Ricen Oy

Olet Varmasti Lopettaa Tupakointi Näiden Erinomainen Strategioita,

Apua on jotain, että sinun ei pitäisi hävetä, jos haluat lopettaa tupakoinnin. Ei ole yksi että välittää sinusta, että on menossa sanoa, että se on huono idea, jos päätät lopettamaan tämä paha tapa. Joten käyttää neuvoja tässä artikkelissa auttaa sinua.

Jos olet tekemässä hyvin teidän lopettaa tupakoinnin matkaa, älä unohda palkita itseäsi. Hemmottele itseäsi mukava hieronta, jalkahoito, tai erityinen uusi asu, kun olet leikata, ja sitten jotain muuta, kun olet lopettanut kokonaan. Sinun täytyy olla palkintoja, kuten tämä on odotettavaa, koska ne voivat auttaa pitämään sinut motivoituneita.

Syrjään rahaa olisit normaalisti käyttänyt, savukkeiden, ja tallenna se jotain, että te todella haluavat, kuten uusia vaatteita ja hienoja huonekaluja, tai viikonloppuna pois. Ei vain aiotte olla tunne terveempiä, mutta saat pian nähdä, kuinka paljon rahaa voit säästää nyt, että et ole tupakointi.

Yksi parhaista asioista voit tehdä, kun tupakoinnin lopettaminen on elää päivä-to-day. Pitää keskittyä saamaan läpi päivän ilman tupakkaa, eikä ajatellut lopettaa ikuisesti. Tehdään lyhyempiä tavoitteita on tehdä sinun on helpompi selviytyä, sekä henkisesti ja fyysisesti. Muista, että voit asettaa itsellesi pitkän aikavälin tavoitteita, kuten teidän sitoutumista lopettaa voitot maahan.

Pidä kylmä lasi tai pullo jäävettä lähellä koko ajan. Kun saat himo savukkeen, ottaa kulauksen vettä-jopa, jos tämä tarkoittaa, että voit tuskin laittaa pullon alas ensin. Tämä antaa sinulle jotain tekemistä sen kanssa, kädet ja suun, ja se voi olla hyödyllinen tapa estää eväs, liian.

Käyttää viive taktiikka aina, kun sinusta tuntuu, että sinulla on ehdottomasti oltava savua. Pakota itseäsi odottaa vähintään kymmenen minuuttia, ennen kuin annat osaksi halu. Tyypillisesti, sinun tulee hajamielinen jotain muuta ja odottaa kauemmin kuin kymmenen minuuttia. Jos silti tuntuu halu, toista prosessi! Kerro itsellesi, odota viidestä kymmeneen minuuttia ennen kuin tupakointi.

Monet raportin lihoo aikana tai sen jälkeen, kun ne lopettaa tupakointi, joten voit halutessasi aloittaa syömisen niitä hedelmiä ja vihanneksia. Tämä parantaa terveyttä, nauttia terveellisiä tuotteita, kun pysäyttää painonnousu sen jälkiä. Sinun täytyy muistuttaa itse, että elimistö halua syödä, kun olet lopettamassa, sinun pitäisi syödä terveellistä.

Tehdä joitakin harjoitus auttaa tavoitteesi poistaa tupakointi elämästäsi. Liikunta ei vain ole mennä kanssa tupakointi. Säännöllinen liikunta voi poistaa stressiä, ja se auttaa kehoa poistamaan huonoja vaikutuksia, joita tupakointi aiheuttaa. Jos olet uusi käyttää, aloittaa hitaasti vain kävely kerran tai kahdesti päivässä. Lopulta, voit rakentaa jopa enemmän tiukkaa käyttää noin kolmekymmentä minuuttia päivässä kolme tai neljä kertaa viikossa. Kuten aina, keskustele lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat harjoituksen rutiini.

Älä anna itsesi “vain yksi pullistaa”. Mieli voi joskus temppuilla, erityisesti kun olet yrittää luopua tapana, että sinulla on ollut jo vuosia. Älä anna itsesi periksi ajatus, että vain yksi savuke ei satu. Se satuttaa, ja se voi vain pitää sinua pysty lopettaa ollenkaan.

Yhtä huono kuin tarve on, se ei ole hyvä ottaa vielä yksi pieni pullistaa. Ihmiset, jotka yrittävät lopettaa tupakoinnin uskovat, että se ei haittaa heitä on yksi savuke. Ongelmana on, että tämä yksi pullistaa johtaa yhden kokonaisen savukkeen, ja sitten yksi koko pakkaus.

Valitse päivämäärä lopettaa ja pysyä siinä. Tehdä iso juttu pois tästä päivästä. Kirjoita se ylös kalenteriisi, jopa harkita jonkinlaista seremoniaa merkitä päivämäärä itse. Sinun täytyy istuttaa tämän päivän pää-merkitys-joten voit käyttää sitä kuin kuljettaja pysyä tehtävä pitkällä aikavälillä.

Kaikki, että olet oppinut tämän artikkelin, sinun pitäisi nyt olla parempi käsitys siitä, mitä se todella kestää lopettaa tupakointi ja elää terveellisempää elämäntapaa yleensä. Et vain auttaa kehon pysyä terveenä, mutta voit säästää paljon rahaa tässä prosessissa samoin, joten käytä tietoja tämän artikkelin.