Rintojen Pienennys

Täytyy Koripallo Vinkkejä? Lue Tämä Info Nyt!

Se ei ole yllättävää, että koripallo on niin suosittu. Se on erittäin jännittävä peli. Silti, jos haluat olla hyvä koripallossa, on olemassa muutamia neuvoja sinun pitäisi ottaa vakavasti. Lue vinkkejä alla tullut enemmän perillä koripalloa.

Kun olet harjoitellaan ammunta, ottaa käytäntö laukausta voit yrittää pelin aikana. Olet harvoin tulee olla auki tarpeeksi kauan saada jalat istutettu ja riviin ammuttu, joten ampua liikkeellä. Käytännössä tiputtaa pois ja ammunta liikuttaessa parempia tuloksia, kun peli alkaa.

Kun prepping koripallo kausi, kävellä ympäriinsä koripallo niin usein kuin voit. Ota aikaa heittää pallo yhdestä kädestä toiseen, ja jopa käännä se ympäri takaisin. Sinun tehtäväsi on parantaa käsi/pallo koordinointi niin, että pallo tuntuu kuin jos se on osa sinua.

Hypätä maahan ja sukeltaa ne löysät pallot. Älä pelkää osui maahan kovaa ja saada vähän vipinää. Paitsi että tämä auttaa joukkue, mutta valmentaja varmasti notice teidän parantanut vaivaa. Joukkueen moraali on aina hyvä asia pitää korkea numeroita.

Kun joukkuetoveri kulkee sinulle pallon, tekevät irti se. Jos sinulla on avoin laukaus, mennä eteenpäin ja ampua. Jos sinulla ei ole avoin laukaus tai ajattele, että voit päästä auki, tehdä oikein ja siirtää sitä pitkin, toinen joukkuetoveri. Ne voivat olla ammuttu, että et.

Kun yrittää parantaa voimaa on parempi koripallo jalkatyö, työtä rakentaa ydin. Tasapaino paranee, jos voit vahvistavat ydin. Vahvistaa takaisin lihakset yhdessä abs, lonkat ja pakarat. Samanlainen nyrkkeilijät, hypätä köyden auttaa lisäämään nopeutta ja parempi jalkatyö.

Jos toinen joukkue on hyvä puolustus, kulkee pallo välillä jalat on hyvä vaihtoehto. Ottaa askel taaksepäin tai eteenpäin ja pomppia pallo kovaa läpi jalat. Jos onnistut hallitsemaan tämän, sinun on valtava etu, aikana pelejä.

Kun sinun täytyy ampua vapaaheittoja vuonna koripallo peli, varmista, että olet tyhjentää pään ennen kuin ammut. Riippuen mielentila, vapaa heittää laukausta voi olla vaikein tai helpoin laukausta. Kokeile tyhjentää mielen ja keskittyä ammuttu. Monet pelaajat löytää se hyödyllistä kuvitella pallo menee vanne. Nämä laukausta ota taitoa ja hienovaraisuutta, jotta tunteet kuten viha voi negatiivisesti vaikuttaa teidän keskittyä ja valppautta.

Pallo ohjaus on olennainen taito hyvä koripallo pelissä. Yksi yksinkertainen harjoitus parantaa valvontaa on käyttää pallo jokaisen käden kuolaaminen käytännössä. Pomppia yksi pallo ensin, ja sitten vain hetki sen jälkeen, pomppia muut. Vaihtoehtoinen pomppia kuin siirrät alas tuomioistuin. Niin saat enemmän valvontaa, vauhtia.

Ainoa tapa tulla parempi koripalloilija on käytännön kautta ja kovaa työtä. Kuka tahansa voi paremmin heidän taitojaan, mutta jotta todella onnistua ja olla parempi kuin muut pelaajat on parantaa taitojasi. Se ei vie paljon, kaikki mitä tarvitset on vanne, pallo ja halu tulla paremmaksi.

Saada hyvä harjoitus harjoituksissa, tiputtaa edestakaisin kentällä. Aluksi käynnissä vapaa heittää linja, sitten mennä takaisin lopulta tuomioistuimessa. Sitten tiputtaa keskelle ja sitten mennä takaisin, niin pitkälle vapaa heittää linja, ja sitten mennä takaisin, ja sitten koko pituudeltaan tuomioistuin.

Voittaa pelin sinun täytyy pitää hyvää laukausta. Hyviä kuvia ovat, kun sinulla on avoin arc tavoite on korkea-osuus pisteytys. Ei muita pelaajia oman joukkueen pitäisi olla parempi laukaus kuin käytät. Muuten, se ei ole hyvä laukaus.

Paremmin kolmen pisteen ammunta, kokeile NBA etäisyys vähintään. Kansainvälinen linja on paljon lähempänä. Naulaus laukausta NBA-line voi todella auttaa parantaa yleistä ammunta taitoja.

Käytä käsi luoda este, välillä pallo ja vastustaja. Tämä pitää vastustajaa pysty varastaa pallo. Pidä kätesi, kun olet kuolaaminen pallon kanssa muiden.

Jos olet kuten useimmat pelaajat, haluat niin paljon peliaikaa kuin mahdollista. Yksi tapa melko paljon taata kasvu peliaikaa on aina töitä ja touhu aikana sekä käytäntö ja peli. Älä epäröi sukellus jälkeen löysä pallo. Selkään voi usein olla päällä, mutta valmentaja huomaa voimakkaita toimia ja valita sinua yli pelaaja, joka ei ole aseman ja työn etiikka.

Kuten tässä artikkelissa on osoitettu, koripallo on yksi kaikkein nautittavaa urheilu koko maailma. Tämä artikkeli on antaa sinulle tietoa sinun täytyy pelata paremmin. Laita näitä vinkkejä käyttää tulla parempi koripalloilija.