Siittimen Koko

Juominen Viini Oikealla Tavalla On Helppoa – Tässä on, Miten

Useimmat ihmiset nauttivat maku viiniä, mutta heillä ei ole varoja nauttia siitä niin usein kuin he haluaisivat. Joitakin parasta viiniä on voi olla melko pricy, ja se on vain lasi yksin. On olemassa tapoja, joilla voit on hyvän makuista viiniä edulliseen hintaan, ja näet ne tässä artikkelissa.

Viini tulee säilyttää pimeässä, viileässä paikassa. Yksi parhaista paikoista, jotta viini pysyy tuoreena, jos sinulla ei ole viinikellari on kaapissa kellarissa. Säilytä pullot kyljellään päässä mitään valoa lähteitä, joiden avulla se pysyy tuoreena.

Viini on monia hyödyllisiä ominaisuuksia terveydelle. Nauti pieni lasillinen viiniä joka ilta nauttia. Useimmat lääkärit suosittelevat valitsevat punainen viini saada eniten hyötyä. Kun kaatamalla viiniä päivällisen jälkeen, anna viinin hengittää, ennen kuin nauttia lasi viiniä.

Yksinkertaisesti koska viini on kalliimpaa kuin toinen ei tarkoita, että se on välttämättä parempi. Sinun ei tarvitse ostaa kallein pulloa viiniä, että voit löytää. Kokeile viiniä ollenkaan eri hintataso. Ehkä haluat jotain parempaa, joka on vähemmän kallis kuin mitä olet yleensä ostaa.

Jos ostat boxed viiniä, voit suodattaa tämän hienon lasi karahvi parantaa siten, että se näyttää. Tämä on hyvä temppu, että voit käyttää, jos sinulla on palvella ystävien juhlissa tai päivällisen. Tämä avulla voit säästää rahaa, kun antaa pois tyylikäs kuva.

Tee matka ulos viinitarhasta. Jos on olemassa yksi lähellä sinua, tee se päiväretki. Jos ei, harkita lyhyen loman mennä ulos ja tutkia. Seikkailu, kuten tämä voi auttaa sinua arvostavat ja rakastavat viiniä jopa enemmän kuin teit ennen.

Salli punaviinit lämmetä. Usein, punainen viinejä varastoidaan lämpötilassa, joka on lähellä 60 astetta. Paras lämpötila tarjoilua punaviinit on yli 70 astetta, joka mahdollistaa koko kehon viinin olla läsnä. Kun avaat pullon punainen, anna sen istua ja tulla huoneenlämpöiseksi ennen juomista.

Jos menet ravintolaan, jossa sommelier, älä epäröi pyytää apua valitessaan viiniä. Sommelier tietää kaiken viineistä valikosta ja jopa pystyä tehdä henkilökohtainen suositus, jos et anna heidän tietää, millaista viiniä voit yleensä nauttia.

Keväällä piknik -, ilta raviradalla tai muihin ulkoilma-tapahtumien aikana vuodenajan sää, paras veto on kuohuviiniä. Valitkaa kupliva mukava Asti tai Samppanjaa ja täydentää sitä jossa on mietoa juustoa, tuoretta leipää ja hedelmiä. Muista tuoda huilu lasit liian, jotta kokemus olisi täydellinen.

Tyypit viinirypäleet määrittää, jos viini on punainen tai valkoinen. Punaviini on valmistettu violetti viinirypäleet, jolloin se vahva runko. Vihreä viinirypäleet, jotka ovat kevyempiä ja on taipumus olla hieman rapea, käytetään tekemään valkoviinit. Tietenkin, punaiset ja valkoiset on muitakin eroja, mutta nämä ovat perusasiat.

Se tulee olemaan paljon helpompi puhua viini muihin ystäville jos olet mestari sanastoa. On olemassa erityisiä sanoja käytetään kuvaamaan makuja ja värejä. Sinun täytyy myös perehtyä eri alueiden ja viinitilat. On asiantuntija selittää nämä ehdot ja läsnä olet valikoima viinejä havainnollistaa eri esimerkkejä.

Katso miten viini on tallennettu varastoon. Viini myymälä, viini on tallennettu tarkka valaistus ja lämpötila on pidettävä, että viinin maistelua parhaimmillaan. Kun olet kotona, yrittää matkia niitä ehtoja, jotta parhaan kykysi, kunnes juot viiniä.

Kuten olet ehkä nähnyt, viini on hyvä käsitellä, mutta se voi olla kallista riippuen siitä, millaista viiniä ostat. Sinun ei tarvitse viettää jokaisen pennin palkasta jotta on hyvän makuista viiniä. Käytä tämän artiklan viisaasti ja voit olla mukava viini hyvään hintaan.