Sinkin Lähteet

Kenkä Tietoa Et Löydä Muualta

Oikea kengät on enemmän siitä, miten ne näyttävät kanssa tietty porukka. Se on noin istuvuus sekä ulkonäkö. Jos tiedät, miten ostaa kengät, voit saada suuri tyylejä lyömättömillä hinnoilla, jotka sopivat jalat täydellisesti. Voit oppia lisää kenkiä artikkelissa, joka seuraa.

Ennen kuin ostat kengät, varmista kokeilla niitä. Kaikki kengät ovat samat, joten haluat olla varma, että ne ovat hyvä sovi teidän jalka. Esimerkiksi,, jos et yleensä käytä koko 8, haluat ehkä kokeilla 8 store ja varmista, että se on mukava teidän jalka.

Älä käytä sandaaleja koko ajan. Riippuen ympäristön, varvastossut voi aiheuttaa monia vammoja ja rakkuloita, koska ei ole paljon tukea tyyny. Flip-floppeja pitäisi vain olla kuluneet lyhyen aikaa.

Käytä mukavat kengät. Kengät ostat pitäisi suojata jalat. Voit tehdä vahingoittaa jalat, jos olet edelleen käyttää kenkiä, jotka eivät sovi kunnolla. Hanki kengät, jotka viihtyvät varmista, että et aiheuta ongelmia itse tiellä.

Pysy kaukana myydään ajatus siitä, että epämiellyttävä kengät on ok, kun rikki. Henkilökunta kenkäkaupat sanoa, että kengät on tauon aika. Yleensä se ei toimi tällä tavalla. Laatu kenkä sopii mukavasti, kun ensin käyttää sitä. Jos ne eivät ole täydellinen istuvuus, löytää toinen pari.

Usko tai älä, jalat on taipumus kasvaa, mitä vanhemmaksi tulet. Siksi, se on tärkeää kokeilla kunkin parin kenkiä ennen kuin ostaa niitä. Koko sinulla oli vuosi sitten ei voi olla kokoa käytät nyt. Plus, fit kengät vaihtelee brändi ja tyyli, joten sinun täytyy olla varma, että ne sopivat.

Älä pelkää mennä säästäväisyys tallentaa nähdä, jos he ovat kivoja kenkiä halvemmalla kuin vähittäiskaupan. Paljon kertaa ihmiset lahjoittaa kengät vain koska he eivät pidä niistä, ja tuskin käytti niitä. Voit säästää paljon rahaa tekemällä tämän, ja et koskaan tiedä, mitä löydät!

Nuoremmille lapsille, ostaa kengät, jotka on Velcro. Se voi kestää jonkin aikaa aloittelija sitoa kenkänsä ja Velcro auttaa nopeuttaa asioita hieman. Saada pari siteitä ja pari, joka ei ole vaikea aamuisin.

Vältä aikaisin aamulla kenkä ostoksia. Jalat ovat todennäköisesti turvoksissa myöhemmin päivällä. Yrittää kenkiä, kun jalat ovat suurimmillaan auttaa varmistamaan, että ne sopivat sinulle hyvin koko päivän. Tällä tavalla, jalat eivät satuta myöhemmin päivällä, kun olet käyttänyt niitä.

Älä osta kenkiä, että satuttaa ja odottaa niiden aloittaa tunne paremmin myöhemmin. Jos kengät ovat epämiellyttäviä, kun yrität niitä, he todennäköisesti pysyy niin. Yksi poikkeus on, jos sinulla on bunions tai varpaille ja täytyy saada ne venytetty syystä.

Muista aina poistaa kengännauhat ennen kiillottaa kengät. Joskus kengät voivat todella hyötyä alkaen hyvä kiillotus. Jättäen kengännauhat voi aiheuttaa ongelmia, vaikka. Varmista, että poista kengännauhat. Voit välttää värjäystä ja ne on helpompi puhdistaa kielen kenkä.

Kun valitset mokka kengät, valita ne, jotka ovat olleet käsitelty vettä hylkivä. Vettä hylkivä soveltaa sen jälkeen, kun ostat kengät työtä; kuitenkin, se ei toimi niin hyvin kuin kengät, jotka on ruiskutettu vettä hylkivä tehtaalla. Tämä johtuu siitä, että mokka on tasaisesti suihkutetaan.

Korkokengät tehdä jalat näyttävät hyvältä, mutta ne voivat vahingoittaa jalat niin huolehtia. Käyttää joitakin pehmustettu insertit, jotka on tehty kulumista korkokengät. Tämä voi tehdä suosikki pari enemmän mukava ja voi pitää oman varpaat saamasta satuttaa.

Varmista, että kun ostat kengät verkossa, että voit nähdä, jos myyjä on hyvin tarkistetaan. Suurimman osan ajasta verkkosivuilla, siellä on paikka, jossa ihmiset saavat puhua palvelut ne on. Kiinnitä huomiota näitä kommentteja niin, että et päätyvät saada huonoa palvelua.

Nyt, että olet tietoinen joitakin tärkeitä faktoja kengät, sinun olisi parempi olla valmis ostaa kengät, jotka tekevät jalat oikeutta. Vältä ostamista ensimmäinen pari, että löydät. Sinun on hyvä tehdä ostoksia ja saada ehdottomasti paras sovi teidän jalat.