Seksiasut

Vinkkejä Löytää Oikea Terveys-Vakuutus Sinulle Ja Perheellesi!

Monet Amerikkalaiset oikean sairausvakuutus ostaa usein kuihtuu edullisin politiikkaa he voivat saada. Tässä päivässä ja ikä, että on kriittinen huomioon. On kuitenkin olemassa muita tekijöitä, jotka kaikki sairausvakuutus ostajien pitäisi harkita, perustuu niiden yksilölliset tarpeet. Joitakin näitä seikkoja käsitellään alla.

Säästää rahaa sairausvakuutus suunnitelma, älä mene lankaan suunnitelmia tarjouksia, jotka ovat liian hyviä ollakseen totta. Esimerkiksi jotkut suunnitelmat voi vaatia mitään maksuja erityisesti arjen ennaltaehkäisevä hoito, mutta ei ole hyötyä, että monet muut sairausvakuutus suunnitelmat tarjoavat.

Ennen kuin täytät reseptiä katetaan sairausvakuutus, tarkista nähdä, jos siellä on vähemmän kalliita generic ohjelma. Monet suuret apteekki ketjut ja halpahalleista ja apteekit tarjoavat edullisia geneeristen yhteisiä lääkkeitä. Riippuen kattavuus, se voi olla halvempaa käyttää, että alennus kuin esittämään reseptiä väittävät vakuutus.

Tarkista suunnitelma ja terveydenhuollon tarpeisiin vuosittain, ja selvittää, jos mitään säätöjä tarvitse tehdä. Se voi olla aika etsiä uutta palveluntarjoajaa tai muuta erityistä vähennyskelpoisia suunnitelma olet rekisteröitynyt. Tarpeet voivat muuttua usein, joten varmista, että kattavuus on oikea sinun tarpeisiin.

Saada kopion teidän terveydenhuollon suunnitelmia huumeiden formulary ja varmista, että mitään lääkkeitä määrätty sinulle on listalla. Jokainen vakuutusyhtiö on eri formulary, joka osoittaa, mitä ne kattavat. Pois taskusta kustannukset paljastui reseptiä voi olla satoja dollareita, joten varmista, että olet kattaa.

Tietää, mitkä sairaalat ovat hyväksytty teidän terveydenhuollon suunnitelma ja anna rakkaansa tietää minne viedä sinut hätätilanteessa. Etukäteissuunnittelu nämä tapahtumat voivat auttaa pelastaa sinut ja perheesi rahaa. Voit jopa kuljettaa lompakko-kortin, joka kertoo ensihoitajien mikä sairaala ottaa sinut.

Jos sinulla on ensihoidon tilanne, sinun täytyy tietää tarkalleen, minne mennä. Tarkista sanamuoto oman vakuutuksen. Ne voivat olla syytä sinua eksponentiaalisesti enemmän kohteessa sairaala tai lääkäri, joka ei ole heidän ennalta luettelo hyväksytyistä sairaalat ja lääkärit. Vakuutusyhtiö ei tehdä poikkeuksen hätätilanteita varten.

Varmista, että valitset suunnitelma, joka kattaa mitään lääkkeitä olet tällä hetkellä ottaa, sekä perusteet, kuten antibiootteja. Koska tätä reseptiä lista muuttuu usein, sinun tulee olla varma tarkistaa se kun ilmoittautua uudelleen.

Katsotaanpa viettää minuutin puhua noin erot välillä HMO ja PPO. Sairausvakuutus on wellness-keskittynyt: ne kattavat lähes kaikki ehkäisevän tentit, niiden palkkiot ovat yleensä paljon pienempi, ja lääkäri todennäköisesti valinnut teille. PPOs, toisaalta, avulla voit valita, lääkärit PPO-verkko; ne maksavat enemmän, mutta toisaalta, ne ovat enemmän keskittynyt hoitoon ja kattaa sinua, kun asiat menevät pieleen, jos se on järkevää. Joten jos haluat pitää kustannukset alhaalla ja ovat erittäin terveitä, HMO on paras veto. Jos haluat olla varma, että kattavuus on mahdollisimman suuri ei ole väliä mitä ennakoimattomia, ja ovat valmiita maksamaan siitä enemmän, PPO on oikea valinta sinulle.

Kun valitset välillä katastrofaalinen ja kattava sairausvakuutus, muista, että kattava sairausvakuutus maksaa enemmän, ja se kattaa arjen terveydenhuollon vaatimukset, ja ennaltaehkäisevä terveydenhuolto. Katastrofaalinen sairausvakuutus on paljon halvempaa, mutta se kattaa vain katastrofeista, kuten nimi kertoo. Jos sinulla on jatkuva sairaus, joka vaatii usein huomiota, valitse kattava vakuutus. Jos olet yleensä terveitä, mutta haluat turvaverkko, valitse katastrofaalinen vakuutus.

Kun päätös ostaa tietyn sairausvakuutuslain usein tulee alas, mitä yksi on varaa, muut näkökohdat ovat tärkeitä, koska koko osto vakuutus perustuu mahdollisuutta, että yksilö tarvitsee kallista hoitoa. Tämä artikkeli on antanut sinulle tietoa, jotta informatiivinen päätöksen. Ota aikaa sulatella ja voit tehdä oikean valinnan.