Seksielokuvat

Saada Selkeä Ihoa Ja Saada Onnellinen

Akne voi olla herkkä aihe, että joku ei ehkä halua tuoda huomiota, mutta unohdetaan se ei tee sen mennä pois. Ainoa keino akne voi olla onnistunut on toteuttamalla hoito asianmukaista ihonhoitotuotteet ja ajankohtaisia tuotteita. Tämä artikkeli voi antaa sinulle apua päättää, mikä tapa toimia ottaa.

Auttaa pitämään akne kurissa, varmista, että saat tarpeeksi unta joka yö. Getting paljon unta on hyväksi iholle, koska se mahdollistaa sen parantua. Se on myös hyvin yleistä terveyttä, joka puolestaan tarkoittaa kehon on alle vähemmän stressiä, joka voi myös parantaa ihon.

Hyvä tapa minimoida ja estää akne on juomalla runsaasti vettä koko päivän. Pitää ihosi sammutettua ansiosta kuollut iho poistetaan ja unclog huokosiin. Yritä juoda vähintään kahdeksan lasillista vettä päivässä, pitää akne pois.

Akne vinkkejä perustuu ehkäisy voi olla erittäin tehokas. Yksi vinkki, että monet löytää hyödyllistä on juoda runsaasti vettä. Juominen vähintään kahdeksan lasillista päivässä voi auttaa pitämään kehon, ja tietysti ihosi sammutettua. Terve iho alkaa hyvin sammutettua ihoa.

Hellävarainen puhdistus on avain taistelee akne ongelmia. Monet tuotteet ja hoidot on tarkoitus torjua akne infektioita, luottaa suhteellisen kovia hioma ja kovaa hankaamista. Nämä asiat eivät tee mitään auttaa ratkaisemaan aknen puhkeaminen ja voi jopa pahentaa sitä. Nämä ankara hoitoja vahingoittaa ihoa ja tehdä ympäröivä, terve iho altis levitä akne.

Jos ihosi on erittäin herkkä tai akne-altis, haluat ehkä käyttää kova-painettuna Q-vinkkejä tai vanupuikkoja soveltaa kasvojen voiteet tai lääkitys. Tämä estää bakteerikontaminaatiota sormet, ja tukevasti pakattu puuvilla päissä moppi ei jätä cottony jäännös naamasi.

Vaikka se on houkuttelevaa piilottaa näppylöitä naamasi takana hiukset, yritä antaa hiukset koskettaa kasvojasi. Öljy, bakteerit ja muotoilutuotteet hiukset voidaan siirtää suoraan ihoa ja pahentaa sinun finni enemmän. Hikinauhat, Alice bändejä, leikkeet ja diat ovat suuria lisävarusteita, jotka pitää hiukset pois kasvosi.

Pese kasvosi niin pian kuin mahdollista sen jälkeen, kun työskentely rikki. Nopeammin voit puhdistaa ihoa harjoituksen jälkeen, sitä parempi. Kuivattu hiki ja lika kertyy ihon jälkeen workout voi tukkia ihohuokosia ja pahentaa aknea. Pyyhin hikeä kasvot pyyhkeellä harjoituksen aikana ja käyttää lempeä puhdistusaineet niin pian kuin olet valmis.

Älä, missään olosuhteissa, fyysisesti pop pimples. Houkutus on erittäin vahva, kuten näet välittömiä tuloksia, mutta se voi aiheuttaa vakavaa vahinkoa pitkällä aikavälillä. Vahinko voi olla mitä tahansa punaisia läikkiä, viat, arvet, ja uudet tautitapaukset. Harvoissa tapauksissa, voit jopa saada infektio.

Oletko etsimässä kotitekoinen korjaamiseksi auttaa hoitoon akne? Kokeile soveltamalla hunaja naamio kasvoille pari kertaa viikossa. Jotta hunaja naamio, sinun piiskaa yksi ruokalusikallinen hunajaa, yksi teelusikallinen oliiviöljyä ja munankeltuainen yksi muna kermaiseksi seokseksi. Levitä seos teidän juuri pesty kasvot ja odota 20 minuuttia, pese naamio pois lämpimällä. pehmeällä liinalla. Hunaja sisältää antibakteerisia ominaisuuksia, joka auttaa tappaa bakteerien, joka aiheuttaa akne.

Harjoituksen jälkeen tai muita hikinen rasituksessa, iho on vaarassa akne, on puhdistettava välittömästi. Hiki on yksi suurimmista tekijöistä akne infektio. Anna sen kuivua kasvoille tai muita herkkiä alueita, voi tehdä akne ongelma paljon pahempi. Suihkussa heti treenin jälkeen on hyvä anti-akne taktiikka.

Sekoita sitruunan mehu, jogurtti, maito ja hunaja yhdessä lautasen. Soveltaa sitä omaan kasvot ja anna sen istua noin kaksikymmentä minuuttia. Huuhtele iho huolellisesti. Tee tätä päivittäin, ja näet vähennyksen määrä akne, että sinulla on. Se on yksi parhaista luonnon kasvojen naamarit hoitoon akne.

Kuten edellä alussa, ei ainoastaan välittämättä akne ei toimi, se voi myös pahentaa tilannetta. Vaikea akne voi johtaa jopa elinikäiseen arvet. Lukemalla tämän artikkelin, ja suunnitella toimia, voit auttaa minimoimaan vaikutukset akne ja selkeä se ei ole aikaa.