Rintamamiestalo Foorumi

Vinkkejä Kauneuden Asiantuntijoita, Jotka Auttavat Sinua Etsiä Paras

Jokaisella on erilainen määritelmä kauneudesta, mutta useimmat samaa mieltä, että tunne houkutteleva on yksi parhaita tapoja lisätä itsetuntoa. Jos sinusta tuntuu kaunis ja itsevarma, se näyttää ja on todella tarttuva. Päästä sisäinen kauneus ulos lukemalla vinkkejä tässä artikkelissa!

Ei ole väliä millainen iho sinulla on, sinun pitäisi pese iho miedolla saippualla muutaman kerran päivässä. Aina kokonaan poistaa meikkejä. Jätä meikki naamasi voi tukkia ihohuokosia ja tuottaa useita vikoja.

Tee kynsilakka kestää kauemmin. Voit tehdä teidän kynnet näyttää kuin olisit saanut manikyyri ja pidempään käyttämällä aluslakka, 2 kerrosta väriä ja top coat. Tämä antaa kynnet kiiltävä katsoa, että kestää ainakin pari viikkoa.

Korostaa terävyyttä teidän poskipäät soveltamalla sävy poskipuna, joka on yksi sävy syvempi kuin normaali poski väri tuotteen. Käyttämällä blush brush, dab paikalla jauhe hollows posket hieman alle poskipäät. Poista ylimääräinen jauhe, sitten sekoitus liikkein.

Tummuminen erittäin kevyt silmäripsien voi todella avata silmäsi ja tehdä huomattava vaikutus silmien väri. Vältä musta ripsiväri, joka voi näkyä liian ankara valo ripset ja vastaan kevyempi hiusten värejä. Sen sijaan, sinulla voi olla niitä sävytetty ammattimaisesti tai voit käyttää ruskea lyijykynä linja silmät.

Aina päästä eroon vanhoista meikki ennen asennusta alas yöllä. Tehdä tämän lämpimällä vedellä ja lempeä pesulappu tai käytä meikki remover. Sitten, pese kasvosi normaalisti. Kun jää iholle, meikki tukkii huokoset ja voi aiheuttaa iho-ongelmia, kuten pimples ja akne.

Yritä syödä parhaiten elintarvikkeet sinulle, jos haluat parhaan näköiset hiukset, iho ja kynnet. Kun he sanovat, että kauneus tulee sisältäpäin, se on enemmän kuin vain lainaus persoonallisuudesta. Käytä erilaisia kun suunnittelet terveellistä ruokavaliota. Syö runsaasti rautaa, täysjyvätuotteita, proteiineja ja sinkki auttaa kynnet, iho ja hiukset tulee vahva ja terve.

Käytä misting spray asettaa meikki. Kun olet valmis täysin tehdä jopa kasvosi, kevyesti sumun itsesi kanssa sumutin. Tämä asettaa oman meikki, pitää se paikallaan kauemmin ennen kuin se edellyttää voit koskettaa sitä ylös. Tämä on täydellinen pitkiä illanviettoja tai tapahtumia, kuten häitä.

Jos haluat pysyä kaunis, pitää ihon terveenä ja tuntuu hyvältä, juo paljon vettä! 5-8 lasillista vettä päivässä on suuri, ja vielä enemmän on aina hyvä, jos voit hallita sitä. Juominen runsaalla vedellä auttaa kanssa huono tai kuiva iho ja monia muita vaivoja.

Käytä piparminttuöljy ja puhdistettu tai suodatettu vesi luoda oman ei-alkoholia suuvesi. Jokaisen tippaakaan vettä käytät, laita yksi tippa piparminttu öljyä. Ensimmäinen askel on keittää vettä. Sitten sinun täytyy mitata piparminttu tippaa astiaan valmistettu keraaminen tai Pyrex. Lisää kiehuvaa vettä kattilaan. Käytä puhtaalla liinalla kansi säiliön, kun se jäähtyy. Seuraavaksi kaadetaan seos ilmatiiviiseen pulloon tai astiaan. Nyt voit vapaasti käyttää sinulle uusia, kotitekoinen, suuvesi!

Vaihda tyynyliina tehdä itse kauniimpi. Yksinkertainen tapa välttää tarpeettomia ryppyjä on vaihtaa tapauksen puuvilla tyyppi satiini tai silkki tapauksessa. Puuvilla on kuivumista ja karkea iho ja se, joka aiheuttaa ryppyjä, tyypillisesti sivussa kasvosi, että voit nukkua.

Sinun ei tarvitse olla supermalli tai meikkitaiteilija näyttää ja tuntuu kaunis. Loppujen lopuksi, jos sinusta tuntuu hyvä itsestäsi, se näyttää ja se on kauneinta, mitä voit tehdä. Muista, että vinkkejä tässä artikkelissa, ja voit olla oma tapa tunne luottavainen ja kaunis.