Seisova Penis

Miten Saada Tietoa Pelata Palloa!

Jos olet kuten monet fanit, te tiedätte, kuinka suuri urheilu on. Kuitenkin, jotkut ihmiset ei ole paljon kokemusta baseball ollenkaan. Opi paras vinkkejä artikkelissa alla.

Voit harjoitella yksin. Pitching-laitteen avulla voit asettaa nopeuden pallo. Lataamalla useita baseballs koneeseen, voit harjoitella lyömällä ilman syöttäjä. Tämä elektroninen laite on täydellinen niille, jotka haluavat harjoitella baseballia yksin. Pitching koneita voi noutaa paikalliselta urheilukauppa.

Kun olet pitching, se on tärkeää tietää oikea mekaniikka heittää. Keskisormi on sijoitettava sauma pallo. Seuraava, laita peukalo päälle, muut sauma. Tämän otteen avulla voit heittää teidän suurin etäisyys ja nopeus. Se myös parantaa tarkkuutta.

Jos olet tosissaan baseball, käytännössä joka päivä. Ammattilaiset tekevät baseball näyttää helpolta, mutta he saavat joka vaiheessa kautta kovaa työtä. Se vie päivittäin sitoutumista tahansa urheilu haluat olla hyvä siinä, ja baseball-ei ole poikkeus. Mikä asema sinulla halu pelata ja harjoitella kovasti.

Jos pelaat kenttäpelaajaa asema, olla varma, että sinun ja muiden outfielders on asianmukainen viestintä taitoja. Kun pallo on piipahti osaksi kenttäpelaajaa, se on tärkeää tietää kuka tulee olemaan menossa jälkeen it. Jos et voi saada tätä suoraan, että pallo voi päätyä pudottamalla tai voit törmää teidän joukkuetoveri.

Opi, miten käyttää cut-off miehet, kun pelaa ulkokentällä. Kanssa adrenaliini pumppaus, saatat tuntuu kuin voit heittää että pallo selvää, kotona levy, mutta cut-off miehet ovat yleensä parempi valinta. Saada pallo takaisin omalle lähinnä infielder antaa tiimisi parempaa kuvaa ulos. Lyhyempi heittää tarkoittaa tarkempi heittää.

Käytä aina suojavarusteita pelatessa peli baseball. Aivan kuten mikä tahansa urheilu, vammat tapahtua baseball. Varsinkin kun lyöntivuoro, sinun täytyy suojata pää. Se tarkoittaa, että sinun täytyy käyttää kypärää aina, kun annat taikina lippaan. Yksi huono syöttö voi tarkoittaa fastball lyödä sinua päähän. Se on vähintään soittoäänen päänsärky mahdollisuuksia aivotärähdyksen tai pahempaa. Olla turvassa.

Rakentaa hyvät suhteet teidän valmentaja. Kun toistat baseball, tärkein auktoriteetti elämässäsi on valmentaja. Saada tietää häntä, ja kiinnittää huomiota neuvoja, että hän antaa sinulle. Kysyä kysymyksiä ja olla valmis kokeilemaan asioita hänen tavalla, ja sinusta tulee parempi pelaaja.

Kun kiinni lentää pallo, käyttää molemmat kädet käsine. Se voi olla houkuttelevaa vain käyttää hansikas käsi, mutta se voi johtaa ennalta arvaamattoman virheen, jos olet huolimaton. Parempi konsti on ottaa kantaa itse pallon alle, ja ansa pallo käsine vapaalla kädellä, kun se osuu käsine.

Olla parempi pelaaja kenttäpelaajaa, sinun täytyy olla liikkuvia. Jos seisoo samassa asennossa liian kauan, jalat voi saada tiukka ja et voi ajaa, kun pallo on tulossa teidän tavoin. Paras tapa pysyä liikkuvat, on ottaa muutaman askeleen välillä kentillä.

Oikea askelpituus on avain baseball. Jos olet pitch oikeakätinen, sitten poimia teidän vasen jalka hieman kun kentällä on vapautettu. Lefties tehdä tämän vastakkaisella jalalla. Kun piki on lähellä sinua, alkaa astelee noin jalka eteenpäin rakentaa hieman vauhtia kohti, että syöttäjä. Nuorempi ja pienempi ihmiset tarvitsevat voittajana vähemmän kuin koko jalka.

Käytännössä liukuva aikana jokainen harjoitus. Liuku on yksi vaikeampi taitoja hallita baseball. Niille, jotka eivät ole hyvin-harjoiteltu, dia voi näyttää hyvin hankala. Se voi jopa olla suorastaan vaarallista, ei vain sinulle, vaan myös puolustaja. Ota aikaa tulla pro sitä turvallisuutta kaikille mukana pelissä.

Älä pelkää saada yhtenäinen likainen. Baseball on peli, pelataan ruoho ja lika. Et pelaa 100%, jos et tule ulos mitään pelin kanssa yhtenäinen koskematon kuin se oli, kun ensin laittaa sen. Tee se tavoite saada niin likainen kuin mahdollista.

Valmistella itseäsi heittää pois juoksija, kun olet kiinni, pidä heittää käsi selän taakse. Kuten piki lähestymistapoja, siirtää sitä ylös takana käsine, niin, että voit napata sen pois käsine ja heittää se niin nopeasti kuin mahdollista, kun sinua hypätä ylös seisoma-asennossa.

Kun yrittää saada kiinni pallon, aina välttää ulottuu koko kehon. Sen sijaan, shuffle nopeasti, joten voit saalis pallo teidän hansikkaat kädessä. Muuten, kun kiinni pallo, baseball voi vain lyödä reunaan teidän käsine.

Älä sivuuttaa baseball yhtenäinen. Jokainen joukkue on yhtenäinen, että ne kuluvat. Se on tärkeä osa peliä. Älä unohda perinne, ja joukkue ilmapiiri, jonka kieltäytyy käyttää tiettyjä näkökohtia yhtenäinen. Tämä voi aiheuttaa pahaa verta ei ole vain sinun ja valmentajat, mutta myös sinun ja muiden joukkuetoverit.

Sinun ei tarvitse olla ammattimainen pelaaja nauttia baseball. Neuvoja olet lukenut täällä, voit olla parempi, liian. Muista nämä vinkit, kun seuraavan katsella baseball-peli televisiossa.