Sopiva Peniksen Koko

Karkottaa selkäkipu Helposti Näitä Älykkäitä Ideoita

Selkäkipu ei ole harvinainen kokemus, useimmat aikuiset on se muodossa tai toisessa aikana heidän elinaikanaan. Sen sijaan, että kipeä takaisin stressiä sinut ulos, kokeile näitä vinkkejä tehokkaan helpotusta. Toivottavasti voit lievittää back pain itse.

Käytä jään lievittää selkäkipuja, koska se voi vähentää turvotusta ja tulehdusta vammoja, jotka aiheuttavat selkäkipuja. Levitä jään teennäinen kaksi tai kolme kertaa päivässä 10-20 minuuttia, ja tämä voi auttaa sinua tuntemaan paremmin. Jään tai pussillisen jäädytetty vihanneksia voidaan käyttää tähän tarkoitukseen.

Saada diagnoosi, lääkäri on hyvä idea, jos sinulla on pysyviä tai vakavia selkäkipu. Lääkärisi suorittaa testejä ja ottaa ne huomioon yhdessä sairaushistoria ja muut tekijät, hän voi katsoa olevan merkitystä oman tilansa.

Jos kärsit selkäkipu ja tupakoit, sinun täytyy lopettaa niin pian kuin mahdollista. Yksi ikäviä sivuvaikutuksia tupakointi on nikotiinin imeytymistä. Nikotiini vähentää veren virtausta koko kehon, mukaan lukien selkärangan, ja se lisää riskiä selkäkipu.

Jotta parantua takaisin, sinun täytyy poistaa itsesi lähde kipua. Kerran poistettu, sitten löytää itsesi paikka levätä. Olipa se mukava tuoli, lepotuoli tai jopa paikka makuulle. Löytää asema, joka tarjoaa sinulle eniten tukea, lievittää selkä jännitteitä.

Jos kärsit selkäkipu, päästä pois, kuulokkeet! Tutkimukset osoittavat, että musiikkiterapia vähentää vammaisuuden kipua, ahdistusta ja masennusta. Musiikki voi jopa olla pieni, välitön vaikutus vähentää kipua. Onko joitakin tutkimus selvittää, millaisia musiikki ovat eniten terapeuttista.

Oikea venyttely on luultavasti yksi parhaista tavoista voit työskennellä poistamaan toistuvia selkäkipuja. Kun venyttää, onko olet tekemässä varvas koskettaa, sit-ups tai puoli mutkia, olet irtoaminen lihaksia ja lievittää jännitystä. Vika venyttää oikein voisi johtaa veti lihas-tai kouristuksia.

Jotkut elävät liikunnan puute kokevat krooninen jaksoja selkäkipu, joten se on aina hyvä idea varmistaa, että olet saada ylös ja liikkua vähintään 30 minuuttia päivässä. Koemme selkäkipu, kun istuu ja sitten menee makuulle voi luoda sykli, joka johtaa voimakasta kipua säännöllisin väliajoin.

Jos ei muuta toimii teidän selkäkipu, mennä nähdä kiropraktikko. Kiropraktikko todennäköisesti haluat x-ray selkä määrittää oikean hoidon. Jos voit tehdä pieniä muutoksia, kipu häviävät.

Nukkua oikeassa asennossa estää selkäkipu ja välttää pahentaa olemassa olevia selkäkipuja. Jos nukut teidän puolellanne, aseta tyyny välillä polvet. Jos nukut selälläsi, kokeile asettamalla tyyny polvien alle. Yritys patja auttaa myös lievittää kipua.

Jos haluat välttää mahdollisen selkävamman tai vain yksinkertaisesti haluavat lievittää nykyisen selkäkipu, se on tärkeää, että et koskaan yritä taivuttaa yli seisten. Aina taivuta polvet ja työ alentaa koko kehon. Jolloin selkä ja sen lihaksia kantaa vastuun voi aiheuttaa kipua.

Tekee yksinkertaisia asioita voi auttaa sinua lievittää selkäkipu, kuin yksinkertaisesti ottaa aikaa, kun olet seisomaan tai nousta sängystä. Äkkinäisiä liikkeitä ja nykiminen liikkeet voivat purkki lihaksia ja jopa aiheuttaa levyjä luistaa ja liukua ympäri. Olla tietoinen teidän liikkeet ja kestää vähän aikaa, kun nousee ylös.

Jos olet altis saamaan takaisin kivut, sinun pitäisi aina lämmetä ennen kuin aloitat harjoituksen. Lämmetä noin kymmenen minuuttia kevyttä aerobista toimintaa, kuten hyppääminen liittimiin tai lenkkeily paikallaan. Tämä auttaa lämmetä lihaksia ja saada ne valmiiksi voimakkaampi workout.

Jos työ vaatii istuu pöydän ääressä paljon, se on erittäin tärkeää liikkua estää selän rasitusta. Ottaa pieniä matkoja tehdä asioita niin paljon kuin mahdollista, tai vain saada ylös ja venyttää. Yritä siirtää noin puolen tunnin välein tai niin, pitää selkä onnellinen.

Jos olet neuvottelupuhelun, käyttää puhuja puhelimen sijasta luurin. Monet ihmiset kehto puhelin välillä korvan ja olkapään pitkäaikaisessa puhelut. Kun tämä vapauttaa kädet tyyppi, se voi johtaa merkittäviin selän rasitusta ja lopulta takaisin kipua. Sijoita kaiutin, tämä antaa sinulle hands-free kokemus ja hyvä ryhti kehosi tarvitsee!

Kun on kyse selkäkipu, sinun täytyy pysyä valppaana ja kiinnittää huomiota ryhtiä. Tulossa tietoisia siitä, miten istua ja seistä voi todella auttaa vähentämään selkäkipu koet. Huono ryhti johtaa selän rasitusta ja kipua, joten harjoitella hyvä ryhti on kipulääkettä. Motivoida itseäsi parantaa ryhtiä hauskaa kannustimia, jotka voit nauttia.

Hanki uusi sänky. Monet ihmiset, jotka kärsivät selkäkipu on se yllättävä syyllinen: niiden bed. Sänky on liian pehmeä voi edistää selkäkipu ei anna takaisin tarpeeksi tukea kuin nukkua. Tutkia vuodetta, jotka ovat parhaiten teidän takaisin ja saatat löytää, että selkä kipu laantuu, kun se on tuettu kunnolla yöllä.

Olet lukenut siitä, miten yhteinen selkäkipu on, ja joskus se on noin löytää mitä aiheuttaa sinulle kipua sen sijaan, että hyppy lääkäriin heti. Ota neuvoja, että tämä artikkeli on antanut sinulle, ja varmista, että olet aina ottaen hyvää huolta teidän takaisin joka päivä.