Rajala Käytetyt Objektiivit Canon

Älä Anna Syövän Ryöstää Sinut Elämän!

Olisi todella sisältöä kuin henkilö, sinun ei aina tarvitse olla terveyden perikuva. Mutta sinun täytyy olla valmis pyrkiä ja taistelu nauttia elämästä. Ihmiset, jotka tyytyvät elämään eivät ole sisältöä kuolla. He rakastavat elämää ja haluan lisää. Joten, jos sinä tai joku rakastat on syöpä, ymmärtää, että todellinen tyytyväisyys on löytynyt vain, jos asut. Käytä näitä vinkkejä päästä eroon syövästä.

Alkoholin kulutus on numero yksi syy maksasyövän. Alkoholin väärinkäyttö ajan mittaan voi vaurioittaa maksaa siten, että se ei pysty enää toimimaan. Ilman elinsiirtoa, useimmat maksan syövät ovat kohtalokkaita. Vähentää maksasyövän riskiä vähentämällä alkoholin kulutusta tai poistaa se kokonaan.

Kun syöpä on tärkeää, että voit yrittää löytää huumoria jonnekin. Monet ihmiset pudota masennukseen, kun he ovat taistelee syöpää ja eivät edes huomaa sitä. Se on ymmärrettävää, että joku masentunut diagnoosista mutta taistelu on mitä auttaa pelastamaan ihmishenkiä. Huumori voi olla hyvä tapa laittaa hanttiin.

Kun syöpä on tärkeää surround itseäsi ihmisiä, jotka ovat rehellisesti kuunnella mielipiteitä ja tunteita tuomitsematta. On päiviä, kun olet vihainen, turhautunut tai surullinen ja sinun täytyy ilmaista noita tunteita avoimesti ja rehellisesti, kun ei tarvitse olla.

Etsii tukea tukiryhmä on tärkeää, kun olet taistelevat syöpää ja saada apua. Voit oppia arvokasta tietoa ihmisiltä, jotka ovat jo olleet kengät. He voivat kertoa, mitä he menivät läpi ja mitkä asiat oikeasti töitä heille.

Vaikka se kuulostaa ihan turha vinkki, yksi parhaista asioista, joita voit tehdä syöpä on pitää henkiä ylös. On alakuloinen ja ei voi motivoida itse saada terve on vain yksi tapa, että syöpä voi levitä ja hallita elämääsi. Siellä on aina mahdollisuus saada paremmin, jopa vaikeissa tapauksissa.

Kaikille yli 50-vuotiaille pitäisi saada vähintään vuosittain seulonta syöpien, kuten paksusuolen syöpä. Tämä on noin aika, että useimmat ihmiset saada paksusuolen syöpä, joten se on erittäin tärkeää, että olet töissä kiinni tässä ajassa. Yli 90 prosenttia kaikista ihmisistä diagnosoitu paksusuolen syöpä ovat yli 50-vuotiaita.

He sanovat, että syöminen omena päivässä pitää lääkärin loitolla, mutta syöminen sipuli päivässä voi todella pitää syövän loitolla. Koska suuri määrä antioksidantteja loisi sipulia, syö niitä säännöllisesti voi auttaa poistamaan vapaita radikaaleja kehosta ja siten auttaa estämään sairastua syöpään.

Kun saat selville, että sinulla on syöpä, sinun täytyy tulla toimeen tiettyjä asioita elämässä, tämä on osa elämää ja se on luonnollista, muista, että. Valmistaudu nyt taisteluun myöhemmin.

Tarkista käytettävissä kirurgisia vaihtoehtoja verrattuna solunsalpaajahoidon vaihtoehtoja ja päinvastoin, kun taistelevat syöpää. Ehkä leikkaus voi auttaa sinua päästä eroon syöpä kasvain, ja ehkä kemoterapia on parempi vaihtoehto. Kun lääkäri ehdottaa yhden, olla varma, että olet kysyä muita. Kattaa kaikki perusteet.

Suojaa silmäsi auringolta! Olla varma, että aurinkolasit, jotka ostaa ovat UV-kestäviä. Jos vain ostaa pari ja eivät tarkista, aurinko ei ehkä näytä yhtä kirkas, mutta se tekee edelleen vahingoittaa ihoa ympärillä silmäsi ja silmäsi itseään.

Olitpa haluavat ehkäistä syöpää tai haluavat voittaa se ja välttää pysyvästi, vinkkejä juuri lukenut yllä oleva teksti voi auttaa sinua tekemään sen. Kuten me kattaa ylös, ihmiset, sisältöön ja tyytyväisiä elämäänsä haluaa elää. Päinvastoin, ihmiset, jotka eivät halua antaa periksi. Tiedät, että rakkaus elämäsi, joten ajaa läpi tämän esteen ja löytää rauhan.