Rasvaimu

Stressi-Ilmainen Auton Osto-Opas Kaikille Kuljettajille

Auton omistaminen on monille ihmiset, mutta ostoksia varten uusi auto voi olla todellinen kipu. Jos sinulla on lykännyt ostaa uuden auton, koska tämä, neuvoja tässä artikkelissa voi auttaa. Ennen pitkää, sinun tulee olla ajo auto oman unet.

Jos olet markkinoilla käytetty auto, sinun pitäisi aina saada CarFax raportti. CarFax raportti kertoo sinulle, jos auto on ollut onnettomuudessa. Jos auto on ollut onnettomuudessa, haluat luultavasti jatkaa etsimistä ja ei osta sitä autoa.

Ennen edes tehostamalla jalka jälleenmyyntisopimuksen, sinun täytyy tietää millaisen auton haluat. Jos sinulla on lapsia, ehkä sinun pitäisi etsiä pakettiauto tai iso SUV. Jos se on vain sinä, ehkä haluat jotain enemmän urheilullisemman. Joko niin, tietäen mitä haluat tehdä koko prosessin ostokset auton helpompaa.

Kun ostat käytetyn auton, olla hyvin varovainen siitä, kuinka puhdas auto on. Monet auton myyjät ovat ammatillinen siivoojat, jotka voi tehdä roskaa näyttävät upouusi. Aina saada auton tarkastetaan mekaanikko. Vaikka se näyttää fantastinen, mekaanikko voi havaita mitään suuria kysymyksiä.

Make a wish luettelo autoja, jotka olet kiinnostunut. Olet nähnyt paljon autoja mainoksissa ja tiellä. Sen pitäisi olla helppo rakentaa vankka luettelon ajoneuvoista, jotka sopivat sinun tyyli. Voit lisätä pari unelma-autoja, jotka näyttävät ulos alue; kuitenkin, olla realistinen siitä, mitä sinulla on varaa.

Kun neuvotellaan kaupat uuden auton, on verkossa tietoa kädessä. On olemassa monia sivustoja, joka antaa sinulle asioita, kuten laskujen hinnoittelu ja kannustimia, ja tämä tieto voi olla arvokasta, koska olet neuvotella teidän hinta. Tulosta se ja tuo se auto jälleenmyyntisopimuksen, niin ei ole kysymys siitä, tarkkuus, mitä sanot.

Ostokset kohti kuukauden lopussa on viisas. Myyjä on usein vaikeuksia täyttää kiintiöt tällä hetkellä. Kun kuukausi on päättymässä, henkilö, joka myy autoja ei ehkä ole tavannut kiintiönsä aivan vielä. Tämä tarkoittaa, että ne voivat olla valmis antaa sinulle paljon parempi lopulta.

Kun tiedät, kuinka paljon sinun täytyy viettää, selvittää autoista sisällä että välillä. Oppia auton itse, sen mailia per gallona, ovien lukumäärä, runko tilaa, kuljettajan arvosteluja, turvallisuus kirjaa ja kuinka usein se tarvitsee korjauksia keskimäärin. Anna kullekin luokitus ja mennä niille yläreunassa luettelosta.

Menossa auto näyttää voi joskus auttaa määrittämään, minkä tyyppinen auto on oikea sinulle. Auto näytä, sinulla on mahdollisuus suoraan verrata eri tyylejä auto. Lisäksi, sinulla on mahdollisuus olla ympäröi auton asiantuntijoita. Voit jättää ssa paljon parempi ajatus mitä olet etsimässä.

Jos etsit ostaa käytetty auto, se on erittäin tärkeää, että saat kopion ajoneuvojen huolto ja korjaus historiaa. Tämän avulla voit nähdä, mitä on tehty autolle, ja jos se on ollut mitään vakavia onnettomuuksia.

Vaikka saatat haluavat ostaa auton tänään, ostaa pois paljon voi tarkoittaa, että he eivät tarvitse autoa, jossa on haluamasi ominaisuudet. Voit aina pyytää heitä soittamaan sidoksissa autoliikkeiden nähdä, jos heillä on auto paljon, mutta älä ole epätoivoinen tai ne nostaa hintaa.

Autoteollisuus tekee rahaa voittomarginaali. Jos voit selvittää, kuinka paljon jälleenmyyntisopimuksen on yleensä ostavat autoja, se tekee siitä paljon helpompi löytää heidän bottom line. Tämä tarkoittaa sitä, sinun täytyy tehdä joitakin tutkimus oman paikallisen autojen markkinoilla.

Kun ostat sertifioitu pre-omistuksessa ajoneuvo, joka tulee takuu, varmista, että olet lukenut sakon tulostaa. Useimmat takuut nämä ajoneuvot kattavat vain teho-juna ja älä peitä paljon muuta. On myös tapauksia, joissa takuu ei ole siirrettävissä, joka tekisi void teidän tapauksessa.

Menee auto-ostoksille ei tarvitse olla turhauttavaa kokemusta. Pitämällä neuvoja olet juuri lukenut mielessä, voit tehdä seuraavan ostosten mennä tasaisemmin. Näitä vinkkejä, voit saada paljon uusi tai käytetty auto, joka on täydellinen sinulle.