Suomalaisen Miehen Peniksen Pituus

Solid Neuvoja Tehdä Teidän Orgaaninen Puutarha Menestys

Puutarhanhoito on harrastus nauttivat paljon ja on katsotaan olevan erittäin rentouttava. Ihmiset rakastavat istuttaa niiden siemeniä, ja lopulta viljeleminen uhkea puutarha. Kun alkaa puutarha ensimmäistä kertaa voi olla pelottava, siitä tulee paljon helpompaa, jos sinulla on oikeus vinkkejä ja temppuja. Tämä artikkeli sisältää neuvoja puutarhanhoito.

Älä oleta, että hyönteiset ovat syyllisiä kaikki kasvit vaivoja. On monia asioita, jotka voivat vaikuttaa terveyteen kasvi. Veden PH käytät, sijainti kasvi (alla varjossa vs suoraa aurinkoa), määrä maaperän potin ja useita muita syitä voi olla ratkaiseva tekijä.

Kierrätä vanha sukkahousut puutarha käyttää! Sukkahousut tekevät poikkeuksellisen puutarha siteet, koska ne ovat erittäin taipuisana, erittäin vahva, ja vielä erittäin pehmeä, joten ne eivät näin osaksi kasveja olet sitominen ylös. Paras kaikista, koska olette kierrätys, tämä ratkaisu on toinen hyvä tapa säästää rahaa.

Jotta suurin osa vedestä käytät, varmista, että vettä teidän kasveja, ensimmäinen asia aamulla. Tee tämä tekee vettä vähemmän todennäköisesti haihtua, ja antaa lehtien kuivua nopeasti. Tämä vähentää riskiä monia yhteisiä sairauksia, ja auttaa kasveja kasvamaan vahva ja terve.

Piristykseksi talven puutarha, jossa puita, jotka ovat mielenkiintoisia kuori. Talvipuutarha voi näyttää yleensä paljas ja ikävä, varsinkin jos asut hyvin kylmä ilmasto. Kolme hyviä valintoja ovat paperbark maple, koivun tai tulipunainen paju. Tämä tekee varsin huomattava ero ulkonäköä puutarha.

Yritä täyttää teidän puutarha, jossa erilaisia kasveja sen sijaan vain muutamia tyyppejä. Puutarha, jossa on laaja lajike on vastustuskykyisiä puutarhan tuholaisia. Se houkuttelee enemmän hyödyllisiä hyönteisiä, jotka syövät pahoja bugeja. Tämä vähentää torjunta-aineiden tarvetta. Puutarha, jossa on vain muutamia eri kasvit kestävät enemmän vahinkoa tuholaisten hyökkäykset.

Syksy on se aika vuodesta istutus alkaa nuo lamput, jotka tuottavat kauniita kukkia, jotka herald kevään alkua. Nämä tyypit kevät kukat ovat helppo kasvattaa ja voi palkita sinut monta vuotta ja upea kukkii. Nämä sipulit on istutettu muutamia viikkoa ennen ensimmäistä kova jäätyä saadakseen niiden juuristo kasvaa, jotta he voivat selviytyä kylmä talvi.

Taistella rikkaruohot luonnollisella tavalla, tee oma kotitekoinen torjunta-ainetta. Yksinkertaisesti sekoita vettä ja etikkaa pullo ja spray se samalla tavalla kuin normaali rikkaruohomyrkkyä. Lisäbonuksena, etikka ratkaisu toimii myös ravinteita teidän kasvit.

Miten istuttaa liljoja. Poista kaikki vaurioitunut ulompi asteikot sipulit. Kaivaa istutus reikä noin 4-6 tuumaa syvä, ja sekoita hieman lannoite pohjaan reikä. Jos salaojitus ei ole hyvä, laittaa kerros hiekkaa tai soraa reikään, joka auttaa estämiseksi mätänevät. Aseta lily lamppu, ja back-täytä rikas maaperä. Liljat ovat tehokkaimpia, kun ne istutetaan möhkäleitä yhden värit.

Ota aikaa, kun istutus siemeniä. Aloita lisäämällä kosteutta maaperään. Seuraava, haluat tasaisesti jakaa siemeniä varmistaa riittävästi tilaa kasvaa. Haudata ne kolme kertaa niin syvälle kuin koko siemenet. Joitakin siemeniä ei pidä haudata lainkaan, koska ne tarvitsevat valoa kasvaa.

On kaikki työkalut käytettävissä, kuten piha / puutarha, jotka lisäävät tehokkuutta. Kuljettaa työkalut ämpäri, tai pitää ne taskuihin pari karu housut. Työkaluja tarvitset garden tehokkaasti sisältää mukavuuksia, kuten pyyhkeet, käsineet, oksasakset ja muut kasvi-erityisiä työkaluja.

Kuten keskusteltiin alussa tämän artikkelin, monet ihmiset rakastavat puutarha ja se pidetään suosittu harrastus. Vaikka puutarhanhoito ensimmäistä kertaa voi tuntua pelottavalta joillekin, se on helppoa, jos olet varustettu oikeat tiedot. Sovelletaan tämän artiklan neuvoja ja voit olla hyvin teidän tapa ottaa kaunis puutarha.