Sizegain

Vinkkejä Ja Temppuja Ottaa Ikimuistoisia Kuvia

He sanovat, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta se ei tarkoita, että nämä sanat ovat hyviä. Huono kuva on ihmisiä, keskittyen sen laatu pikemminkin kuin muistin sen oli tarkoitus mitata. Niin mitä voit tehdä ottaa paremman näköinen kuvia? Tässä muutamia vinkkejä, joilla pääset alkuun.

Vähentää melua, kun olet määrittänyt ottaa valokuvia. Usein, voit luoda upea valokuva ilman pelata eri väriä asetuksia ja liikkeen asetukset.

Eivät pysy sisällä, kun sää on huono. Vaikka se on luonnollista ajatella, aurinkoinen päivä on paras aika napata kameran, pilvinen ja sateinen päivä antaa mahdollisuuden saada laukausta, että olisi vaikea saada milloin tahansa. Nämä sääolosuhteet voivat antaa laukausta, jotka näyttävät neutraali tai iloinen aurinkoinen päivä synkkä ja pahaenteinen sävy.

Syrjintä on elintärkeä taito hyvä valokuvaaja, kun olet menossa keuliminen kuvia olet ottanut, läsnä vain hyvin paras työ. Pitää asiat tuoreita ja ole toistuvia. Vain koska otit kuvan, ei tarkoita, sinun täytyy näyttää se. Se voi olla tylsää nähdä samoja asioita useita kertoja. Pitää, mitä et näytä muut ihmiset, tuoreet ja jännittävä näyttämällä monia erilaisia kuvia.

Kiinnitä huomiota taustan. Sinun tärkein painopiste pitäisi olla objekti, mutta sinun pitäisi käyttää tausta tukea sitä. Välttää turhia häiriötekijöitä ja puhdistaa tausta-kertomus huomion kohde. Pelaa rivit ja näkökulman tausta kohteliaisuus muoto teidän esine.

Kun työskentelee ympäri aiheita, jotka liikkuvat paljon tai ovat täysin toiminnassa, sinun täytyy keskittyä syömällä hetkiä pitämällä laukaisin alas. Tällaisia hetkiä ei voi rekonstruoida ja ei ole uusintoja. Pidä silmällä alueilla kaikkina aikoina ja pitää ammunta.

Kun otetaan valokuva, monet tekijät tulevat peliin, joka määrittää, jos kuva tulee ulos hyvin. Jos siellä on liian paljon valoa, kun kuva on otettu, valokuva tulee ulos häikäisyä. Jos kamera ei ole keskittynyt, sinun kuva tulee ulos epäselvä. Ja jos kamera on kallellaan, kuvan tulee ulos kallellaan. Tämä on, miksi se on aina hyvä idea ottaa useita kuvia aiheesta, kun säätää kameran asetukset, jotta voit olla varma, että sinulla on vähintään yksi oikea valokuva.

Kun otetaan ryhmäkuvia, kiinnittää huomiota korkeus ja rakentaa kunkin henkilön kuvassa. Järjestää aiheista niin, pitempi niistä ovat takarivissä, jossa korkein yksi keskellä. Jos pitkä ja lyhyt aiheet on asetettava yhdessä jostain syystä, harkita joitakin ihmisiä istumassa ja muut seisoo.

Valkoinen on huono väri pukeutua valokuva, huolimatta yleisesti luullaan. Monet kamerat automaattisesti olla automaattinen-focus toiminto, joka nopeasti lukee ja analysoi kaikki vivahteet ja sävyt kuvassa. Valkoinen vaatteet yleensä näyttää pestään pois näissä kuvissa.

Monet digitaaliset kamerat nykyään oikeastaan ole asetusta punasilmäisyyden vähentäminen. Yksi pahimmista asioista, jotka voivat tapahtua hyvän kuvan kohteena on punainen silmä, pilaa muuten täydellisen kuvan. Jos sinulla on asetus, kytke asetus päälle ensin, sitten snap ammuttu, ja presto, ei punainen silmä!

Tahansa, voit ottaa valokuvan, haluat olla varma, että se on hyvä. Nykypäivän ikä kuvankäsittely ja digitaaliset kamerat, kuka tahansa voi ottaa laadukkaita kuva. Se on vain asia opetella. Kiitos neuvoja tässä artikkelissa, sinun pitäisi olla ottaen paremman näköinen kuvia ei ole aikaa.