Runkkaus

Oppia Kaikkea Johdon Kanssa Näitä Vinkkejä.

Seuraavat vaistosi, kun se tulee johtajuutta on hyvä asia tehdä, mutta sinun täytyy myös edelleen oppia ja tietää, mitä hyvä johtaja tekee. Se toimii molempiin suuntiin, ja tämä artikkeli auttaa sinua selvittää, mitä se vie voit olla johtaja, joka on pakollinen. Ei vain aiotte parantaa johtajana, mutta voit auttaa muita ihmisiä.

Ollakseen tehokas johtaja, sinun täytyy työskennellä tiiviisti tiimisi kanssa. Kuuntele heitä, kun he puhuvat, kannustaa yksilöllisyyttä ja innovaatiota, ja antaa kunkin jäsenen tiimisi nauttia niiden yksilön ja ryhmän onnistumisia. Ennen kaikkea, älä kysy jäsen tiimisi tehdä mitään että sinulla ei olisi valmis tekemään itse.

Olla rehellinen, kun on kyse työntekijöiden, asiakkaiden ja asiakkaiden – tämä on erittäin tärkeää. Suuret johtajat ovat luotettavia ne. Aina olla avoin ja rehellinen joukkue. Kun toiset selvittää, että sinuun voi luottaa ja he voivat luottaa siihen, mitä olet tekemässä, he alkaa näyttää kunnioittaa.

Kaikki hyvät johtajat on keskitytty siihen, miten asiat menevät tulevaisuudessa. Sinun täytyy katsoa eteenpäin nähdä, mitä on tulossa, ja suunnitella sen mukaisesti. Et aina menossa nähdä tulevaisuuteen, mutta se on kriittinen että voit työskennellä tätä taitoa enemmän ja enemmän. Aina tiedä, missä haluat olla tulevaisuudessa ja työtä kohti tätä.

Kun johtaja on tavoitteiden asettaminen, tavoitteiden tulisi olla realistisia. Me kaikki haluamme tehdä asioita nopeammin elämässä, mutta joskus asiat vievät aikaa. Jos et kiire oman joukkueen, saatat löytää, että on enemmän virheitä, onneton, tiimin jäsenet, ja erittäin stressaava ympäristö. Varmista, että tavoitteet voidaan saavuttaa aika, että olet varattu.

Jos sinulla on työntekijä, joka menee edellä ja sen jälkeen call of duty, älä epäröi antaa heille ylimääräistä kiitosta ja palkintoja. Vaikka se voi tuntua olet pelaa suosikkeja, annat heille mitä he ansaitsevat. ole avoin muiden työntekijöiden kanssa siitä, jotta he ovat tietoisia siitä, mitä palkintoja tule kovaa työtä.

Älä teeskentele, että tiedät kaiken vain, koska olet johtoasemansa. Kuuntele muiden ehdotuksia ja katso, jos he voivat on parempi idea kuin sinä. Voit saada ehdotuksia alkaen niitä paremmin, suorittaa, tai löytää ongelmia oman suunnitelman.

Kun olet yrityksen johtaja, sinun pitäisi yrittää hoitaa oman joukkueen tai henkilöstön tapa, että haluat olla käsitellään. Katselee ihmisiä, ei ole oikeaa ja ei ole edistää hyvä työilmapiiri. Jos olet hoitoon voit näyttää henkilökunta kunnioittaa, he palaavat hyväksi, joka voi tehdä elämästäsi paljon helpompaa.

Viettää enemmän aikaa toimistossa kuin pois siitä. Se voi olla jännittävä matkustaa kaikkialla, että voit, mutta matkalaukku johto ei oikeasti innostaa joukkuetta takaisin pääkonttorissa. Jos löydät itsesi matkustaa enemmän kuin puolet ajasta, niin voit olla varma, että työntekijät eivät näe sinua kuin heidän johtajansa. Ne täytyy nähdä sinut siellä.

On tärkeää pystyä kommunikoimaan hyvin teidän joukkue. Oman joukkueen pitäisi olla kaikki tarvittavat tiedot, joita tarvitset, jotta loppuun projektin. Älä mikrotasolla, mutta aina olla tietoinen siitä, miten kunkin hankkeen sisällä yrityksesi etenee.

Ymmärtämättä, mitä se tekee tietää, miten johtaa ihmisiä, on vain tunnistettava, kun olet varustettu oikeat tiedot. Toivottavasti tämä artikkeli on suunnattu sinua oikeaan suuntaan työtä johtajuutta kykyjä. Työn elementtejä johtajuutta tässä kuvattu niin, että voit paremmin palvella muita.