Selkä Ja Lonkkakipu

Hiusten Hoito Vinkkejä, Voit Alkaa Tehdä Tänään,

Rikas tai köyhä, nuori tai vanha, se on tärkeää olla hyvännäköinen hiukset. Vaikka saatat ajatella, että kauniit hiukset kustannukset on rahaa, tai että se on genetiikasta, että yksinkertaisesti ei ole niin. Tässä artikkelissa, voit oppia, miten käsitellä erilaisia hiusten ongelmia, ja miten voit tehdä hiukset näyttävät hyvältä.

Jakaa hiusten luonnollisia öljyjä koko hiukset. Voit tehdä tämän, aloita taivuttamalla yli ja harjata hiukset. Aloittaa päänahan ja harja alas kohti loppua hiukset. Kun hiukset on harjattu läpi, hieronta teidän päänahan sormilla.

Vähentää rikkoutuminen, olla varma, että hiukset on täysin märkä ennen soveltamalla shampoo. Älä käytä enempää kuin noin neljäsosa-kokoinen loraus. Jatka sitten hiero shampoo kämmenten välissä aloittaa. Muista vaahdota enintään 30 sekuntia tai niin.

Kun peset hiuksia, tee se kahdessa eri vaiheessa. Ota puolet shampoo sinulla olisi tavallisesti käyttää koko pään ja pese juuret. Huuhtele se pois, ja sitten käyttää joitakin enemmän shampoo pestä hiukset akselit. Tämä tekniikka varmistaa, että olet pestä kaikki hiukset ja ei vain juuret.

Varmista, että hiukset on täysin märkä ennen kuin haet shampoo ja aloita pesu. Jos alkaa pestä hiukset ja päänahka ilman saada se märkä tarpeeksi, olet paljon todennäköisemmin osa-hiukset katkaista kädet. Kun hiukset on märkä, se on enemmän taipuisa ja vastustaa rikkoutuminen parempi.

Käyttää hiukset seerumin muuttaa pörröiset hiukset, että hiukset paistaa. On monia seerumit, jotka on suunniteltu erityisesti mitä tyyppi hiukset sinulla voi olla. Nämä seerumit voi antaa hiukset sleekness ja elin, jota olet etsimässä. Tarkista paikalliselta apteekki tai salong nähdä, mitä heillä on varastossa.

Hiuksia ei tulisi pestä päivittäin. Jos sinulla ei ole ollut päivä, jossa hiukset on tullut liian likainen, ja sitten älä pese. Aikataulu pesu 2-3 päivän välein estää hiuksia kuivumasta. Voit viettää vähemmän aikaa yrittää nuorentaa hiukset, ja enemmän aikaa keskittyä nauttia siitä.

Muista pestä harjat ja kammat usein. Kaikki öljyt, lika, tai muita aineita, hiukset ovat läpäisseet kampa ja välitetään takaisin hiukset, kun käytät niitä uudelleen. Ota aikaa liota ne lämpimällä saippuavedellä, ja aseta ne kuivumaan pyyhkeen päälle.

Ostaa oikea shampoo ja hoitoaine. Vain ostaa tyyppi shampoo ja hoitoaine, joka sopii hiustyypeille. Tämä ei ole välttämättä kaikkein kallein! Myös, älä pese liian usein tai saat nauhat luonnolliset öljyt teidän hiukset. Hyvä nyrkkisääntö on joka toinen päivä rasvainen tai normaali hiukset, ja kahdesti viikossa kuiville hiuksille.

Keskittyä hiusten väri tuotteita, jotka sisältävät hoitoaineet ja aiheuttaa vähän vahinkoa. Vaikka saatat löytää edullisia ratkaisuja väritys hiukset, puute hoitoaineet voivat jättää hiukset kireät ja eloton. Toipuminen toimia, jotka voit laittaa hiukset jälkeen väritys vähenee, kun hoitoaineet on otettu.

Jokainen voi käyttää hieman hiukset neuvoja! Jopa ihmiset, siunattu helppo hoitaa hiukset on huono hiukset päivää nyt ja sitten. Lue tästä neuvoja ja selvittää, mitkä vinkit sopivat sinulle parhaiten. Seuraavan kerran, kun sinulla on huono hiukset päivä, voit olla iloinen tiedät, mitä tehdä seuraavaksi.