Siitin Erektiossa

Kauneus Vinkkejä Ja Temppuja Sinun Täytyy Tietää,

He sanovat, että kauneus on riippuvainen siitä, mitä ihmiset näkevät, niin parantaa, mitä he etsivät! Käyttämällä oikeat tuotteet ihosi on yksi tapa saavuttaa kauneutta. Kauneus on kyse koko, sisälle ja ulos, joten varmista, että olet työskennellyt sisimpääsi samaan aikaan, kun olet työskennellyt teidän ulompi itsenäinen. Tämä artikkeli sisältää monia hyödyllisiä vinkkejä.

Vaseliini on hyvä tasoittaa kaikki yli jalat noin nukkumaanmenoa. Jalat tuntuu sileä kuin vauvan peppu. Voit lisätä tämän öinen kauneus rituaali, jotta se helpompi muistaa. Sileä Vaseliinia yli jalat, ja sitten luistaa pari paksua sukat. Vaseliini toimii jalat kuin nukkua!

Hyvä vinkki, kun se tulee kauneus on myöhässä meikki. Usein aloittelijoille on taipumus laittaa liikaa meikkiä ja siten tehdä itsensä näyttää pahempi. Käytä meikki säästeliäästi, ja löydät sinun tulee kääntää kaverit päät kaikkialla.

Ripsien kiharrin voi auttaa tuoda esiin dynamiikkaa teidän ripset. Monet ihmiset eivät ymmärrä, kuinka ihana heidän silmäripset näyttävät, kun käytät ripsien papiljotit. Curling silmäripset kirkastaa ja suurentaa silmiä. Voit myös löytää lämmitetty versioita, jotka sanovat, että he salli kiharat pysyä pidempään.

Tarkista, jos olet allerginen fake silmäripset, ennen kuin käytät niitä. Testi liima käsivarteen, ja tutkia alueella nähdä, jos on allerginen reaktio. Suojella testialue sideharsolla tai liinalla.

Kosteusvoide olisi sovellettava ohut kerros, ennen kuin meikki. Tämä auttaa meikkejä levitä tasaisemmin. Muuten meikki voi näyttää läikikäs. Tämä on hyvä tapa tehdä meikki kestää pidempään ja pitää kasvot raikkaaksi.

Pidä villa tyynyt, jotka on kastettu vedessä, jääkaapissa. Voit myös pitää teepussit tai kurkut jääkaapissa. Tämä on hienoa, jos sinulla on turvonneet silmäluomet ja voi lievittää niitä. Käyttämällä tätä silmäsi tekee näytät virkeänä ja kestää koko päivän.

Jos et pidä ulkonäköä hiukset kiertynyt curling rauta, kokeile curling sitä suoristusrautaa. Yksinkertaisesti kääri hiukset noin suoristusrautaa ja vedä se läpi päihin. Tämä tuottaa paljon enemmän luonnollisen näköinen curl, vaikka se voi kestää hieman kauemmin tehdä.

Väsynyt käsitellä paljon frizzies ja fly away? Hiero voidetta käsiisi, ja sitten hyvin varovasti ajaa yli kihara osa hiukset. Tämä auttaa niitä harmittaa säikeet makasi tasainen loput hiukset ja tullut olematon ajaksi päivä.

Älä mene yli laidan kanssa hohto; soveltaa sitä säästeliäästi ja kevyesti. Tämä antaa iholle hienon hehkun. Kun käytät korostuskynät, aseta ne korkeampi läiskät kasvoilla, kuten poskipäät, otsa ja nenä, jonka jälkeen ohut pölyämistä jauhetta.

Valitse tuotteet, sopiva ihotyyppisi. Kun valitset kasvojen tuotteita, olipa ne ovat voiteet, väriaineet tai puhdistusaineita, varmista, että ne ovat sopiva ihotyyppi. Käyttämällä tuotteita, joiden tarkoituksena on erityisesti ongelma-alueilla voi parantaa ihon kuntoa merkittävästi. Seuraa tätä kanssa viikoittain naamio, joka puhdistaa.

Jos haluat etsiä paras, välttää liiallinen määriä kofeiinia. Kofeiini on yksi ainesosa, joka aikojen iho, tekee sinusta näyttävät väsynyt ja voi myös aiheuttaa hermostuneisuus. Jos et juo kahvia tai teetä, varmista, että sinulla on vain yksi annos päivässä. Kokeile korvata vihreää teetä tai kofeiinitonta kahvia vaihtoehtona kuitenkin monta kuppia säännöllisesti juoma yleensä on.

On olemassa monia tuotteita saatavilla, jotka parantavat kauneutta. Kokeile näitä yksinkertaisia vinkkejä, voit parantaa kauneutta ja saada muut huomaa. Tiedätkö miten näyttää hyvältä koko ajan.