Sairaala Siluetti

Tiedot Kaikkien Pitäisi Tietää, Jos Ne Konkurssiin

Arkistointi henkilökohtaisen konkurssin on merkittävä päätös, jota ei pitäisi tehdä kevyesti. On monia asioita, jotka sinun täytyy tietää ennen kuin teet niin, varmista, että prosessi on paras mahdollinen tulos sinulle ja perheellesi. Pidä käsittelyssä oppia lisää siitä, konkurssimenettelyä.

Jos sinulla on ollut konkurssiin, sinun pitäisi arvioida syitä, miksi varmista, että et päädy siihen tilanteeseen uudestaan. Esimerkiksi, jos se oli maksaa liian monet laskut myöhässä, voit määrittää automaattiset maksut, joten sinun ei ole ongelma tulevaisuudessa.

Älä odota liian kauan-tiedoston avaamiseen. Unohtaminen ongelma, ei tee sen mennä pois. Odottaa, kunnes sulkemiseen tai palkkojen garnishments esiintyä vain pahentaa asioita. Ajoitus arkistointi tulee olemaan ratkaiseva merkitys prosessin onnistumiseen. Yhteyttä asianajajaan heti, kun huomaat, että olet vuonna taloudellisiin vaikeuksiin.

Kouluttaa itseäsi noin konkurssimenettelyä. Voit lisätä tietosi konkurssimenettelyä, jonka keskustellessaan konkurssi asianajaja tai suorittaa riippumaton tutkimus internetissä. Kumpi tapa päätät lisätä tietoa konkurssi prosessi, on tärkeää, että olet ymmärtää, miten arkistointi konkurssi vaikuttaa itsesi, perheesi ja oman velkojien.

Arvioi kuulemisen asianajajan muuten hän tai hän hoiti kuulla. Harkitse pituus teidän kuulla. Jos se kesti alle 15 minuuttia tai se oli avustaja, pikemminkin kuin todellinen asianajaja suorittaa kuulla, tämä voi olla merkki, että asianajaja ei luultavasti ole paras valinta. Haluat jonkun, joka vie aikaa käsitellä teidän tapauksessa henkilökohtaisesti, ja haluat saada rahat kannattaa. Sinun tulisi myös vältellä niitä asianajajia, jotka painostavat sinua puheluita tai yrittää vakuuttaa sinut välittömästi sen jälkeen, kun kuuleminen saada päällekäyvä.

Ennen kuin päätät konkurssiin, olla varma, että voit saada vapaa kuuleminen, jossa konkurssi asianajaja. Riippuen siitä, missä asut, sinulla on oikeus puhua asianajajan kanssa ennen hakemuksen. Kaikki hyvä asianajaja tarjoaa ensimmäinen tapaaminen on ilmainen. Tämä on tärkeä kuuleminen, kun tarvitset vastauksia moniin kysymyksiin. Nämä voivat sisältää: asianajokulut, minkälainen konkurssi-tiedoston, ja minkä tyyppisiä tietoja, paperityötä sinun täytyy antaa. Tärkeintä on, että asianajaja ei voi määrittää, jos konkurssihakemuksen on oikea päätös sinulle.

Kun tapaaminen henkilökohtainen konkurssi asianajaja, varmista, että sinulla on kaikki tarvittavat paperit kanssa. Tämä tekee koko arkistointi prosessi menee paljon helpompaa ja nopeampaa. Joitakin paperityötä että sinun pitäisi olla kanssasi sisältää laina-asiakirjat, luottokortin laskuja, ja kaikki muut asiaankuuluvat taloudelliset asiakirjat.

Jos olet tulossa haastoi ja arkistointi konkurssi, sinun täytyy ehkä ostaa jonkin aikaa tiivistelmä tuomion tulla läpi. Jos näin on, maksaa hakemusmaksu ostaa jonkin aikaa. Mail kirjeen vastustajan puolella, jossa todetaan, “en kiistä voimassaolo tämä velka.” Että ostaa sinulle enemmän aikaa.

Olla rehellinen. Älä yritä piilottaa velkaa tai rahaa, koska jos olet löytänyt ulos, koko arkistointi konkurssi voidaan peruuttaa, ja voit joutua vankilaan. Vain olla rehellinen siitä, mitä teidän taloudelliset elämä on kuin, ja sinun asianajaja pitäisi pystyä auttamaan sinua tekemään järkeviä valintoja.

Jos olet menossa läpi avioeron, ja ex-puoliso tiedostoja konkurssiin, on velkoja, joka ei voi olla tyhjä. Lapsen tukeminen, elatusmaksut, monet osituksen velvoitteita, palauttamista, ja opiskelija lainat, ovat kaikki ei saa päästää konkurssiin avioeron. Hyvin harvoissa tapauksissa, jotkut omaisuuden jaosta sopimukset eivät saa olla purkautunut. Asianajaja selvittää, mitkä voivat.

Kuten epäilemättä tiedätte, päätös-tiedoston, henkilökohtainen konkurssi voi olla vaikea yksi. Jos olet päättänyt ottaa tämän askeleen, kuitenkin, sinun täytyy olla perehtynyt prosessi, niin, että se menee mahdollisimman sujuvasti. Muista neuvoja tämän artikkelin ja sinulla on parempia tuloksia.