Raskauden Ensioireet

Asioita Välttää, Kun Menossa-Ohjaaja

Masennus on jotain, joka voi aiheuttaa elämäsi mene pois radan. Tehdä joitakin elintapojen muutoksia aikana masennustilat voi todella auttaa. Käytä seuraavia vinkkejä tehdä paremmin muutoksia elämässäsi, jotka auttavat sinua pysymään terveenä jopa karkea kertaa. Tulet arvostamaan sitä, että olet tehnyt.

Ihmiset, jotka kärsivät vakava masennus voi hyötyä syömisen runsaasti omega-3-rasvahappoja, tai ottamalla kalaöljyä täydentää osana päivittäistä ruokavaliota. Tutkimus on osoittanut, että omega-3-rasvahappoja on merkittävä rooli hyvän aivotoimintaa. Hyvä luonnollinen kala lähteistä omega-3-rasvahapot ovat lohi, makrilli, sardiini, ja purkitettu tonnikala. Omega 3 on myös keskeinen rooli sydämen terveyttä, joten etuja kehon, ovat erittäin merkittäviä!

Yritä välttää “lasi puoliksi tyhjä” – tyyppisiä ihmisiä. Jos kärsit masennuksesta kuin on todennäköistä, että sinulla on jo pessimistinen elämänkatsomus ja hengailua muiden ihmisten kanssa, kuten tämän, sinun tarvitsee vain syöttää oman negatiivisia ajatuksia. Keskittyä löytämään ihmisiä, joilla on korkea henget.

Saada sopiva määrä unta on myös toinen hyvä tapa taistelu masennusta. Kliiniset tutkimukset ovat erittäin luotettavasti osoittanut, että sekä ne, jotka yli nukkua ja ne, jotka alle nukkumaan ovat alttiimpia kokemus kliininen masennus. Jos voit, sinun pitäisi olla asetettu nukkua aikataulu, joka mahdollistaa seitsemän tai kahdeksan tuntia unta.

Yritä löytää joku, että voit jutella tai viettää aikaa. Vain päästä pois ja tehdä jotain, voi todella parantaa mielialaa.

Lopeta asunnon ohi, ja alkaa tehdä suunnitelmia tulevaisuutta varten. Jokainen pilvi on hopeareunus, he sanovat. Toivottavasti voit voittaa vaikutukset masennus löytää oma hopea vuori.

Jos sinulla on tunne surullinen, koska jotain on tapahtunut, et voi olla kärsii masennuksesta. Jos olet epävarma, ota ammattilainen saada diagnoosia.

Vaikka poikaystävä tai tyttöystävä voi tuntua, että vastaus kaikkiin masennuksen ongelmia, se ei ole. Se on hyvin mahdollista olla terve suhde, vaikka olet masentunut, mutta sinun ei pitäisi katsoa suhdetta itse kuin avain tai ratkaisu ongelmiisi.

Jos olet aktiivisesti yrittää torjua masennusta, et ole yksin. Tutkimukset ovat osoittaneet, että jokainen kokee masennuksen jossain vaiheessa elämäänsä. Ota huomioon, että masennus on todellinen ja se tulee hoitaa ennakoivasti. Jos sinulla on vaikeaa aikaa, ja epäilet, että sinulla voi olla masentunut, luultavasti olet. Löytää tapoja käsitellä masennusta itse tai hakea ammattiapua saada elämäsi takaisin raiteilleen.

Kääntyä perheen tai ystäviä, jotka ovat kärsineet masennuksesta, jos olet kärsivät sen itse. Monta kertaa, puhua jonkun kanssa, joka on tai on ollut masennus menneisyyden voi auttaa sinua tuntemaan paremmin, koska he tietävät, missä olet lähtöisin. Myös, ne voivat olla ideoita siitä mitä voit tehdä hallita masennus.

Kehittää menetelmä vähentää ja ehkäistä stressiä. Stressi on valtava vaikutus mielentilaan, aiheuttaa masennusta, kun se saa liian paksu. Jos sinulla on mahdollisuus löytää mental health center, joka voi auttaa lievittämään stressiä, voit löytää oikea menetelmiä lievittää masennusta sekä löytää elämän olevan enemmän myönteisiä kokemuksia, kun et ole stressaantunut.

Kun se tulee käsitellä masennus olla varma, että voit kuunnella toisia ja ottaa palautetta sydämeen. Tämä on tärkeää, koska useammin kuin ei se on muut ihmiset, jotka huomannut eroa ennen kuin teet. Usko niitä, jotka välittävät sinusta ja työskennellä heidän kanssaan auttaa itsesi tuntea paremmin.

Harkitse liittymistä tukiryhmä ihmisiä, jotka kärsivät masennuksesta. Ottaa ryhmä ikäisensä puhua, jotka käsittelevät monia samoja ongelmia, sinulla on edessään voi olla valtava voimavara. Lisäksi, olla osa ryhmää, voi auttaa vähentämään mitään tunteita eristäminen, että saatat olla kokemassa. Tarjoamalla toisilleen tukea, rohkaisua ja ymmärrystä, kaikki ryhmänne jäsenet voivat hyötyä.

Yksi osoittautunut tapa voittaa masennus on aloittaa kuntoilu. Tutkimukset ovat osoittaneet, että säännöllinen liikunta on yhtä tehokas kuin masennuslääkkeitä, kun se tulee vähentää masennuksen oireita. Saada parhaat tulokset, tavoitteena vähintään 30 minuuttia keskiraskasta liikuntaa joka päivä. Joitakin harjoituksia, että voit harkita yrittää kävellä, pyöräillä, vaellus tai uinti.

Teidän ruokavalio voi olla valtava vaikutus, miten voit tuntea ja toimia. Jos olet edes lievästi masentunut, voit olla kiusaus syödä ns “comfort elintarvikkeet”, jotka ovat pohjimmiltaan tyhjiä hiilareita ja kaloreita. Nämä elintarvikkeet tehdä mitään, parantaa mielialaa tai tehdä sinusta tuntuu paremmin itsestäsi. Syödä oikea ruokavalio, joka on täynnä hedelmiä, vihanneksia, ja täysjyvätuotteita optimoida hyöty, että ruokavalio voi tarjota teidän tunnelma.

Teeskennellä, että olet onnellinen. Monta kertaa, laittaa fake hymy, ja yrittää toimia ja ajatella onneksi voi itse aiheuttaa mielialan muutoksia. Faking nämä muutokset kehosi lisää määrä onnea aiheuttavia kemikaaleja tuotetaan, mikä aiheuttaa voit alkaa tuntea onnea, olet ulospäin kuvaajana.

Syö oikeus ruokia. Syömisen runsaasti rasvaa ja sokeria vain tekee sinusta pahempi sen jälkeen, kun aika, zap sinulle energiaa, että sinulla ei ole paljon aloittaa. Aloita syöminen ruokavalion runsaasti vihanneksia ja hedelmiä, ja varmista, että ruoka on luomua, jos mahdollista.

Voit työntää itseäsi suurempaan toimintaa, vaikka olet kärsivät masennuksesta. Käytä neuvoja yläpuolella auttaa taistelemaan masennusta ja sen vaikutuksia. On olemassa erilaisia toimia, jotka voit tehdä päivän aikana parantaa mielialaa.