Seksi Dvd

Suuri Neuvoja Siitä, Miten Onnistuneesti Ajaa Blogi

Bloggaaminen on yksi parhaista suurimpia keksintöjä, jotka olemme luoneet. Kun ajattelee bloggaaminen ja ihmiset haluavat antaa ulos heidän äänensä Internetissä, voit sitten ymmärtää, että todellinen potentiaali bloggaaminen pitää sisällään. Ihmiset blogi eri syistä, mutta lopulta ne ovat antaa pala mieltään ja laittoi sen nettiin kaikkien nähtäväksi. Käy läpi tämä artikkeli ja oppia lisää siitä, bloggaaminen, ja mitä se merkitsee blogi.

Vuorovaikutuksessa ne, jotka kommentoida blogi. Blogi on kaksisuuntainen medium, ja vuorovaikutuksessa kommenttien voivat edistää keskustelua ja antaa sinulle uusia ideoita virkaa. Jos käytät blogi-markkinointi, se voi auttaa sinua ratkaisemaan asiakkaiden valituksia, joskus nopeammin kuin perinteisillä asiakaspalvelun kanavia.

Yksi asia muistaa, kun kehitetään blogi on varmistaa, että lukijat tietävät, että he voivat luottaa sinuun. Tullut tavaksi, että lukijat eivät halua tehdä ilman. Kun olet saanut teidän lukijoiden luottamuksen, he haluavat ottaa sinuun yhteyttä sekä lue lisää siitä, mitä voit kirjoittaa. Jos olet harkitsee luopumista blogi, pitää mielessä, että lukijat pettyvät.

Älä unohda lisätä sosiaalisen median jakaminen linkkejä blogiisi. Tämä varmistaa, että ihmiset voi jakaa oman blogin niiden profiilit ilmaiseksi. Tämä voi lisätä liikennettä melko vähän. Se pitää kasvaa, jos sisältö on hyvä, koska ihmiset voivat kertoa ystävilleen, joka vie sinut useita sivuja kerralla.

Tee kiistanalainen virkaa. Me kaikki tiedämme, tämä on mitä pitää lukijat tulevat takaisin enemmän. Ajattele sitä, jos et kirjoita viesti, että kaikki ovat yhtä mieltä, se ei saa tylsää, ja monet ihmiset eivät halua lukea sitä. Kun kirjoitat kiistanalaisia asioita se pitää lukijat tulevat takaisin enemmän.

Vieras Lähettämistä on hyvä tapa saada kohdistettua liikennettä blogiisi. Vieras lähettämistä on, kun kirjoitat artikkelin, että joku muu on blogi, joka puolestaan ajaa kohdennettua ja relevanttia liikennettä oman blogin. Vain varmista, että voit valita blogin, joka lähettää laadukasta liikennettä blogiisi. Voit tehdä tämän valitsemalla blogi, joka on hyvä maine ja jo on paljon liikennettä menossa niiden päällä.

Älä aloita blogi merkintä, jos olet varma, että voit istua alas ja lopettaa koko juttu. Haluat anna mielesi keskittyä tehtävään, ja jos sinun täytyy lopettaa jostain syystä, se tulee olemaan hyvin vaikea poimia mihin jäit.

Kiinnittää huomiota kilpailijoiden blogeja, ja varmista, että olet tee mitä voit, jotta pysyä kärjessä. Etsiä uusia innovatiivisia tapoja blogin mukaan kohde markkinarako. Varmista, että olet eivät salli kilpailijoiden tai minkä tahansa muiden kopioida mitään sisältöä, joko.

Kun blogi äänesi jättää jälkensä internetissä. Joten jos haluat blogi niin pääset alkuun heti, kun voit, koska haluat äänesi kuuluviin. Käyttää tietoja, jotka olet oppinut tämän artikkelin sekä ulkopuolista tietoa, joka auttaa sinua luoda ja hallita onnistuneen blogi.