Reseptivapaa Erektiolääke

Asiantuntija-apua Tehdä Älykkäämpiä Viiniä Valintoja

Oletko huomannut, että viini hämmentää sinua? Tehdä sinusta tuntuu, että kaikki mitä tietää on, että se on valmistettu rypäleistä? Kun haluat oppia kaikki voit noin viiniä, tässä artikkelissa on paljon tietoa. Lue oppia suuren maailman viiniä.

On viinejä eri puolilta maailmaa, joten kokeile niitä kaikkia ulos. Voit juoda Kanadan viiniä Niagara, yksi Kaliforniasta tai Ranskasta. Testata kaikki eri alueilla, kunnes löydät ne, olet kuten paras. Onko se on Italia tai Etelä-Afrikka, voit löytää täydellinen valinta.

Yritä yksinomaan juoda parasta viiniä, että voit löytää koko ajan. Joskus, huomaat, että joitakin parhaista makuista viinejä ovat medium grade ja ei crème sadon. Tutkia kaikki viinityypit ja kokeilla niitä eri aterioita määrittää suosikkisi.

Osallistua viininmaistajaisiin! Ne ovat hauskoja ja voi auttaa sinua löytää uusia makuja. Voit myös käyttää tilaisuutta seurustella. Löytää joitakin muita ihmisiä, jotka, kuten viini, myös Se on hyvä tapa nauttia toisten seurasta.

Anna vaistosi johdattaa sinua, kun olet kokeilla viinejä. Kun et usko, että viini on sinua varten, älä mene ulos ja ostaa se. Jos teet tämän, et voi vain heittää rahaa pois juoda, että et koskaan nauttinut ensimmäinen paikka.

Jos pidät ruoanlaitto, yritä joissa viiniä illallisen menu. Viiniä voidaan käyttää erilaisia ruoanlaitto-formaatteja, kuten kastikkeet ja marinadit. Jos sinulla on pieniä lapsia, sinun ei tarvitse olla huolissaan siitä, ruoanlaitto viini, koska suurin osa alkoholi on keitetty pois kypsennyksen aikana.

Hyvä vinkki, kun yrittää tutkimus-viinejä on löytää kriitikko tai asiantuntija, joka on samanlainen maku. Kaikki maut ovat erilaisia ja se sisältää kriitikot. Yritä löytää kriitikko, joka tykkää vastaavia viinejä ja tulet hämmästymään kaikki uudet viinit voit olla otettu käyttöön.

Sinun pitäisi tietää, että vanhat pullot ovat usein arvottomia. Voisit kokeilla myydä sen toiseen viini tuntija, mutta useimmat ostajat etsiä suuria määriä. Pidä mielessä, että vakavia ostajat haluavat tietää kaiken alkuperän viinin haluat myydä, joka ei ole aina mahdollista, jos olet löytänyt pullon omassa kellarissa.

Lue viini aikana vapaa-aikaa. Enemmän, että voit oppia viiniä, paremmin voit olla poiminta uusia viinejä lisätä kokoelmaan. Siellä on paljon tietää, joten viettää aikaa oppia kun voit, jos haluat tulla todellinen viiniä tuntija.

Poreileva viinejä ja samppanjaa on tarkoitus palvella jäähdytetty. Aina, kun juot nämä viinit huoneenlämmössä, se ei ole mahdollista nauttia täydellinen maku, että he voivat tarjota. Kylmässä teidän juomia vähintään pari tuntia ennen tarjoilua.

Muistiinpanoja tahansa viiniä, että voit kokeilla. Et aio todella tiedä mitä olet tekemässä ensin. Kuitenkin, ajan mittaan, voit alkaa huomaamatta erityisiä suuntauksia muistiinpanoja ja reaktioita. Saatat jopa nähdä, että reaktio erityisesti viinin muuttuu, kun juot niitä lisää.

Jos olet uusi valitsemalla viinejä, aloittaa myymälä, joka kuljettaa pullot alle 20 dollaria. Viini kauppoja suunnattu asiantuntijoille, voi olla paljon kallista ja hämmentäviä valintoja. Valita edullisemman hintaluokan viini, kunnes olet löytänyt suosikki maku, ja sitten ottaa sen sieltä.

Jos et ole varma, mitä tyyppi viiniä pidät, se olisi hyvä idea mennä viinin maistelua. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden maistella monenlaisia viinejä ilman viettää paljon rahaa koko pulloa et ehkä pidä.

Todella saavat eniten teidän lasi viiniä, sinun kannattaa haistella sitä kahdesti. Ensimmäistä kertaa, ota pitkä, hidas tuulahdus ulkopuolelta lasin. Toisen kerran, ota haistella nenä sisälle lasiin. Näet, kuinka paljon paremmin viini maistuu, kun teet tämän.

Riesling viinit ovat valmistettu valkoinen rypäleistä, ja tarjota kuluttajille suu täynnä herkkä kukka viini, jossa häivähdys persikkaa, hunajaa tai aprikoosi. Tämä viini paria täydellisesti mereneläviä ja kanaa. Tai, jos haluat, voit palvella tätä herkkä viinin rinnalla valikoima juustoja tai jälkiruokia.

Älä vaivaudu saada kallista viiniä, jos olet ruoanlaitto sen kanssa. Suurin osa viinin alkoholipitoisuus kokkeja pois, koska voit tehdä ruokalaji, ja muut aineosat lisätään maun, mitä viiniä haluat. Säästä kallista tavaraa juoda erikseen, kun voit istua alas aterian.

Oletko valmis puuttumaan viini maailmassa? Tehdä sinusta tuntuu varma oman tietoa viiniä? Tämä artikkeli on antanut sinulle kaikki sinun tarvitsee tietää. Ottaa tämä tieto ja muuttaa se toiminnaksi, joten voit hyödyntää tätä neuvoa ja käännä viini nautintoa osaksi taidemuoto.