Raskaus Valkovuoto

Hyviä Neuvoja Ostaa kiinteistömarkkinoilla

Haluaisitko tietää enemmän siitä, ostaa kotiin? Tuntuuko siltä, että siellä on niin paljon voit oppia? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Neuvoja annetaan seuraavassa artikkelissa on menossa auttaa sinua kun etsimään kotiin.

Kun ostat kotiin ja käännä voit päätyä tekemään mukava voittoa. Jotkut ihmiset ostavat ajaa alas kodeissa ja korjata niitä myydä korkeammalla hinnalla. Kuitenkin sinun täytyy ymmärtää, että tämä voi viedä aikaa, rahaa ja vaivaa tehdä. Varmista, että sinulla on taitoja ja/tai raha saada paikka kuntoon oikein koodi.

Jos et löytää oikea kiinteistö, älä epäröi eteenpäin. Monet ostajat viettää aikaa ihmettelevät, jos siellä saattaa olla jotain paremmin tai jos he ovat tehneet oikeita päätöksiä. Ei tee oikea omaisuutta voi johtaa joku muu ostaa ennen kuin voit saada paljon tehnyt.

Löytää oikea naapuruston ensimmäinen – aika ostajat voi olla vaikeaa. Monet ihmiset kamppailevat tämän kanssa. Hyvä tapa löytää täydellinen naapuruston sinulla on tehdä oma tutkimus verkossa ja koskettaa pohja jotkut paikalliset kiinteistönvälittäjät. Monet sivustot verkossa käsitellä tilastoja siitä, millaisia ihmisiä asuu alueella, ja kuinka korkea tai alhainen rikollisuuden määrä on. Soittamalla kiinteistönvälittäjä paikallinen alue voi olla iso apu, liian; he voivat antaa heidän henkilökohtaisia mielipiteitä tietyn naapurustossa. Nämä ovat muutamia vinkkejä, joiden avulla voit löytää oikea paikka elää.

Tehdä paljon tutkimusta siitä naapuruston olet harkitsee ostaa, ennen kuin teet osto uusi koti. Katso rikollisuus, koulun ja kodin omistajat yhdistys. Olet ostamassa, että yhteisön ja päättää, että et sovi myöhemmin voi olla stressaavaa ja kallista.

Vaikka se on erittäin helppo etsiä kiinteistöjen tietoihin internetissä, se on edelleen oman edun palkata agentti työskennellä kanssanne. Agentti voi vastata moniin kysymyksiin, että sinulla voi olla, hoitaa paperityöt ja analysoida tietoja, että sinulla ei olisi aavistustakaan, tarpeen mukaan analysoidaan.

Kun olet muuttamassa, pakata matkalaukku täynnä asioita, joita saatat tarvita muutaman päivän. Sisältyä asioita, kuten vaatteita ja hygieniatuotteita. Pidä tämä matkalaukku erillään kaikesta muusta, jotta voit helposti asioita, jotka tarvitset ennen kuin voit saada täysin purettu uuteen kotiin.

Nyt on täydellinen aika ostaa kotiin. Seurauksena asuntomarkkinoiden taantuma, pankit ovat luotonanto super edulliseen hintaan. Tänään, se on mahdollista saavuttaa 4 prosentin korko kiinnitys laina. Jos sinulla on mahdollisuus ostaa kiinteistöjä, nyt on aika toimia!

Lähestymistapa kiinteistöjen mahdollisuudet liittyä kodinomistajien yhdistykset varoen. Vaikka monet houkutteleva lähiöissä on niin yhdistyksiä, niitä kaikkia ei ole helppoa – tai edes siedettävä – elämään. Aina tarkistaa täydelliset ohjeet ja rajoitukset että kodinomistajien yhdistykset tarjoavat. Jotkut järjestöt asettaa niin tiukat säännöt, että vaivaa kuin hyötyä mahdollisille asunnonomistaja.

Kukaan ostaa kiinteistöjä ilman vierailevat omaisuus ensin. Yksi asia, jotkut ostajat unohtaa, vaikka, on vierailla ilmoittamatta omasta. Sovittu vierailu on suunnitteilla ja koreografian suurin mahdollinen myönteinen vaikutus; naapurit voivat jopa olla auttamassa. Savvy ostajat tietävät katsomaan talon ja naapuruston omasta aika saada realistisempi kuva asioista.

Viettää aikaa tutkimiseen kaupunginosia ennen kuin aloitat etsivät kotiin. Erityisesti, katso ylös rikollisuus jokaisessa naapuruston että olet harkitsee. Saatat löytää joitakin tilastoja, että olet tietämätön, aiheuttaa voit joko poistaa joitakin asuntoja tai aseta prioriteetti muille.

Kun valmistat ostaa kotiin, yrittää maksaa alas kaikki suuret velat, että sinulla on. Luotonantajat haluavat tietää, että kuukausittaiset asumismenot ovat aio olla suurempi kuin 33 prosenttia bruttotuloista. Teidän yhteensä velka maksut jokainen kuukausi pitäisi pysyä alle 38 prosenttia. Ei aiheudu mitään uutta velkaa vähintään puoli vuotta ennen kuin ostaa kotiin.

Jos olet ostamassa kotiin kesällä, varmista, että olet kiinnittää huomiota siihen, mitä on sisällä. Se on helppo saada kiinni uima-ominaisuudet kotiin, kun sää on kaunis. Varmista, että olet kuvan kotiin muina vuodenaikoina samoin, tai saatat olla pettynyt ostoksen. Esimerkiksi, katsokaa ikkunat ja ovet nähdä, kuinka hyvin ne pitää talven sää.

On uima-allas voi olla mukava bonus pisteen real estate market. Toisella puolella kun etsivät kotiin, haluat ehkä mennä pois teidän tapa löytää yksi, joka on jo mukana-allas, kätevästi ja myös, säästää sinua ottaa saada yksi itse.

Koskaan hyväksyä asuntolaina jos maksut rasittaa budjettia millään tavalla. Siellä on yksinkertaisesti liian paljon vaakalaudalla ja liian monta piilotettu muuttujia, kun se tulee teidän asuntolaina. Jos voit vain hädin tuskin pysymään kiinnitys maksut alussa lainan, mitä tulee tehdä, jos tulot laskee tulevaisuudessa?

Kuten mainittiin alussa artikkelin, siellä on niin paljon opittavaa kotiin ostoprosessi. Lukemalla edellä artikkeli, olet lisännyt tietosi tästä joskus uuvuttava prosessi. Ottaa tiedot tämä artikkeli on antanut sinulle auttaa kotiin ostaa sujuvasti.