Seksi

Vältä Likaisia Mattoja Tämä Todistettu Neuvoja

Matot on puhdistettava, mutta tee se itse on työläs urakka. Sen sijaan, palkata apua varmistaa, että se on tehnyt oikein ja tavalla, joka on täysin turvallinen. Miten löytää oikea yritys auttamaan sinua? Lue, monia vinkkejä ja niksejä, joiden avulla voit saada työnsä tehtyä oikein.

Yritykset, jotka eivät matonpesu yleensä veloittaa neliö jalka. Jotta varmista, että et maksa enempää kuin sinun pitäisi, mitata alue, aiot on puhdistettu etuajassa. Jos ilmoitettu luku on paljon suurempi kuin odotit, olet todennäköisesti tekemisissä varjoisa yritys.

Ennen hoitoon suuri alue matolle, testi puhdistus seos pieni, erillinen alue. Tämä on tärkeää, koska joitakin ratkaisuja ei voi vahingoittaa tai jopa tahrata joitakin materiaaleja. Tämä voi tehdä maksaa enemmän siivouskoneiden, joten kysy mitä he suosittelevat.

Kysy mahdollisia matto siivous yritys, jonka tuotteita he käyttävät puhdistaa matot. Usko tai älä, tämä on iso juttu, kuin jotkut kemikaalit, joita nämä yritykset voi vahingoittaa lasten, vanhusten, tai lemmikkejä. Jos yritys kieltäytyy vastaamasta kysymykseen ja tarjoaa vastausta et halua kuulla, mennä toisen yrityksen kanssa.

Älä oleta, että koska matto näyttää puhtaalta nyt, että se ei tarvitse puhdistaa. Moderni matot on suunniteltu likaa hylkivä, mutta saattaa olla vielä kertynyt lika ja pöly aiheuttaa rot alla. Monet matot voi pitää niin paljon kuin yksi punta likaa per jokainen neliö jalka lattiapinta!

Useimmat matonpesu yritykset eivät saa liiketoimintaa tekemällä puheluita ihmisiä he eivät tiedä. Siksi, jos saat puhelun, muista perusteellisesti tutkia yritys varmistaa, että ne ovat hyvämaineinen. Katso online nähdä, jos ne on verkkosivusto, ja jos on mitä tahansa asiakas suosittelut lueteltu.

Jos harkitset käyttö siivouskoneiden palvelua, olla varma, että tämä liiketoiminta on todellinen fyysinen sijainti. Haluat käyttää, jos yritys ei tehnyt hyvää työtä, ja toimisto-osoitteen mukaan. Haluat jatkaa etsimistä jos on vain postilokero ja ole varsinaista katuosoitetta.

Professional matonpesu yritykset ovat oikeat tarvikkeet kunkin työn. Jotkut matot ovat hyvin herkkiä ja tarvitsevat erityiset laitteet, joita käytetään jotta puhdistaa ne. Jos et käytä tätä laitetta, voit vahingoittaa mattoja ja maksaa itse enemmän rahaa pitkällä aikavälillä. Parempi palkata ammattilainen, joka voi tehdä se oikein ensimmäistä kertaa.

Pyytää ystäviä tai työtoverit matto puhtaampi suosituksia. Tuo se keskustelu on hyvä tapa löytää lähetteet. Ilmeisesti, et voi luottaa heidän sanaansa, niin paljon kuin rakkaansa.

Punaviini tahrat ovat tunnetusti vaikea päästä pois matto. Jos sinulla on valkoviiniä käsillä, kaada jotkut heti yli punaviini vuoto laimentaa väriä ja auttaa puhdistaa. Jos tahra on tuore, voit käyttää etikkaa auttaa saada se pois.

Saada vähän arvioita. Älä palkata ensimmäinen matto puhtaampi löydät puhelinluettelosta. Vie aikaa palkata joku, joka täyttää kaikki vaatimukset. Että tapa, voit maksaa mitä olet mukava maksaa. Ei vain sitä, mutta sinun tulee olla varma, että henkilö olet palkata.

Varmista, että sen jälkeen, kun puhdistus matto, kuivaa se alas paras kuin voit. Kosteutta, joka tihkuu teidän matto voi kerätä ja lopulta johtaa homeen ja homeen. Paitsi että tämä aiheuttaa matto heiketä, mutta se ei ole turvallinen, jos sinulla on lapsia tai lemmikkejä lähellä.

Kun saat lainaus matto siivous, varmista, että ne täsmentää, mitä palveluja he ovat tässä lainaus. On olemassa eri tasoilla puhdistus. Syvempi puhdistus on yleensä maksaa enemmän. Lisätietoja saat osoitteesta tämä lainaus, vähemmän mahdollisuuksia väärinkäsitys sopimuksen.

Ennen kuin palkata siivooja, selventää, mitä kemikaaleja käytetään puhdistus. Jos sinulla on pieniä lapsia tai lemmikkejä, altistuminen puhdistusaineille voi olla epämiellyttävä tai jopa haitallisia. On tärkeää, että siivooja käyttää turvallisia, hyväksyttyjä kemikaaleja ja puhdistaa matto nopeasti ja tehokkaasti vähentää altistumista.

Kysy matto siivous yritys viittauksia, erityisesti alkaen ne, jotka ovat käyttäneet niiden palveluja ennen. Jos yritys on yhtä luotettava kuin he väittävät, he pitäisi olla mitään ongelmaa antaa teille tätä tietoa. Jos he kieltäytyvät antaa sinulle nämä tiedot, heillä voi olla jotain salattavaa, mikä tarkoittaa, sinun pitäisi etsiä muualta.

Jos sinulla on itämainen tai antiikki matto, käytä matto siivous yritys, joka on erikoistunut kanssa näitä. Jotkut matot on puhdistettava kuivalla puhdistus tyyppinen menetelmä, ja soveltamalla märkä puhdistusaineita tai liikaa höyryä, jotta ne voivat pilata niitä. Varmista, että erityisesti mainita tyyppinen matto soitettaessa puhdistusta varten niin, että et ole jäänyt tuhosi perheen perintökalu jälkeen ammattilaisten lähteä kotiin.

Sinulla on likainen matot, jotka on puhdistettava. Tiedätkö mitä se tekee palkata suuri yritys auttaa sinua puhdistaa matot. Mitä tilalla sinut takaisin? Saada kiireinen tutkia vaihtoehtoja ja löytää, että suuri yritys, sitten palkata heitä saamaan työtä tehnyt NYT niin projekti on valmis.