Silikonirinnat

Selvitä Kaikki Noin Leluja Tässä Artikkelissa

Niin monia erilaisia leluja markkinoilla tänään voi jättää yksi tunne erittäin huimaa. Vain koska lapsesi vaatii tietty lelu, ei tarkoita, että se on oikea. Jos et halua nähdä leluja ostat heitetään pois viikon tai kaksi, sinun kannattaa lukea seuraava artikkeli. Pidä käsittelyssä saada hyvä vankka koulutus siitä, mitä lelut ovat hyvä ostaa.

Yritä ostaa lasten leluja, jotka anna heidän rakentaa omia maailmoja. Lelut, jotka tulevat sarjaa kuin Legot ovat täydellinen tähän. Ne voivat kerätä ja rakentaa kaikenlaisia ajoneuvoja, kaupungit, ihmiset, ja paljon enemmän. Voit jopa löytää asettaa, että ominaisuudet merkkiä ja kohtauksia suosittu elokuvia.

Olla varovainen, leluja, että voit ostaa dollari myymälöissä. Vaikka ne ovat erittäin halpoja, materiaalien laatu on yleensä huonompi. Joskus-aineiden, erityisesti muovin, voi jopa olla myrkyllisiä kemikaaleja. Sijoittaa hieman enemmän laadukkaita leluja, joten voit olla varma, että ne ovat täysin turvallisia.

Lastenhuoneeseen leluja voi kestää yli kotitalouksien. Tehdä poimien leluja helpompaa, ostaa muutaman korit ja aseta ne joka huoneessa omassa talossa, jossa lapsesi pelaa. Leikin jälkeen lelut voidaan poimia ja laittaa takaisin koriin. Tämä pitää leluja ja kodin.

Tutkimus suosituimpia leluja kauden. Uudet luettelot paras leluja vuoden tulla ulos ennen lomia. Tämä voi auttaa sinua kaventamaan valintoja. Kun teet ostoksia aikaisin, sinulla on paljon aikaa miettiä ostoksia.

Saatat pystyä säästää rahaa leluja seuraamalla yritystä Twitterissä tai “friending” yritys heidän Facebook-sivulla. Jotkut yritykset voi tarjota alennuksia, ilmainen toimitus ja erityisiä myynninedistämiseen tarjoaa. Nämä ovat nopeita ja helppoja vaihtoehtoja säästää rahaa leluja tarjoamia suosittu vähittäiskauppiaat.

Etsi leluja, jotka sisältävät hankkeet. Vanhemmat lapset rakastavat sarjat, jotka tekevät malli veneitä, raketteja ja lentokoneita. Voit myös löytää tiede sarjat, kemian asetetaan, ja ant maatilat. He eivät vain oppia välttämättömiä kriittisen ajattelun taitoja, se opettaa heitä, kun he ovat hauskaa.

Lapset rakastavat leluja, jotka voi ampua esineitä ilmassa, erityisesti nuoria poikia. Kuitenkin, sinun pitäisi luultavasti välttää ostamalla leluja, kuten nämä. Niin hauskaa kuin ne voivat olla oman lapsen, ne myös aiheuttavat vakavan vahingon uhkaa. Jos esine putoaa takaisin alas, lapsesi silmä voisi tulla loukkaantunut.

Jos sinulla on eri-ikäisiä lapsia perheessäsi, on tärkeää opettaa vanhemmat lapset pitävät leluja pois nuorempia lapsia. Niiden ei pitäisi antaa heidän nuoremmat sisarukset pelata leluja, joissa on pieniä paloja, jotka voi helposti tulla pois, koska nämä voivat aiheuttaa tukehtumisen riskiä.

Selaa säästäväisyys myymälöissä leluja. Vanhemmat usein lahjoittaa leluja. kun lapset selvitä niitä. Nämä lelut ovat usein uusia ja erinomaisessa kunnossa. Voit saada laadukkaita leluja erittäin edullisesti tällä tavalla. Jos sinulla on paljon lapsia, ostaa leluja, tämä on paras tapa pysyä budjetissa.

Ennen kuin ostat lapsi lelu, pyydä heidän vanhempansa, mitä lapsi haluaa. Jos olet ostaa lelu hänen ystävänsä lapsi, tietäen, että tämä on valtava etu. On lahja, että he jo haluavat on lahja, joka on varmasti nautti. Heidän vanhempansa voivat kohta sinua oikeaan suuntaan.

Sinun pitäisi nyt olla tietoinen siitä, miten ostaa leluja lukemisen jälkeen edellä artikkeli. Sen ei tarvitse olla monimutkainen prosessi, nyt, että olet lukenut nämä kiinteät vinkkejä. Lue artikkeli uudelleen, sitten mennä ulos ja käyttää tätä tietoa löytää itse, tai että erityinen lapsi elämässäsi todella hyvä lelu.