Sizegain Kokemuksia

Vinkkejä, jotka Auttavat Tekemään Bloggaaminen erottuu Joukosta.

Bloggaaminen on yksi mielenkiintoisimmista uusia ominaisuuksia online-tekniikkaa. Se on ainutlaatuinen tapa luoda kestäviä suhteita, jotka tehdä liiketoimintaa teitä, ja samalla kasvattaa tuotteiden ja palveluiden myynnistä. Tietoisen client on yksi, joka on todennäköisesti ostaa, niin käytä vinkkejä tässä luoda informatiivinen ja hyödyllisiä blogeja sivuston.

Jos olet kiinnostunut bloggaaminen, mutta et erityisemmin pidä kirjoittaa, yrittää aloittaa blogin noin yksi teidän luovia kykyjä. Voisit kokeilla valokuvaus blogi ja jakaa harrastuksensa muiden kanssa. Tai voit kirjoittaa runoja tai musiikkia, että voit lähettää näytteitä. Jos ihmiset haluavat, mitä sinulla on tarjota, he tulevat takaisin enemmän.

Kun blogi on perustettu, on joitakin vieras julisteita kirjoittaa virkaa blogiisi. Tämä antaa lukijoille uuden näkökulman oman kapealla ja voit hyötyä tietoa ei välttämättä ole. Jos käytät blogi markkinointi, voit käyttää vieras bloggaaminen myynninedistämistarkoituksessa tie-in. Kysy vieras viesti muita suosittuja blogeja vastineeksi edistää blogiisi, kun antaa muiden tehdä samoin blogiisi.

Hyödyntämällä Twitter on erittäin tärkeää levittää sanaa about your blog. Näinä päivinä, sinun täytyy laittaa itse siellä sosiaalisten verkostojen, jos haluat on mahdollisuus tehdä vaikutusta. Et voi yksinkertaisesti luottaa SEO tehdä kaiken työn puolestasi. Saada itsesi mukana sosiaalisesti, ja huomaat eron.

Otsikko viestejäsi kiinnittää lukijan huomion. Kukaan ei lue post huonosti rakennettu ja tylsä otsikko. Otsikko, kun kaikki, on mitä vetää lukijan silmä postitse. Ilman erottuva otsikko sivu olisi vain pitkä, tylsä pala valikoituja sanoja.

Kirjoittaa viestejä etukäteen, että voit käyttää, kun olet kiireinen tai vain voi keksiä uuden aiheen. Meillä kaikilla on niitä päiviä, että olemme rulla ja sanat ovat vain virtaa. Hyödyntää niitä päiviä ja kirjoittaa joitakin viestejä, että et voi piilottaa pahan päivän varalle. Käyttää näitä viestejä, kun sinun täytyy ottaa aikaa pois.

Auttaa sinua saamaan enemmän liikennettä blogiisi ja seurata uusimpia trendejä, sinun pitäisi keskittyä joitakin huomiota lähetät artikkelin ja blogin linkkejä bookmarking sivustot. Sivustot kuten Digg, StumbleUpon, Reddit, ovat kaikki hyviä paikkoja, jossa voit lähettää blogin linkkejä.

Muista linkittää itse. Älä ole niin ujo siitä, mitä se on, että voit kirjoittaa, ja älä luota muiden löytää sinut. Kokeile yhdistää itseäsi niin usein kuin mahdollista. Tämä tunnetaan toisiinsa, ja on hyvä SEO. Sen suurin etu on auttaa lisätä sisältöä on tietoisuus.

Vältä liikakäyttöä persoonapronominit. Kun useimmat teidän blogi on lähtöisin minusta, minusta tai sinusta näkökulmasta, se voi kääntää lukijan pois. Saatat olla mielletään opetusta, mahtipontinen tai pelkkää narsistinen. Tehdä kirjallisesti hieman vähemmän henkilökohtainen, mutta edelleen helposti lähestyttävä. Se on hyvä tasapaino löytää.

Käytä tyhjä tila parantaa visuaalista kiinnostavuutta teidän sivu. On syy, miksi ne, jotka tuottavat vaikea kopioida materiaalia noudatettava tiettyjä muotoilun sääntöjä. Marginaalit, väli linjat ja korttelin tekstiä, ja jopa väli lauseita, on tärkeää yleistä visuaalinen vaikutus blogiisi.

Tehdä blogin ensisijainen lähde tietoa aiheesta. Yksinkertainen lukea läpi sivuston, katsojan pitäisi tuntea, että he ovat perusteellinen käsitys oman kapealla. Näin varmistetaan, että lukijat tulevat takaisin sivustoosi, kun heillä on enemmän kysymyksiä aiheesta.

Haluat ehkä olla kilpailuja tai kylkiäiset sivuston. Tämä auttaa lukijoita tullut osa blogiisi ja lisää niiden jännitystä vierailulla. Lukijat ovat todennäköisesti myös lähettää linkkejä yhteystiedot kiinnostunut sisällön kilpailu. Kylkiäinen voi vaihdella, riippuen sivuston.

Jos sinulla on päivä kun tuntuu et voi saada paljon aikaiseksi, hyödyntää sitä. Tulet huomaamaan, että sinulla on nämä päivää, ja sitten sinulla on myös muita päiviä, jolloin se on vaikea kirjoittaa mitään.

Luomalla lisää merkityksellisiä sisältöä blogiisi, sitä todennäköisemmin sinulla on listalla hyvin hakukoneita. Enemmän ihmisiä, jotka onnistuneesti tiensä sivuston, enemmän kävijöitä sinulla on todella lukemisen sisältöä. Blogi usein optimoida voittoja päivittäinen liikenne.

Olla varma, että tunnistaa kuormittajat blogiisi. Kuormittajat ovat paikkoja, jotka yleensä näkyvin blogiisi. Mitä sinun on näillä alueilla riippuu layout ja lukijan lukutottumukset. Voit käyttää tilaa erilaisia kannustimia, kuten muistutuksia tilaamalla, mainonta, tai jopa premium-sisältöä.

Yritä pitää fontit yksinkertainen ja helppo lukea. Jos yrität käyttää fancy tai pieniä kirjasimia, lukijat voi olla vaikea miettiminen, mitä olet yrittää lukea. Haluat antaa lukijoille mahdollisimman vähän valittaa kuin mahdollista, jotta he tulevat takaisin sivustoosi usein.

Voit nyt siirtyä eteenpäin areenalla online-bloggaaminen luottamusta ja luovuutta. Keskity asiakkaisiisi ja heidän tarpeisiinsa, kun taas sijoittamalla tuotteita suotuisassa valossa kaikki blogit. Sivuston kävijät enemmän rento ja luottavainen, kun se tulee aika tehdä liiketoimintaa. Joten laittaa näitä vinkkejä työskennellä sinulle tänään.