Seksi Wikipedia

Tehdä Useimmat Teidän Koruja Kokoelma

Onko se sinulla tai rakastettusi, koruja voi todella kirkastaa kenenkään päivä. Se voi olla vaikeaa, vaikka tietää tarkalleen, mitä olet saada itsesi osaksi. Miten voit tietää, että olet saada paras? Mistä edes tietää, millaisia koruja? Miten se voidaan säilyttää? Tämä artikkeli antaa sinulle joitakin vinkkejä tehdä valintoja hieman helpompaa.

Hyvä lähde ainutlaatuinen ja edullinen koruja kappaletta ovat paikallisten säästäväisyys myymälöissä. Paikallisten säästäväisyys myymälöissä voi olla aarrearkku antiikki ja todella epätavallinen kappaletta. Usein, nämä laitokset eivät ole henkilöstöä, koulutusta tai aikaa, että on tarpeen tarkistaa tunnusmerkkejä tai kulta ja hopea sisältöä. Muutaman dollarin investointi voidaan usein tuotto, ei vain joitakin todella uniikkeja koruja, mutta myös joitakin kappaleita, joka voi olla melko arvokasta.

Koruja voi tulla sarjaa, jotka sisältävät useita osia. Vastaavat korvakorut voidaan kuluneet kanssa matching kaulakoru, mutta jos setti sisältää useamman kuin kahden kohteita, se voisi olla parempi vain käyttää yksi tai kaksi kerrallaan. Yllään liikaa samanlaisia kohteita ei katso hyvä kuin yksi tai kaksi maksuton kappaletta.

Kun ostokset koruja, sinun on ehkä tarkistaa, mitä metallia olet ostamassa. Jokainen on kuullut halvat kaulakoru kääntämällä vihreä iho, mutta voi myös olla huono reaktio tiettyjen metallien korvakorut. Korvakorut, etsiä kohteita merkitty “herkälle iholle” tai ruostumaton teräs, hopea tai kulta.

Kysy kultaseppä on vakuutus, ennen kuin ostaa mitään. Tämä on niin, että jos jotain tapahtuu, sinun pala, voit palauttaa sen, on se vaihdettava tai korjattava. Jotkut kaupat jopa korut vakuuttaa katoamisen tai varkauden.

Timantit ovat täydellinen jalokivi ostaa häät koruja. Kauneus nämä kivet eivät ole vain miltä ne näyttävät, mutta myös, että ne voivat olla kuluneet uudelleen lähes kaikkiin tilaisuuksiin. Pitkä dangle korvakorut voidaan käyttää minkä tahansa muotitietoinen tilaisuudessa, kuten diamond tennis rannekoru.

Paljon kuin morsiamen mekko, häät koruja voi joutua säätämään ja kokoinen, joten sinun pitäisi valita oman koruja niin pian kuin mekko valinta on tehty. Paras arvio on, että kun mekko on valmis, sinun korut on mitoitettava oikein, niin kuuluu, että oman ajankäytön suunnittelu.

Muista puhdistaa hopea koruja käyttäen professional puhdistusaineita. Käyttämällä kotiin menetelmät voivat olla tehokkaita, mutta käyttää puhdistusaineita erityisesti tarkoitettu hopea voi auttaa pidentää teidän koruja. Lisäksi, missään tapauksessa hankaa, hopea. Sen sijaan, valitsevat käyttää hammasproteesin puhdistusaineet hangata hopea aiheuttamatta harja jälkiä tai muita vaurioita.

Jos oma kulta tai hopea koruja, muista ottaa se pois, kun olet suihkussa, nukkua tai submerse, että alueen oman kehon vettä. Tekemällä näitä asioita, sinun tulee estää koruja lakkaus nopeammin. Kauneus hieno koruja, se on kimallus ja kiiltää.

Metalli allergiat voivat tehdä päällään mitä tahansa koruja, erityisesti rannekellot, kutiava ja kivulias. Yksinkertainen tapa lievittää kutinaa, että jotkut ei-jalometallit (yleinen monissa katsella tapauksissa) voi aiheuttaa, muuttaa kellosi bändi yksi nahkaa tai kangasta, ja sitten soveltaa kerros selkeä kynsilakka takaisin kellosi. Kynsilakka, vaikka se ei ole pysyvä, voidaan helposti uudelleen, kun sitä tarvitaan ja suojaa ihoa ollessa suorassa kosketuksessa metalli tapauksessa katsella. Jos solki, että uusi katsella bändi metalli, älä unohda antaa se pinnoite kynsilakka. Vielä vähän metalli voi aiheuttaa vakavia epämukavuutta niille, joilla on herkkyys.

Ostamalla koruja on on useimmat ihmiset jossain vaiheessa elämäänsä. Oikea pala koruja voi tehdä valtava vaikutuksen joku. Varmista, että käytät neuvoja annetaan tässä artikkelissa tin orrder on koruja, joka on edelleen rakasti pitkälle tulevaisuuteen.