Rintaleikkaus

Neuvoja Auttaa Sinua Kengät

Oletko sellainen henkilö, joka rakastaa kenkiä? Jos näin on, tämä artikkeli on erityisesti kirjoitettu sinulle. Tämä artikkeli toivoo auttaa sinua tekemään parempia päätöksiä oman jalkineet niin, että voit todella astua ulos tyylillä. Tässä muutamia kenkä vinkkejä, joita voit käyttää tänään.

Jos sinulla on huono jalat, sinun pitäisi ajatella ostaa kengät, jotka on kaikki nahka pohja, koska ne auttavat jalkojen suojaamiseksi vaurioilta. Ne maksavat hieman enemmän kuin muita kenkiä, mutta se on paljon vähemmän kuin päädyt maksamaan säännöllisiä käyntejä podiatrist.

Kokeile ostokset kengät illan aikana tai myöhään iltapäivällä. Jalat yleensä turvota hieman päivän aikana ja saatat päätyä joitakin epämiellyttävä kengät, jos ostat pari, ennen kuin jalat turpoavat. Älä epäröi mennä takaisin kauppaan, missä olet huomannut pari söpö kengät kokeilla niitä uudelleen myöhemmin päivällä.

On kenkiä, jotka sopivat oikein, molemmat jalat tulee mitata. Varsin harvat ihmiset ovat yksi jalka, joka on hieman iso isompi kuin muut. Yritä löytää kengät, jotka mukavasti sopivat teidän suurempi jalka.

Koskaan käydä ostoksilla kenkiä ellei sinulla ole vähintään pari tuntia kädet. Vaikka saatat ajatella tiedät tarkalleen, mitä haluat, se ei ole aina helppo ja nopea löytää oman koon. Varmista, että sinulla on runsaasti aikaa matkustaa oman valittu myymälöissä, ja voit kokeilla kenkiä rauhassa.

Pidä mukava pari neutraali kengät kaapissa. Mukava pari musta tai ruskea kengät mennä melkein mitä tahansa. Jos et pidä pari, olet varma, että on jotain päälle pantavaa kanssa mitään. Saat klassinen tyyli yhdessä nämä kaksi väriä ja olet turvassa.

Kokeilla koko, ennen kuin ostat sen. Liian monet ihmiset kiusata numeron kenkiä, mutta mitä sinun täytyy keskittyä on kunnossa. ongelma vedoten useita kokoja, on se, että numerot vaihtelevat merkeittäin. Joskus numerot vaihtelevat sisällä brändi riippuen siitä, millaisia kenkiä he tekevät.

Vaikka korkokengät ovat perinteisesti seksikkäin kengät myymälöissä, olla varovainen, kun ostaa niitä. He voivat todella satuttaa sinua, jos et tiedä mitä olet tekemässä. Korkeampi kantapää, sitä vaikeampi ne on kävellä. Varmista, että voit pystyvät kävelemään taivas-korkokengät, ennen kuin voit ostaa niitä.

Kun olet tarvitsevat cowboy-saappaat, älä mene metsästys noin klo tyypillinen vähittäiskauppiaat, ei väliä kuinka laaja heidän valinnat voidaan. Mene sen sijaan länsi-erikoisuutta myymälä, jossa olet taattu löytää suuri cowboy (tai cowgirl) saappaat, kun käsitellään huippuluokkaa henkilökunta, joka todella tietää niiden juttuja.

Kenkäkauppa loppupuolella oman ostospäivä. Miksi, saatat kysyä? Kuin päivän edetessä, jalat turpoavat. Tämä on erityisen totta, jos olet ollut koko päivän. Ostaa kengät, että saat mahtuu jalat tänä aikana. Jos ostat kengät aamulla, saatat löytää he tuntevat epämukavaksi kuin päivä jatkuu.

Kun olet lukenut tämän artikkelin, olet toivottavasti huomasi, että siellä on paljon kenkiä, että et tiennyt. Uutta tietoa sinulla on, voit asettaa ulos ajatella toisin, kengät kulumista jalat. Sen jälkeen, kun kaikki, sinun täytyy käyttää kenkiä joka päivä; voit yhtä hyvin tehdä paras niistä!