Siitin

Hoitoon Hiiva Infektio: Mitä Sinun Tarvitsee Tietää,

Vaikka monet ihmiset uskovat, että hiiva-infektiot ovat puhtaasti naisten ongelma, totuus on, että sekä miehet ja naiset ovat vaarassa. Kuten kuka tahansa,–mies tai nainen–kertoo, hiiva infektio on erittäin epämiellyttävä ja usein kiusallinen esiintyminen. Lisätietoja hiiva-infektiot, tarkistaa nämä hyödyllisiä vinkkejä ja löytää helpotusta.

Yksi niistä asioista, jotka haluat varmista, että päivän aikana on käyttää kaikki luonnolliset vaatteet. Yritä kiinni pääasiassa puuvillaa ja silkkiä, koska nämä materiaalit voivat auttaa estämään kosteutta kehon, vastaan muut materiaalit, kuten nylon, joka voi tuottaa enemmän kosteutta.

Jos sinulla on säännöllinen hiiva-infektiot, selvittää, jos sinulla on kokonaisvaltainen hiiva infektio. Bakteeri, joka aiheuttaa hiiva-infektiot, Candida albicans, voi olla merkki systeeminen infektio elimistössä. Oireet, systeeminen Candida-infektio ovat valkoinen kalvopäällysteinen kielen ja heikentynyt immuunijärjestelmä. Saada testattu lääkärisi selvittää varmasti.

Mennä erityinen ruokavalio estää toistuvia hiiva-infektiot. Monet toteavat, että poistaa sokerin oman ruokavalion ja vähentää jyvät he kuluttavat olevan hyötyä hillitsemisessä hiivatulehdus. Anna nämä ruokavalio näkökohdat yrittää ja he voivat auttaa sinua ei olla hiivatulehdus taas.

Vältä tuotteita, jotka ovat tuoksuva tai ärsyttää. Useat naiset tekevät virheen käyttämällä kehon pensaikot tai douches. Nämä tuotteet voivat häiritä luonnon tasapainoa emättimeen. Kun tämä tapahtuu, hiiva voi juurtua. Jos sinulla on, pysy lievä saippuat tarkoitettu alue.

Kun otat antibiootteja, se on hyvä idea ottaa probiootteja. Antibiootteja hävittää hyviä bakteereja sekä huonoja bakteereja, ja se voi johtaa umpeenkasvun hiivan soluja, joka aiheuttaa hiiva infektio. Probiootteja voi auttaa palauttaa hyvät bakteerit järjestelmään, joten se on vähemmän todennäköistä, että hiiva infektio tapahtuu.

Kuten nainen, saatat ajatella, että douching emättimen alueella auttaa pitämään sinulle puhdas; tämä ei oikeastaan ole totta. Kun suihku, sinä olet strippaus luonnollinen suojaava vuori, vagina, jolloin hiiva-infektiot muodossa. Douching myös poistaa kehon hyviä bakteereja, joka jättää sinulle enemmän alttiita hiiva-infektiot.

Taistelut hiiva-infektiot on helpompaa vähän jogurttia. Jogurtti soveltaa suoraan emättimen alue voi rauhoittaa kipua ja auttaa tasapainon palaamaan naisen ruumis. Jogurtti sisältää Lactobacillus Acidophilus, ja tämä on todettu terveessä emättimessä. Varmista, että jogurtti on tavallinen, ja käyttää pad estää sotkut.

Jos hiiva-infektiot taipumus tapahdu joka kuukausi ja samaan aikaan oman ajan, sinun täytyy ottaa ennakoiva toiminta. Ennen oman ajan, ota acidophilus tabletti. Myös ottaa yksi sen jälkeen, kun kuukautiset. Tyypillisesti, nämä pillerit auttaa sinua vältä hiiva infektio. Kun työtä on vaikea välttää tällaisen infektion, voit saada palkintoja.

Monet naiset ajattelevat, että douching pitää emättimen puhtaana ja vähemmän alttiita hiiva infektio. Kuitenkin, usein douching voi todella tuhota hyviä bakteereja, jotka elävät emättimen, jättäen sinulle enemmän todennäköisesti saada hiivatulehdus. Säännöllinen uiminen, jossa lempeä puhdistusaineet ja perusteellinen kuivaus ovat tarpeeksi pitää puhtaana.

Jos sinulla on hiivatulehdus, kokeile over-the-counter sienilääkkeiden kerma. Löydät nämä klo paikalliseen ruokakauppaan tai apteekki. Ne ovat saatavilla eri nimillä, kuten Vitusil ja olet kunnossa. Levitä voidetta kuin suunnattu teennäinen auttaa rauhoittaa ja hoitaa oireita hiiva infektio.

Älä vain olettaa, että sinulla on hiivatulehdus, mene lääkärille ja pyydä häntä diagnosoida. Muut infektiot, kuten bakteeri vaginosis, on samanlaisia oireita, kuten hiiva-infektiot tehdä. On tärkeää, että olet selvittää, mikä sinulla on, koska hoito hiiva-infektiot eroavat muita ehtoja.

Auttaa torjumaan hiiva infektio, käyttää jogurtti. Hyviä bakteereja jogurtti voi auttaa sinua löytämään helpotusta hiivatulehdus, joko syödään tai käytetään ulkoisesti. Vain olla varma, että saat jogurtti, joka on tavallinen ja makeuttamaton. Lajike, jossa sokeria on vain tehdä kunto huonompi.

Käyttö valkosipulia auttaa torjumaan hiiva infektio. Valkosipuli on luonnollinen antibiootti ja voi tehdä työn nopeasti ärsyttävä infektio. Instant helpotusta, lisää valkosipuli välilehden suoraan emättimeen muutaman kerran päivässä. Tämä voi tarjota välitöntä helpotusta ja auttaa paranna infektio nopeammin.

Liikunta on suuri ennaltaehkäisevä toimenpide taistelivat hiiva-infektiot. Liikunta parantaa elinten immuunijärjestelmää ja edistää yleistä hyvää terveyttä. Muista, että kun harjoitus, sinun täytyy muuttaa pois hikinen harjoitus vaatteita niin pian kuin mahdollista, koska tämä kosteus voi aiheuttaa hiiva-infektiot.

Jos olet mies, älä oleta, että et voi saada hiivatulehduksen. Hiiva infektioita voi tapahtua suun ja ihon pinnan, joten ne voivat vaikuttaa ketään. Opi oireita ja pitää huolta itsestäsi, niin, että et ole tietämätön harjoittaja vaikuttavat muut.

Elämä on aivan liian lyhyt jatkuvasti taistelu epämukavuutta ja hämmennystä, jotka tulevat hiiva-infektiot. Onneksi on olemassa monia tapoja käsitellä ja estää heitä. Hyödyllisiä vinkkejä tässä artikkelissa pitäisi olla tarjolla enemmän tietoa parhaista tavoista käsitellä tätä ongelmaa. Toivottavasti voit pian löytää helpotusta!