Siemennesteen Määrä

Smart Vinkkejä Ja Temppuja Auttaa Teidän IPad

Tabletit ovat hämmästyttävä luomus. Ne ovat kuin kannettava tietokone, vain pienempiä, mutta ne ovat poikkeuksellisen voimakkaita ja voivat sisältää valtavasti tietoa. IPad voi tehdä sen kaikille teille, video conferencing-word processing, jos tiedät mitä tehdä. Lue neuvoja, jotka auttavat sinua luopua teidän kannettavan iPad tekee sen kaiken sinua varten sen sijaan.

Jos haluat ottaa kuvakaappaus, kun käytät iPad, se on erittäin helppo tehdä. Pidä vain Kotiin ja Nukkua painikkeita yhdessä. Tämä tulee ottaa kuvakaappauksen ja tallenna se teidän muiden kuvia.

Selvittää muut Applen tuotteita. Voit käyttää ipadin rinnalla muita laitteita Apple perhe, joten omaan käyttöön ne kaikki paljon helpompaa. Voit tarkastella Apple-sivuston, tai voit vain etsiä internetistä tapoja, joilla voit ehkä käyttää muita Applen laitteita.

Laittaa näytön suojelija iPad. Se ei häiritse näkyvyyttä näytön. Näytön suojus suojaa iPad öljyt ja lika teidän sormet. Se on hyvä tapa estää näytön pysyviä naarmuja. Jos suojelija on naarmuuntunut, se voidaan helposti korvata.

Suojaa tiedot, jotka on tallennettu iPad. Käytä salasana lukita lukita ipadin, jos salasana on syötetty väärin kymmenen kertaa. Tämä voidaan tehdä menemällä Asetukset-valikkoon, valitsemalla Yleiset, Pääsykoodi ja lopuksi Poista Data vaihtoehto. Tällä tavalla, jos luvaton henkilö yrittää käyttää iPad, kaikki on poistettu.

Käytä kansioita. Voit tehdä tämän, yksinkertaisesti kosketa ja pidä app kunnes sovellus tärisee. Kun teet tämän, vedä tämän sovelluksen kuvakkeen yli ja vapauta. Tee tämä luo kansion, joka sisältää molemmat sovellukset. Nimi kansio riippuu apps luokka. Kuitenkin, jos et pidä tätä nimeä, voit muuttaa sitä.

Hyödynnä vapaa apps for iPad. Vaikka on olemassa useita sivustoja, jotka tarjoavat sovelluksia kohtuulliseen hintaan, on myös niitä, jotka antaa ne sinulle ilmaiseksi. Muista tarkistaa reputability sivuston voit ladata ja lukea hieno tulostaa. Sinun pitäisi olla mitään ongelmaa saada lähes kaikki mitä tarvitset veloituksetta.

IPad on ihanan kannettava laite, mutta muista aina tallentaa sitä oikein. Pitää iPad liialliselta kuumuudelta tai pitkäaikainen altistuminen suoralle auringonvalolle. Kuumuudelta ja auringonvalolta voi vakavasti vähentää akun käyttöikää, ja siten vähentää aikaa voit käyttää ipadin ennen, sinun täytyy ampua se.

On monia tablettien markkinoilla, joten se voi olla vaikea valita joskus. IPad on todella mukavaa, koska se on ainoa tablet-laite, joka sisältää iTunes ja iTunes store. Tämä antaa sinulle pääsyn sovelluksiin, jotka on hyväksytty Applen turvallisuus, mikä tarkoittaa, sinun ei poimia mitään viruksia.

Haluatko nopeammin kuin valo kuvakaappaus iPad? Se on nyt nopeampaa ja helpompaa kuin koskaan, yksinkertaisesti pidä koti ja power painikkeita samanaikaisesti ja kuvakaappaus tallennetaan välittömästi. Etsiä sitä myöhemmin Valokuvat-Sovellus, valitse tallennetut valokuvat albumit. Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta!

Ei iPad sisältää henkilökohtaisia tietoja, joita et halua muiden käyttää? Jos näin on, niin iPad on ominaisuus, joka poistaa kaikki sen tiedot, jos salasana on väärin syötetty kymmenen kertaa. Yksinkertaisesti mene Asetukset-välilehteä ja siirry Yleiset, Pääsykoodi, ja lopulta Poistaa Tietoja. Vain varmista, että et unohda salasana!

Ilmoitusten määrittäminen vastaamaan tarpeita. Voit tehdä tämän vain mennä asetukset ja valitse sitten ilmoitukset. Täällä voit muokata iPad hälyttää, mitä luulet voisi olla tärkeää. Tällä tavalla, et tulvii liikaa ilmoituksia ja ei tarvitse menettää ne, jotka tarvitset.

Ipadin akun prosenttiosuuden näyttö on tarkoitus pitää sinut ajan tasalla siitä, kuinka paljon akun virtaa iPad on jäljellä niin, että et koskaan loppunut virta yllättäen. Jos olet kuten monet käyttäjät, kuitenkin, ja tämä näyttää häiritsee tai ärsyttää sinua, voit poistaa sen helposti. Käännä se pois päältä, vain mennä asetukset, sitten yleiset, käyttö.

Jos et pidä hakukone, käytät ipadissa, voit muuttaa sitä. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on siirry Asetuksiin, valitse Safari ja lopuksi hakukone. Täällä, voit valita, mitä hakukonetta haluat. Vain olla tietoinen siitä, että voit vain valita Bing, Yahoo tai Google.

Voi iPad tehdä kaiken tietokoneessa voi ja enemmän? Kyllä, tietenkin voi! Se vaatii vain hieman kekseliäisyyttä, tutkimus ja päättäväisyyttä tehdä iPad, mitä haluat sen olevan. Tämä artikkeli on hyvä alku sinulle, niin käytä neuvoja täällä ja sinun pitäisi olla hyvin teidän tapa.