Sizegain Plus Kokemuksia

Luotto Korjaus Neuvoja, Että Et Halua Missata

Vaikka me kaikki tiedämme, kuinka tärkeää on säilyttää hyvä luotto historia, monet meistä edelleen taistelu kanssa huono luotto. Jos olet ollut kääntyi alas laina koska teidän luotto historia, sinun pitäisi tietää, että se on mahdollista korjata luotto. Tämä artikkeli auttaa sinua pääsemään alkuun.

Lopeta välttäen puheluita ja puhua teidän velkojille. He eivät vain mene pois, he vain vaihtaa eri yritys. Monet kokoelmat-agentit ovat valmiita työskentelemään kanssasi maksujärjestelyt jos olet vain ottaa aikaa puhua. Enemmistö mieluummin olla varmoja pieni maksu kuukaudessa kuin koskaan vastaanottaa mitään.

Jos et löydä työtä, koska teidän huono luotto, harkita aloittaa oman yrityksen. Saada lainaa aloittaa liiketoiminnan, edellyttää hyvä luotto, tästä syystä, löytää kumppani auttaa sinua aloittaa oman yrityksen ja on kumppani käyttää hänen tai hänen luotto pisteet hakea lainaa. Kun yrityksesi alkaa tehdä rahaa, voit parantaa oman luotto-pisteet.

Jos haluat korjata luotto nopeammin, haluat ehkä pyytää jotakuta, jos voit lainata rahaa. Vain varmista, että olet maksaa niitä takaisin, koska et halua rikkoa suhdetta ylös, koska rahaa. Ei ole häpeä haluavat paremmin itseäsi, vain olla rehellinen ihmiset, ja niiden pitäisi olla ymmärrystä tietäen haluat paremmin elämääsi.

Maksaa pois luotto-kortti bill jokainen kuukausi. Kuljettaa tasapaino luotto kortti tarkoittaa, että voit päätyä maksamaan korkoja. Tuloksena on, että pitkällä aikavälillä voit maksaa paljon enemmän kohteita kuin luulet. Ladata vain kohteita, jotka tiedät voi maksaa lopussa kuukauden ja sinun ei tarvitse maksaa korkoa.

Se on helppo löytää lainaa, vaikka sinulla on huono luotto, mutta se ei ole kaikki positiivisia. Jos sinulla on huono luotto, sinun on pakko maksaa korkeampia korkoja, ja se on vaikea löytää oikeudenmukainen yritykset, jotka eivät rankaise teitä negatiivinen luotto. Se on paljon helpompi laillisesti siivota luotto kuin maksaa tuhansia dollareita enemmän lainaa.

Kun yrittää korjata luotto, välttää joutumasta huijauksia että kertoa teille, että voit helposti luoda uusia luotto-tiedosto. Eivät mene läpi. Sitä kutsutaan luotto petos ja on erittäin laitonta. Se voi aiheuttaa voit saada pidätetty tai kohdata muita vahvoja oikeudellisia vaikutuksia.

Tärkeä vihje voit harkita, kun pyrkii korjata luotto on olla varma, että tutustut oman fair credit reporting act oikeuksia. Tämä on tärkeää, koska sinun täytyy tietää teidän oikeuksia ja että sinulla on oikeus oikeudenmukaiseen luotto-raportti. Voit kysyä mitä tahansa kohteita, jotka ovat mielestäsi virheellisiä.

Tärkeä vihje voit harkita, kun pyrkii korjata luotto on yrittää rekisteröityä automaattiset bill pay. Tämä on tärkeää ottaa huomioon, koska rahat otetaan automaattisesti pois tilisi, ja et koskaan olla myöhässä, niin kauan kuin rahaa on olemassa. Monta kertaa, se on vain unohduksen, joka aiheuttaa tilit maksettu myöhässä.

Lue luottokortin lausuntoja kuukausittain. Et huomaa virheitä, jotka voidaan tehdä, jos et ota aikaa tarkastella lausuntoja kuukausittain. Jos olet peritään viivästyskorkoa ja sinulla oli aikaa tehdä maksu, sinun täytyy saada se korjataan ennen kuin se näkyy luotto-raportti kuin myöhässä maksu.

Parempi luotto-pisteet on paljon parempi hinnat aiot saada teidän vakuutusyhtiö. Maksaa laskujaan ajoissa joka kuukausi ja luotto-pisteet nostaa. Vähentää määrä rahaa, että olet velkaa teidän luotto tilejä, ja se menee vielä enemmän ja palkkioita menemme alas.

Kun yrittää korjata luotto, sinun pitäisi tullut asiantunteva noin taatut lainat. Omaisuuserä on yleensä sidottu vakuutena lainan. Oman asuntolaina on vakuutena lainan, lainanantaja voi sulkea kotiisi, jos et voi tehdä maksuja. Jos olet jäänyt joitakin kiinnitys maksuja, se on viisasta ota yhteyttä lainanantajalle välttää painajainen sulkemiseen. Jos he uskovat, että tilanne on väliaikainen ja että olet vilpittömässä mielessä, monet lainanantajat ovat valmiita työskentelemään kanssasi.

Sinun tulisi tarkistaa luotto-raportti vähintään kerran vuodessa. Voit tehdä tämän ilmaiseksi ottamalla yksi 3 major credit reporting virastot. Voit etsiä niiden verkkosivuilla, soita heille tai lähettää heille kirjeen, pyytää teidän ilmainen luotto-raportti. Jokainen yritys antaa sinulle yhden ilmoituksen vuodessa.

Vain tietäen, että se on mahdollista paeta ansaan huono luotto voi auttaa motivoimaan sinua pääsemään alkuun. Kun olet aloittanut soveltaa tekniikoita olet oppinut tämän artikkelin, voit alkaa nähdä tuloksia. Parempi luotto historia ja kaikki etuja se tuo, pian sinun.