Seksuaalisuus

Kaikki Sinun Pitäisi Tietää Noin Hammashoito

Mikään sanoo “hei” aivan kuten kaunis hymy! Lue lisää ja pitää suun terveenä vinkkejä seuraavassa artikkelissa. Se sisältää asiantuntija-apua, joka parantaa kuntoa ja ulkonäköä hampaita ja ikeniä ja antaa sinulle terve suu, joka kestää eliniän. Lue!

Tarkista teidän hammasharja, kuinka kovaa harjakset ovat. Haluat jotain, joka on pehmeä tai jopa keskitason arvosana. Kova harjakset voivat todella käyttää alas emali ajan. Haluat jotain, joka voi poistaa roskat ja puhdistaa pinnat hampaita, mutta ei oikeastaan tehdä vahingoittaa heitä.

Hammaslangan käyttö ei ole vaikeaa, mutta monet ihmiset ovat kova aika tehdä se. Kysy hammaslääkäri osoittaa sinulle, malli suun ja avulla voit harjoitella, että sama malli. Voit myös hammaslankaa peilin edessä teidän hammaslääkäri on läsnä niin, että voit oppia, miten hammaslankaa kunnolla.

Hammassärky on sanottu olevan tuolla, jos ei pahempi kuin synnytyspoltot. Tästä syystä, se on tärkeää käsitellä hammassärky aivan ensimmäinen merkki kipua. Älä oleta, että kipu on vain pass. Saada se kassalla varmista, että ei ole jotain vakavampaa, kuten paise, joka voi kääntyä vakava pikemminkin nopeasti.

Yrittää parhaansa lopettaa tupakkatuotteiden käytön. Useimmat ihmiset eivät ole tietoisia siitä, että tupakointi voi aiheuttaa iensairaus, joka johtaa hampaiden menetyksen monia. Jos haluat nostaa mahdollisuudet hampaat kestävät paljon kauemmin, yrittää parhaansa päästä eroon riippuvuus tupakkatuotteisiin.

Kun olet täysin harjattu hampaita, harjaa kielesi liian. Kaikenlaisia rakennettu gunk voi kehittää oman kielen, ja tämä voi aiheuttaa kaiken pahanhajuinen hengitys, iensairauksien. Puhdas suu tarkoittaa, että jokainen pinta, joten harjata hampaat ja kielen ja sitten hammaslankaa paras hygieniaa.

Jos sinulla on vaurioitunut hammas, käytä aina hampaan poistoon kuin edellinen tulos. Lopussa päivä, se on aina parempi pitää teidän luonnon hampaat vastakohtana valitsemalla muita, pysyvämpiä ratkaisuja. Tämä saattaa merkitä enemmän käyntejä hammaslääkärin toimistossa, mutta sinä ja hampaita tulee parempi mieli.

Jos haluat kauniit hampaat ja hyvä suun terveys, varmista, että ruokavalio tukee tätä tavoitetta. Pitää sokerin kulutus alhainen. Nämä elintarvikkeet edistää eniten hampaiden ongelmia. Pitää hampaat etsivät enemmän valkoista, eivät vähennä kulutusta tai lopettaa kokonaan. Juominen kahvia tulee nopeasti tylsää ja värjää hampaat.

Jotta pitämään hampaita terve, yritä välttää syömistä elintarvikkeita runsaasti hiilihydraatteja. Nämä elintarvikkeet, kuten karkit, sipsit, suolakeksit, ja pastat, yleensä kiinni hampaat ja on vaikea tulla pois, vaikka et harjaa ne perusteellisesti. Tämä on, mikä aiheuttaa reikiintymistä ja muita hampaiden ongelmia.

Käytä pieni määrä hammastahnaa kun harjata. Vaikka se voi tuntua enemmän hammastahna puhdistaa hampaat paremmin, se ei. Lause “vähemmän on enemmän” toimii parhaiten, kun hampaiden harjauksen. Kaikki mitä tarvitset on herneen kokoinen määrä hammastahnaa keskellä hammasharja optimaalisen puhdistuksen.

Suojaa hymy on tärkeää kuin estetiikka; suun terveys on merkittävä rooli teidän yleistä hyvinvointia liian! Hampaat ja ikenet ongelmia voi siis perussairaus, sinun täytyy olla tietoinen. Pidä hyvää huolta suusi ja katsella merkkejä ongelmia. Sinun kaunis hymy riippuu siitä!