Ranneliike

Käynnissä Verkkosivuilla? Täällä On Web Hosting Vinkkejä

Isäntä on yleensä palvelimen tai rack-palvelimia, että “isännät” tiedostoja, säveltäminen sivuston Internetin kautta. Yritykset yleensä tarjoavat erilaisia paketteja eri hintoja heidän hosting-palveluita, mutta se on tärkeää, että olet tehdä valinta teidän tulevan yritys mielessä, ja ei vain säästää muutaman taalaa tällä hetkellä.

Tutkimus useita yritykset ennen kuin teet lopullisen päätöksen. Jos luottaa suosituksesta vain yksi tai kaksi ihmistä, mahdollisuuksia tehdä virhe on paljon suurempi. Ehkä ne ihmiset on rajoitetusti kokemusta sivustoja ja hosting tai heillä on jonkinlainen kuuluminen web hosting-palvelu, ne ovat suositella.

Varmista, että kaikki tarjoaa “rajaton” data transfer ovat oikeastaan rajattomat. Monet web-palvelimet mainostaa rajoittamaton tiedonsiirto niiden tarjoukset, mutta karkki poikkeuksia ehdot ja edellytykset paketti. Yleisiä poikkeuksia ovat video-tai ei-HTML-tiedosto suosio on rajoitettu, rajoittaa SUORITTIMEN käyttö, ja yleiset kiellot käyttää “liikaa resursseja.”

Jos olet vain rakentaa ensimmäinen sivusto, valita jaettua hosting. On olemassa kaksi päätyyppiä hosting tarjous: jaettu, joka on halpa, mutta on vähemmän vaihtoehtoja, ja omistettu, jossa saat töitä ja paljon muokattavuutta, mutta maksat etuoikeus. Hyvä jaettua hosting suunnitelmia voidaan oli vain muutamia dollareita kuukaudessa.

Kun valitset web hosting-palvelu, aina tarkistaa niiden ennätys alas aikaa. Jos olet liiketoimintakieltoon läpi sivuston, sinun tulee lähes varmasti menettää asiakkaita, jos he eivät voi käyttää sivuston koko ajan, päivä tai yö. Tarkistaa ei vain kuinka monta kertaa he ovat seisokkien viikoittain, mutta mitä kesto nämä seisokit ovat.

Ostaa web hosting suunnitelma, joka tarjoaa sinulle enemmän levytilaa kuin tällä hetkellä tarvitsemme. Ennakointi tämän yrityksen kasvaessa on välttämätöntä. Vähintäänkin, sinun pitäisi saada 20 prosenttia enemmän tilaa kuin tarvitset niin, että voit parantaa tai lisätä sivustosi tulevaisuudessa ilman loppumassa tila.

Hyvä web-hosting-palvelujen tarjoaja pitäisi olla hyvä, reagoiva asiakaspalvelu, niin varmasti harkita tätä valitessaan isäntä. Selvitä, miten nopeasti he vastata ongelmia tai valituksia, että heidän asiakkaat ovat. Haluat valita host, joka toimii nopeasti ja ammattimaisesti ratkaista ongelmia kohtaat.

Käyttämällä ilmainen web-isäntä? Valmistaudu ajatus siitä, että koko sivusto voi mennä pois kokonaan. Sen jälkeen, kun kaikki, pieni isäntä yritykset pop up ja sitten katoa kanssa uskomaton nopeus. Jos yksi niistä on vastuussa sivuston, ja sitten yritys vain menee maan, kaiken sisällön voi mennä sen kanssa-joten takaisin kaiken ylös!.

“Rajaton” kaistanleveys ei välttämättä tarkoita sitä mitä luulet sen tarkoittavan. Monet isännät tout tämä ominaisuus, mutta mitä se todella tarkoittaa on, että ne voit käyttää niin paljon kaistanleveyttä, koska ne mielestäni on kohtuullinen. Jos sinulla on todellinen high-bandwidth-sivuston, olla varma, että olet ymmärtää säännöt ja kustannuksia, että isäntä voi asettaa.

Varmista, että ymmärrät, kuinka paljon kaistanleveyttä sinulla on mahdollisuus käyttää web-hosting. Vaikka sinulla on paljon tilaa tallentaa sivuston, tarvitset riittävän määrän kaistaa, jotta ihmiset voivat ladata oman sivuston nopeasti ja lisätä liikennettä. Pysy kaukana web-isäntä, että ylihinta sinua, jos ylität sallitun kaistanleveyden.

Vaikka et ehkä halua ajatella mahdollisia tarvitse sulkea sivuston tulevaisuudessa, älä laiminlyödä kysyä peruuttamisen politiikkoja kanssa web hosting-palvelu. Tiedustella sopimukset, palautukset, ja mitä tapahtuu, sisältöä, jos perut palvelua. Ihanteellista olisi jokin tapa säilyttää sivut, jotka olet työskennellyt niin kovasti luoda.

Kun verrataan web-hosting-palvelut, sinun pitäisi valita ne, jotka inspiroi sinua eniten luottamusta ja erottuu kilpailijoista. Valitse suunnitelma, joka sisältää kaikki ominaisuudet aiot käyttää ja mahdollistaa sivustosi kasvaa. Hinta olisi myös vastaavat budjetista.

Jos haluat vaihtaa hosts, löytää toinen palvelu, joka tukee samalla käyttöjärjestelmän edellinen isäntä oli käyttää. Siirtyminen Windows-käytössä palvelin Linux-käyttää yksi edellyttää voit muuttaa joitakin sisältöä, jotta se on yhteensopiva. Ellei tämä merkitsee merkittäviä säästöjä, menetät aikaa.

Selvittää, millaisia muita www-sivustojen hosting-palvelu on. Jos huomaat, että paljon spammy tai epäluotettava sivustot ovat isännöi rinnalla omasi, useimmat hakukoneet enemmän todennäköisesti sijoitus sivustosi pienempi, koska tämä. Muista, että yrityksesi on liitetty host valitset.

Varmista, että olet löytää hosting-sivuston, joka on sekä luotettava ja vakaa. Mikä tarkoittaa, että he vain ottaa asiakkaiden määrä ja sivustoja, että he voivat asianmukaisesti hoitaa. He myös yleensä säilyttää omistettu palvelimia ja tekevät parhaansa, ettei ylikuormittaa. Hyvä hosting-sivuston tulee myös huolehtia valitessaan mitkä sivustot he toimivat ja mitkä eivät.

Olla tietoinen siitä, että monet web-hosting-palvelujen tarjoajat ovat todella reservers. He eivät itse omista omia web-palvelimia, joten varokaa. Saatat kokea viivästynyt kertaa vahvistamisesta ongelmia tai asiakas palvelua pyytää. Voit usein saada täsmälleen saman palvelun suoraan yritykseltä, että ne ovat leasing tilaa, joten kysyn, mitä yritys on.

Valita web-hosting-yritys, joka tarjoaa ympäri vuorokauden asiakkaalle palvelun. Kilpailun maailmassa web hosting, 24-tunnin palvelu on pienin näinä päivinä. Tahansa yritys, joka ei tarjoa tämä ei yksinkertaisesti ole kilpailukykyinen. Kun olet yrittää saada joku linjalla klo 3 aamuyöllä, kun sivusto kaatuu, sinun tulee olla iloinen, että sinulla on tämä palvelu.

Jos siellä oli mitään liiketoimintaa, että sinun pitäisi olla valmis törsätä, se on voima kunnon isäntä. Se on yksi tärkeimmistä päätöksistä sinun tehdä, ja jos valitset väärin, niin se voi päätyä merkitys kuukautta lost service ja menetetyt voitot.