Seksuaalinen Haluttomuus Naisella

Tuntuu Paremmalta Nyt! Niveltulehdus Vinkkejä, Että Ihmeitä!

Niveltulehdus tulee monissa eri muodoissa. Learning miten käsitellä tietyn tyyppinen niveltulehdus on hyvin tärkeää, että voimme välttää flare ups ja kipu, joka tulee yhdessä heidän kanssaan. Lue oppia joitakin vinkkejä ja niksejä ennaltaehkäisy ja hallinta teidän niveltulehdus oireita.

Jos sinulla on niveltulehdus, yritä vähentää kofeiinin saanti. Jotkut ihmiset ovat erittäin herkkiä niveltulehdus. Niille henkilöille, vähentää kofeiinia voi olla myönteinen vaikutus niveltulehdus oireita. Vähentää kofeiinia voit kuluttaa vähitellen paras mittari, jos tulokset ovat positiivisia.

Päiväkirjan pitäminen voi auttaa sinua käsittelemään nivelreuma. Kuten mennä takaisin ja lukea päiväkirja, huomaat asioita, jotka ovat aiheuttaneet kipua toistuvasti. Se on hyvä tapa katsoa taaksepäin ja nähdä, mitä auttaa. Kerro lääkärillesi, katso tiedot kalenteriisi, niin että hän tai hän voi antaa sinulle parasta mahdollista hoitoa vaihtoehtoja. Löydät päiväkirja on erittäin hyödyllinen.

Korkkarit ei ole hyvä valinta. Sillä ei ole väliä, mitä osia kehosta vaikuttaa niveltulehdus, epämiellyttävä kengät voisi tehdä sinulle kävellä epänormaali tavalla, joka voisi vaikutus teidän niveltulehdus negatiivisesti. Käytä mukavat kengät, jotka tarjoavat asianmukaista tukea.

On tärkeää, että voit lopettaa tupakointi, jos olet kärsivät niveltulehdus. Se on todistettu lääketieteellinen tosiasia, että tupakointi voi tehdä teidän niveltulehdus oireita pahempi. Myös, jos tupakoit ja käytät lääkkeitä hallita niveltulehdus oireet, tupakointi voi todella vähentää myönteisiä vaikutuksia näiden lääkkeiden.

Pitää niveltulehdus päiväkirja voi todella auttaa sinua hallitsemaan oireita. Joka kerta, kun niveltulehdus vaivaa sinua, kirjoittaa siitä, mitä tehdä, että päivä päiväkirjaasi. Näin voit alkaa nähdä malli siitä, mitä aiheuttaa teidän niveltulehdus kipua, joten voit hidastaa sen toimintaa.

Jotta auttaa helpottaa joitakin kipua liittyy arthtis kädet tai sormet, haluat ehkä harkita käyttäen ajankohtainen voiteita. Monet näistä voiteet auttaa nivelet rentoutua, joka auttaa lievittämään niveltulehdus kipua. Vain varmista, että olet neuvotella lääkärin ennen kuin käytät näitä voiteet.

Älä anna periksi löytää tapa hallita niveltulehdus kipua. Tekemisissä heikentävä ehto voi jättää olo turhautunut ja toivoton, erityisesti, jos sinulla on vaikeuksia löytää mitään hoitoa vaihtoehtoja, jotka toimivat. Jos se mitä teet ei toimi, keskustele lääkärisi kanssa muista hoitovaihtoehdoista tai tutkia vaihtoehtoisia hoitomuotoja, kuten akupunktio -, ravitsemus-tai holistisen lääketieteen kunnes löydät jotain, joka auttaa.

Ellet ehdottomasti tarvitse kipulääkkeitä, älä käytä niitä, kun tekemisissä teidän niveltulehdus kipua. Reseptiä kipu pillerit ovat usein riippuvuutta ja käytetään tilapäisesti hoitaa kipua. Käytä kipulääkkeitä vain ohjeiden ja vain alle lääkärin hoitoa.

Syö ravitsevia välipaloja. Ottaa proteiinipatukoita, pirtelöitä, tai hedelmiä voi antaa sinulle energiaa, elimistö tarvitsee pakottamatta voit tuntuu kuin olet overate tai pilalla terveydelle. Valitsemalla terveellisiä välipaloja antaa sinulle parhaan ravinteita pitää kehon terve ja vahva, joka on välttämätön kaikille, joilla on niveltulehdus.

Ota lääkettä kuin sinun pitäisi. Monet niveltulehdus sairastuneille vie vain niiden lääkitys, jos ne ovat kipu, ja unohtaa sen myöhemmin. Tämä on haitallista kehon, koska olet todella yrittää estää näitä hyökkäyksiä tapahtuu. Aseta päivittäin muistutus, ja ottaa lääkkeesi tiukka aikataulu.

Jos sinulla on ollut vaikeuksia kääntämällä nupit, harkitse ottaa oman oven laitteisto kytkeä pois kahvat sijaan nupit. Kun olet tekemisissä niveltulehdus flare ups, voit käyttää kyynärpää ja kyynärvarren tehdä työtä avaamalla ovi säästää kädet vaivaa.

Varmista, että diagnoosi on oikea, ennen kuin voit viettää aikaa etsimässä hoitoja sairauteen, jota sinulla ei ole. Keskustele lääkärin kanssa ja hän tai hän voi auttaa sinua, koska sinun oikea diagnoosi ja hoito vaihtoehtoja. Kun olet tehnyt tämän, on olemassa useita eri vaihtoehtoja sinulla on.

Älä käytä kätesi, jos et tarvitse. Vaikka he eivät tällä hetkellä vaivaa sinua, suojella niitä niin paljon kuin mahdollista; jos voit avata oven työntämällä se sinulle olkapää, tee niin. Tämä auttaa vähentää määrää kipu, että sinusta tuntuu teidän nivelet ja voit johtaa enemmän säännöllistä elämää.

On olemassa yli sata erilaista niveltulehdus, jotka kaikki ovat kohteita keskittyä erityisesti kyseisen tyypin. Keskustele lääkärisi ja muut niveltulehdus sairastuneille lisätietoja käsitellä teidän kunnossa. Ota nämä vinkit aloittaa ja asettaa itse polku paranemista.