Staattinen

Suorita Videon markkinointikampanja, Kuten Asiantuntijat

Top markkinoinnin asiantuntijat samaa mieltä siitä, että käyttämällä hyvä video markkinointi strategia on yksi ehdottomasti parhaista asioista, joita voit tehdä parantaa liiketoiminnan. Panemalla täytäntöön älykäs ja tehokas video markkinointi tekniikoita olet varma, dramaattisesti lisätä sekä myyntiä ja voittoja. Lue oppia hyvä video marketing vinkkejä.

Jos olet liian ujo näytä kasvosi ruudulla, sinun pitäisi yrittää käyttää jotain Google-Haku Tarinoita auttaa sinua. Tämä on hyvä tapa näyttää käyttäjille kaikki olennaiset tiedot, sinun täytyy murehtimatta näyttää kaikille teidän kasvot.

Suurin osa video markkinointi pitäisi olla sisältöä. Ilman erinomaista ja asianmukaista sisältöä, video markkinointi epäonnistuu. Jos katsojat eivät ole kiinnostuneita videoita, et voi tehdä myyntiin. Varmista, että sinulla on mielenkiintoinen ja ajankohtainen sisältö on onnistunut, video markkinointi.

Tee parasta luoda video, joka antaa ammattimaisen kuvan. Tämä tarkoittaa sinun pitäisi välttää käyttämällä vaikutukset saatavilla ohjelmia, kuten Windows Movie Maker ja muiden basic-ohjelmisto. Pidä editointi yksinkertainen yksinkertaisesti leikkaamalla tai liuottamalla musta ruutu sen sijaan, että käytetään standardoituja editointi vaikutuksia.

Jos haluat kuvata itseäsi puhua omia tuotteita tai osoittaa heille, sinun pitäisi laittaa yhteen ääriviivat oman video ennen kuin aloitat. Tee lista kaikki kohdat ovat mielestäsi tärkeitä ja järjestele ne loogisesti, joten video on helppo seurata. Muista, että voit muokata videon järjestää eri pistettä loogisessa järjestyksessä.

Kun asiakkaat kysyvät samaa asiaa uudestaan ja uudestaan, luoda video vastata niihin. Tämän ansiosta ne voivat nopeasti ratkaista heidän ongelmansa ilman sähköpostia tai soita yritys. Tämä säästää rahaa asiakaspalveluun ja rakentaa rapport kanssa sekä nykyiset ja potentiaaliset asiakkaat.

Video-oppitunnit ovat loistava tapa, jolla voit saada yhteyttä kanssa paljon laajemman yleisön. Kun ihmiset eivät tiedä, miten tehdä jotain, heillä on taipumus ilmeen verkossa neuvoja. Ottaa videoita, jotka opettavat, mitä he haluavat tietää, tekee sinusta asiantuntijan silmiin.

Luoda käsikirjoituksen videon “hei” ja “näkemiin” kohdat. Kuka sinä olet? Kenelle työskentelet? Mikä on video siitä? Lopussa kunkin video-kysy katsoja tekemään jotain, kuten ostaa tuotteen tai ottaa käyntiä.

Älä aseta kärsimään video markkinointi hartioille. Monta kertaa se on erittäin vaikea visualisoida ideoita video markkinointi. Ystävät, perheenjäsenet ja työtoverit voivat olla erinomainen inspiraation lähde uusia ja mielenkiintoisia konsepteja. Tee tämä usein, jotta sinulla pitää keksiä paljon sisältöä.

Suuri audio ja video-laitteet tekee hienoja videoita. Jos käytät vanha kehno laitteet, saat vaikutus ei ehkä odottaisi. Se ei tarkoita, että vaikutus ei ole mitä haluat, joten leikkiä laitteet voit käyttää kunnes saat video, joka vastaa sävy haluat sen on.

On kentällä peli video markkinoinnin edistämiseen. Ajattelu olet lakko kultaa kanssa ensi viral video on kuin käyttämällä arpajaiset liput kuin eläkkeelle suunnitelma. Se toimii hyvin niille, jotka voittaa, mutta useimmat menettää ja menettää iso. Tuottaa sisältöä tasaisesti ja markkina-jokainen video vakuuttavasti. Jos sinulla on virus video, se näyttää jopa omasta.

Napata yleisön huomion aikaisin videoita. Avain tähän on “vedä niitä” ensimmäisten 10 sekunnin video. Sinun täytyy tehdä jotain tämän ajan kuluessa, joka jättää heille kunnioitusta ja haluamaan lisää. Kun olet heidän huomionsa, sinun täytyy pitää heidät mukana, jonka ottaa mielenkiintoisia ja tärkeitä tietoja muiden video.

Voit laittaa jopa podcast-syöte sivustosi syndikaatti video ympäri web. Näin saat videon ulos paljon suuremman yleisön kuin vain sosiaalisen median tai YouTube. Esimerkiksi, lähettää sen Amazon Kindle tai iTunes niiden laitteita ja nähdä yleisö kasvaa.

Samalla hetkellä Youtubessa on tarpeen miettiä, katse kauemmas kuin että. Ne, Vimeo ja toiset eivät ole mainontaa, joka saattaa häiritä ja jopa kilpailla videoita. Online video alustoilla voi olla hyvä investointi, joka antaa sinulle parempi brändäys valintoja ja yhteensä käsisäädöt. Brightcove ja Bisontherun ovat molemmat mahdollisuudet.

Etsi joku, joka voi olla säännöllinen tiedottaja videoita. Pidä mielessä, että tämä henkilö ei välttämättä pitäisi olla sinä tai jopa myynnin ammattilainen. On tärkeää, että tiedottaja on hyvin energinen ja on hymy ja persoonallisuus, joka houkuttelee monia ihmisiä. Myös, varmista, että tämä henkilö on säännöllisesti käytettävissä oleminen videoita.

Osoittaa, kuinka käyttää tuotetta videolla. Tämä voi olla loistava tapa, jolla voit näyttää asiakkaille, kuinka he ovat menossa kokea tuote. Joko tehdä videon ja mennä askel askeleelta, tai yritä ottaa musiikkikappaleen alla pelkkä esittely. Tämä auttaa ihmiset tuntevat enemmän luottavainen ostaa sinulta.

Kuten todettiin ensimmäisessä kohdassa tämän artikkelin, video markkinointi kampanjat tarjoavat loistava tapa parantaa liiketoimintaa ja lisätä myyntiä ja voittoja. Huolellisesti tutkimalla tiedot sisältyvät liha tämän artiklan ja soveltamalla sitä, voit varmasti alkaa tehdä vaikuttava summia rahaa. Onnea!