Pukeutumisvinkkejä

Time Management Vinkkejä Ja Temppuja, joita Voit Käyttää Elämäsi

Näyttää siltä, että hyvin harvat ihmiset nykyään tietävät, miten oikein hallita aikaa. Tärkein syy tähän on, että ihmiset vain ei ole mitään tietoa ajankäytön hallinta. Olet onnea; pala, joka seuraa antaa sinulle aikaa hallintaa koskevia tietoja, joiden avulla voit tulla asiantuntija.

Suunnitelma päivittäistä toimintaa. Tee aikataulu oman jokapäiväistä toimintaa, ja pitää siitä kiinni. Tämä auttaa poistamaan stressiä ja viime hetken tilanteissa. Voit tehdä päivittäin tehdä lista ja laittaa kaikkein tärkeimmät asiat, jotka sinun täytyy saada tehdä yläreunassa luettelosta.

Selvittää, mitä painopisteitä ovat. Usein, arkipäiväinen tehtäviä tuhlaa suurimman osan päivästä. Kun olet asettanut prioriteetit, voit olla varma, että energia on viettää asiat, jotka löydät on kaikkein tärkeintä. Hiukkaakaan alas tehtäviä, jotka sinun täytyy saada tehdä ja listaa ne tärkeysjärjestyksessä.

Kestää noin viisi minuuttia ennen tehtäviä ja vaaditaan päättää, mitä tuloksia haluat saavuttaa. Tämä voi auttaa sinua nähdä menestystä, ennen kuin aloitat. Se voi myös hidastaa jonkin aikaa. Kokeile ottaa noin viisi minuuttia sen jälkeen, kun kaikki toiminta ja soittaa selvittää, jos voit saavuttaa haluttu tulos. Jos et ole, mitä kaipaat? Miten voi lisätä puuttuva elementti seuraavaan tehtävään?

Oppia päästämään pikku asiat menevät, kun olet hukkua kiireisen päivän. Ihmiset, jotka yleensä häly vähemmän tärkeät asiat menettävät usein keskittyä iso kuva, siis tuhlaa aikaa. On prioriteetit suoraan ja älä anna pieniä ongelmia saada tapa hallita aika tehokkaasti.

Jos haluat maksimoida aikaa, aloita päiväsi ottamalla 30 minuuttia aikaa suunnitella koko päivän. Tällä kertaa otat suunnitella oma päivä säästää paljon aikaa pitkällä aikavälillä. Ottaa päivä suunniteltu ulos, sinulla on aikataulu, seurata ja välttää tuhlaa aikaa tarpeettomia tehtäviä.

Jos hallinta-aika on tulossa ongelma elämässäsi, aloita siirtämällä, jossa voit. Kotona, pyydä muita tekemään vauhtia tai löysällä, joten jokainen voi tulla tehokkaampia. Töissä, varmista, että et ole jatkuvasti poimien löysät muille! Siirtää joitakin ladata ja hallita aikaa paremmin.

Yksi tapa, että voit parantaa elämäsi on välttää häiriöitä päivän aikana. Joskus avoimien ovien politiikkaa ei ole paras toimintasuunnitelma. Jos sinulla on työtä, hallita aikaa viisaasti ja sulje toimiston ovi. Ihmiset voivat odottaa, kunnes olet valmis. Näitä häiriöitä tuhlaa aikaa päivän aikana ja tuhota aikataulun.

Jos tarvitset rauhaa ja hiljaisuutta hallita aikaa paremmin, harkitse roikkuu jopa jotkut eivät häiritse merkkejä. Muutamia yksinkertaisia merkkejä, erityisesti kiireisessä toimistoympäristössä, voi ilmoittaa lähimmäisiäsi, että aika on tällä hetkellä kielletty. Se ei ole ollenkaan epäkohteliasta laittaa ylös näitä merkkejä. Itse asiassa, useimmat ihmiset arvostavat kovaa työtä, että olet tehnyt.

Yksi hyvä tapa tehdä lista on laittaa niitä asioita, jotka ovat tärkeämpiä päälle. Voit helposti järjestää päivä näin. Mieti, mitkä asiat ovat tärkeimpiä. Olla varma, että ne ovat alussa aikataulu. Lopulta saat asioita, jotka eivät ole niin tärkeitä.

Pitää päivittäin planner kanssasi kaikkina aikoina. Sillä ei ole väliä, jos pitää yksi tulostaa tai jos käytät mobiililaitteella. Kun sinulla on kalenteri saatavilla kaikkina aikoina, sinun tulee välttää aikaa ristiriitoja, kun voit tehdä nimityksiä. Tämä auttaa sinua olla paremmin organisoitu.

Valita porukka työtä iltana. Kun heräät töihin, siellä on suuri aktiivisuus ja saatat tuntea liian väsynyt suunnittelemaan asu. Näin ollen, miksi ei suunnitella, mitä voit käyttää seuraavan päivän iltana? Päivällisen jälkeen, juuri suunnitella oma porukka. Jos olet todella kunnianhimoinen, voit suunnitella viikon vaatekaappi kerrallaan.

Löytää jotain, joka motivoi sinua. Kerro itse, että jos olet töissä set määrä aikaa, voit nauttia mitä se on olet valinnut. Se ei tarvitse olla jotain raha. Voit palkita itsesi tauko tekemään niin kuin haluat, surffata Internetissä, tai kuunnella suosikki musiikkia.

Jos sinulla on ongelmia hallita aikaa, yritä ajoittaa tapaamisia itse. Sulkea pois joitakin alueita, aikaa, joka on tarkoitettu sinulle. Näinä tapaamiset, tee jotain itsellesi, joka tekee sinut onnelliseksi. Varmista, että pidät näitä nimityksiä, koska ne ovat tärkeitä sinulle ja henkilökohtaista kasvua.

Nyt, että olet lukenut artikkelin yllä, et ole osa ryhmä ihmisiä, jotka yksinkertaisesti ei voi hallita aikaa. Edellä hyödyllisiä vinkkejä ovat mitä sinun täytyy tehdä aika hallinta tuulta. Käytä näitä vinkkejä hallita aikaa ja nauttia elämästä.