen hampaita ei ole helppo tehtävä! On niin monia asioita, jotka voivat mennä vikaan nämä helmiäis valkoiset, se on vaikea seurata. Kuitenkin joitakin yksinkertaisia tarkkaavaisuutta ja huomiota teidän, hampaat voivat kestää sinulle eliniän ilman ongelmia. Seuraava artikkeli on varustettu kokeiltu ja totta hammashoito vain sinulle!

Harjata hampaat päivittäin. Ruokaa ja huonoja bakteereja voi laskeutua ja välillä hampaat, aiheuttaa haju-ja hampaiden ongelmia, joten harjaamalla auttaa pitämään ne puhtaina. Harjaa ne vähintään kahdesti päivässä, käyttämällä hammastahnaa, joka sisältää fluoria. Paras kertaa harjata hampaat jokaisen aterian jälkeen syödä ja ennen nukkumaanmenoa.

Jos olet epävarma siitä, hammaslääkärit, tutkimus ne omalla alueella. Kun käsittelyn kautta online-arvosteluja, valita paras paras löytää hammaslääkäri, miellyttävä ja ei-uhkaava persoona. Sitten voit mennä teidän nimittämistä tunne paljon mukavampaa.

Vaihda hammasharja kahdeksan viikon välein. Pitää yksi pidempi kuin tämä on vain käyttöön bakteereja suussa, joka on vastoin tarkoitusta harjaamalla. Jos sinulla on hammasharja poisto pään, vain muuttaa pään kahden kuukauden välein. Mitään käyttää suussa kauemmin kuin tämä on riskialtista.

Vaikka se voi viedä aikaa joka päivä, sinun täytyy harjata ja hammaslankaa. Tällä kertaa sijoitus näyttää sinulle suuria osinkoja. Estää ongelmia alkaa asianmukainen hygienia. He eivät maksa paljon, ne ovat helppoja, ja voit päätyä kanssa kaunis hymy.

Harjaa hampaita vähintään kaksi minuuttia. Jos et viettää tarpeeksi aikaa harjaus, et saa hampaat puhtaina. Tarvitset täydet kaksi minuuttia harjata edessä, takana ja top of your hampaat. Sinun pitäisi myös harjata ikeniä. Ole hellä, kun harjata ikeniä.

Sinun ei koskaan tulisi käyttää hammasharjat, että on kovat harjakset. Kova harjakset voivat aiheuttaa ikenet taantuma, joka voi paljastaa herkkä root rakenteiden hammas. Saatat myös vahingoittaa hammaskiillettä hampaita. Se on aina parasta pysyä keskipitkällä tai pehmeä harjas hammasharja, jotta saat parhaat mahdolliset tulokset.

Kannattaa ostaa sähkö hammasharjat koko perheelle. Ne leikata alas vaivaa sinun täytyy tuottaa saada samat tulokset, joissa on käsikäyttöinen harja. Sähköhammasharjat ovat paitsi edullinen, mutta suositellaan ammattitaitoinen hammaslääkärit. Heillä on vankka harjakset, jotka cup ympäri hampaan ja nopeasti auttaa harjata pois plakkia.

Sinun pahanhajuinen hengitys voi olla oire iensairauksien. Jos harjata kielen ja käyttämällä suun pesu ei riitä tekemään oman pahanhajuinen hengitys mene pois, sinun täytyy mennä hammaslääkäriin ja ikeniä tarkastettu. Bakteerit, jotka kehittävät oman purukumi voi olla vastuussa pahanhajuinen hengitys.

Syö terveellistä hedelmiä ja vihanneksia auttaa pitämään hampaat puhdistetaan luonnollisesti. Luonnon hioma ominaisuuksia kuitu-hedelmiä ja vihanneksia, kuten omenat ja porkkanat, auttaa hajottaa ja poistaa tahmea plakkia hampaisiin ja ikenet linjat. Lisäksi syöminen terveellisempiä välipaloja, sinun tulee ottaa askeleen pitämään hampaat etsivät parasta.

Kun olet hammashoito yleensä ajatella harjata omaa hampaat, mutta entäpä lemmikit? Hyvä suuhygienia ei ole vain hyvä sinulle, mutta sinun lemmikki. On olemassa hammas harjat ja hammas tahnat, jotka ovat erityisesti tehty eläimillä, ja tiettyjä luita ja herkkuja, jotka on valmistettu auttaa vähentämään tarter rakentaa.

Ennen kuin valitset hammaslääkäri, tarkista, jos he ovat jäseniä American Dental Association. Tämä ryhmä on lyhennetty kuin ADA. On ammatilliset vaatimukset, jotka ovat samat valtakunnallinen suullisen hygienia ammatillinen liittyä. Voit myös vain käydä ADA verkkosivuilla aloittaa paikalliseen hammaslääkäri haku.

Sähköhammasharjat ovat hyviä, koska he tekevät paljon enemmän aivohalvauksia minuutin välein kuin on mahdollista käsikirja harjalla. Sähköhammasharjat ovat tehokkaampia kuin manuaalinen hammasharjat. Sähköhammasharjat ovat parempia saada enemmän harjaus tehnyt.

Kokeile käyttää kurlausvetenä päivittäiseen hampaiden rutiinia. Suun huuhtelu, yhdessä päivittäin harjaus ja hammaslangan voi lisätä suusi on puhtaus. Antimikrobinen huuhtelua voi vähentää plakkia ja bakteereja, jotka voivat aiheuttaa iensairauksien ja ientulehdus. Käyttäen huuhtelut, jotka sisältävät myös fluoria estää tai vähentää hampaiden reikiintymistä.

Harkita teidän hammasharja kuppiin täynnä vetyperoksidia joka yö. Näin, voit olla nauttien teidän hammasharja puhdas ratkaisu. Se tarkoittaa, että et voi harjata hampaat bakteerit ilmainen hammasharja aamulla. Hampaat ovat puhtaampia seurauksena.

Valita suuvesi, joka sisältää fluoria. A fluoride suuvesi kylpee hampaat fluori auttaa ehkäisemään reikiä. Kun käytät suuvettä swish se ympäri suusi jolloin suuvesi virtauksen välillä kunkin hampaan. Edelleen tämä swishing motion ainakin hetken parhaat tulokset.

Toivon, että edellä artikkeli on auttanut sinua paljastaa joitakin suuria-faktat hammashoidon. On niin monia asioita huomioon, kun hoitaa hampaita. Se auttaa, kun tietää tarkalleen, mitä tehdä, jotta estää hampaiden reikiintymistä, reikiintymistä ja muita hampaiden ongelmia. Käyttää, mitä olet juuri oppinut eliniän terveet hampaat!