Sentti

Ekseema On Tuskaa! Käytä Näitä Vinkkejä Hoitaa Sitä!

Jos haluat oppia lisää selviytymään ekseema sitten tämä artikkeli on menossa keskustella joitakin tärkeitä aiheita oman edun. Kun jatkat lukea, keskittyä faktoja tämän tyyppinen ihon kunto ja mitä voit tehdä. Kuten kaikki, enemmän tiedät paremmin pois olet.

Yritä olla tietoinen mitään, joka laukaisee ekseema. Flare ups ekseema voi olla erityisen epämiellyttävä. Se on tärkeää tietää, mitä tekee ihottumaa pahempaa. Tehdä hajustettuja saippuoita tai voiteita pahentaa ihoa? Pane merkille mitään, joka aiheuttaa ekseema flare up, ja tehdä kohta välttää sitä.

Yksi tehokas ihonhoito hoito, joka vähentää leimahduksia ja parantaa vastaus lääkitys ja hoito on asianmukainen soveltaminen kosteusvoiteita. Kosteusvoiteita ansaan kosteutta ihoa, joten sovelletaan kosteusvoiteita viimeistään 3 minuutin kuluttua uiminen on erittäin tehokas. Tietenkin, se on edelleen tärkeää jatkaa soveltaa kosteusvoide erittäin kuivalle iholla koko päivän.

Keskustele lääkärisi kanssa sinun ekseema jos vaihdat elämäntavan ei riitä. He voivat auttaa sinua löytää lääkitys, joka auttaa helpottaa oireita. Nämä lääkkeet voivat olla yli-the-counter antihistamiinit tai voiteet. Vakavammissa tapauksissa voi vaatia reseptilääkkeitä. Varmista, että mitä he ehdottavat, tai antaa sinulle on käytetty ohjeiden mukaan.

Todellinen syy ekseema ei tunneta ja sitä ei voida parantaa, mutta on olemassa joitakin tehokkaita hoitoja käytettävissä. Dishpan käsissä on ihottumaa käsissä, joka aiheuttaa iho on kuiva ja säröillä. Jos kärsit ekseema käsi sinun tulee käyttää käsineitä, jotka ovat vedenpitävä, kun peset ruokia. Niille, jotka ovat herkkiä lateksi pitäisi käyttää pari ohut, puuvilla käsineet esteenä välillä, lateksi-ja niiden iho. Aina täysin puhdas, kuiva ja kosteuttaa kädet välittömästi sen jälkeen, kun astia pesu.

Tässä on yksi syvä hoito punainen, kuiva, kutiava iho aiheuttama ihottuma. Kun valmistautuu nukkumaan pese kädet miedolla saippualla, huuhtele lämpimällä vedellä ja varovasti taputtele ne kuiva. Päällä on paksu kerros vaseliinia ympäri kädet. Vedä jotkut ohut puuvilla käsineet ja mennä nukkumaan. Seuraavana aamuna kädet tulee tasaisempi ja vähemmän kutiava.

Jos sinun täytyy käyttää kumi tai lateksi käsineet, laittaa pari ohut puuvilla käsineet ennen kuin laitat kumi tai lateksi käsineet. Tämä auttaa välttämään reaktio kumi tai lateksi ja auttaa pitämään kädet suojattuna hiki, että nämä käsineet voi aiheuttaa.

Älä naarmuta. Jos sinulla on tapana raapia teidän nukkua, olla varma, kutiava alueilla kuuluvat sideharso, kääreet tai pyjama. Leikata kynnet hyvin lyhyt, joten, että et voi raapia paljon nukkuessaan. Käytä kylmää pakkaa ja/tai anti-kutka hoitoja juuri ennen nukkumaanmenoa.

Vältä saippuat. Saippua on hyvin emäksinen aine, joka ei sovi herkälle iholle. Jos et tunne kuin vesi saa tarpeeksi puhdas, kokeile puhdistaa neutraalilla pH-tasapainon. Saippuat, johon on lisätty tuoksu on jopa pahempi ihoa, kun olet kärsivät ekseema.

Kun kylvyssä, älä käytä liian kuumaa vettä. Se kuivattaa ihoa, joka pahentaa ihottumaa. Käytä lämmintä vettä, lempeä saippualla ja pehmeällä rievulla puhdistaa kaikki laastarit ekseema, että sinulla on. Jos todella haluat käyttää pesusieni tai scrubbie sitten vain käyttää sitä ennallaan alueilla ja huuhtele, puhdista ja kuivaa pesusieni tai scrubbie jälkeenpäin.

Kun puhdistat kotisi, peittää ihoa. Kun olet puhdas, olet lietsoa pölyä ja likaa, joka voi ärsyttää ihoa. Kattaa kehon, voi estää tätä tapahtumasta. Myös, älä unohda käsineitä kädet ja pitää hiukset ylös ja pois kasvosi.

Aina tyhjiö sen sijaan, että lakaistaan. Lakaistaan vain pyyhkäisee lika, pöly ja muut ärsyttävät ilmaan. Tämä voi ärsyttää ihoa ja tehdä ihottumaa pahempaa. Jos sinulla ei ole matot kodin ostaa tyhjiö, jonka voit käyttää, parketit sekä. Investointi on sen arvoista.

Nukkumassa, kun kärsii ekseema flareup voi tuntua ensi mahdotonta. Sinun täytyy tehdä mitä voit tehdä itse mukava. Laittaa kosteusvoidetta ja muista aina käyttää puuvilla lakanoissa. Varmista myös, että huoneeseen voit nukkua ei ole liian lämmin.

Etsi saippua, joka on neutraali pH-taso. Näitä ovat CeraVe, Vanicream, Öljy Olay, Cetaphil ja Kyyhkynen. Ruokasoodaa voidaan käyttää myös hyvin lievä liottaa tai hangata. Se puhdistaa ihoa ja hajuja. Pesun jälkeen, huuhtele se pois kylmällä vedellä. Seurata tavallinen, hajusteeton, luonnollinen kosteusvoide, kuten oliiviöljy.

Jos sinun on käytettävä villa, kuten kylmä ilmasto, käytä puuvillaisia sen alla. Joten investoida joukko kevyt puuvilla alusvaatteet, joita voidaan käyttää, kun yllään villa-tai muu todennäköisesti ärsyttää kankaita. Polyesteri voi myös olla ärsyttävä, koska se voi ansaan kosteutta, joka voi johtaa flare-up.

Vältä käsien pesu tai uiminen liian paljon. On tärkeää, että voit pitää ihosi puhtaana. Kuitenkin liian usein pesu voi nauhat ihosi paljon tarvitaan kosteutta. Tämä voi kuivata ihoa ja aiheuttaa ekseema flare up. Kylpeä kuin tarvitaan ja varmasti soveltaa kosteusvoidetta jälkeenpäin.

Vaikka liikunta on myönteinen osa elämää, hikoilu voivat aiheuttaa flareups joskus ekseema sairastuneille. Estämiseksi tämän alkaen tapahtuu, yksi asia mitä voi tehdä on suihku heti harjoituksen jälkeen. Tämä rajoittaa aikaa, hiki on kosketuksessa ihoon, mikä puolestaan rajoittaa mahdollisuuksia flareup.

Mitä tiedät nyt, olet valmis kohtaamaan tämä ehto aivan uudella tavalla. Tuntuu varma vinkit ja miten he voivat työskennellä omassa elämässä. Ei enää sopeutua ekseema, ja sen sijaan olla valmis ottamaan valvontaa niin, että se ei enää tuntuu koettelemus.