Suomen Isoin Penis

Hämmentynyt Musiikin Lataamisesta? Saada Vastauksia Täällä

Oletko koskaan halunnut oppia lisää musiikin lataaminen omaan käyttöön? Musiikin lataaminen Internetistä on nyt edullinen menetelmä monien saamiseksi sävelet. Lataukset ovat parempi Cd monin tavoin. Kuitenkin, sinun täytyy lähestyä sitä oikein. Lue oppia joitakin hyödyllisiä ja hyödyllistä tietoa.

Jos olet Internetissä etsivät ilmainen musiikin lataus, sinun täytyy olla erittäin varovainen. Musiikin lataaminen maksamatta on laitonta ja rangaistavaa. Toinen syy, miksi haluat välttää tämän, koska hakkerit käyttävät musiikkia lataukset tapa lähettää viruksia tietokoneeseen.

Yksi hyvä musiikki downloader, sinun pitäisi harkita on Amazon MP3 downloader. Voit ostaa musiikkia lataukset Amazon.com tai voit etsiä kaikenlaisia ilmainen lataukset. Klikkaa “Get mp3” minkä tahansa kappaleen, jonka haluat ladata, ja jos, jos lataaja ei ole jo asennettu, saat kehotteen ladata se. Sen jälkeen, valitse “Lataa Laulu” laulu, ja se alkaa lataamalla. Sitten, se avaa ohjelma järjestelmään, joka avaa mP3s.

Ole varovainen, jos päätät ladata musiikkia ilmaiseksi lähteistä. Yhteinen temppu hakkerit on tarjota ilmainen musiikki naiivi Internet-surffaajien. Virukset voidaan kiinnittää helposti nämä ladattavia että et edes tiedä, olet siellä, kunnes he ovat jo tehneet joitakin vaurioita.

Jos haluat välttää saada virus kun lataat musiikkia, varmista, että olet ladata hyvämaineinen sivusto. On olemassa monia sivustoja, joissa voit ladata ilmaiseksi musiikkia. Nämä sivustot ovat yleensä vähemmän turvallinen kuin ne, voit maksaa, lisää mahdollisuuksiasi ladata virus. Jos haluat välttää saada virus, harkita maksaa musiikin voit ladata.

Jos todella on taiteilija, aina pitää ostaa koko albumin, pikemminkin kuin ostamalla musiikkia raita raita. Se on lähes aina halvempaa ostaa koko albumin kuin se olisi ostaa 10 yksittäisiä kappaleita, joten käyttämällä tämä menetelmä säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

Katsella tiedoston kokoa oman musiikin lataus huolellisesti. Normaali musiikki lataa on jossain välillä 2 megatavua ja 5 megatavua. Jos näet jotain paljon vähemmän tai paljon enemmän, siellä voisi olla jotain hämärää tiedosto. Se voi olla vakoiluohjelmia ja laulu olit toivoen, että se oli.

Paitsi juridiikan ladata ilmaiseksi musiikkia, sinulla on myös jotain muuta syytä huoleen, kun valitset ilmainen musiikki tiedostoja eri sivustoja. Hakkerit tarjoavat usein nämä tiedostot, joten ajatella kahdesti ennen kuin liityt kelkkaan ja ladata ilmaiseksi musiikkia. Se on paljon parempi laillisesti saada musiikkia maksamalla se oikealla tavalla.

Sivusto, joka tarjoaa oikeudellisia music downloads yleensä ole laaja valikoima mukautettuja tiedostoja ja mixes saatavilla. Tämä johtuu siitä, että he jakavat musiikkia hyvämaineinen tarroja. Jos sivustolla on kymmeniä versioita laulu etsit, olet luultavasti ole laillista lataa sivuston.

Jos aiot ladata musiikkia verkossa, muista asentaa hyvämaineinen anti-virus ohjelma. Näin varmistetaan, että kaikki kappaleet voit ladata ei sisällä mitään haitallista koodia. Et wan päätyä pilaa tietokoneen vain saada ilmainen biisi! Antivirus ohjelmisto suojaa sinua, että kohtalo.

Ennen lataamista musiikkia, varmista, että sinulla on laajakaistayhteys. Musiikkitiedostot eivät ole sama mammutin kokoisia videotiedostoja, mutta kun lataat paljon niitä, yleinen ladata koko voi lisätä jopa melko nopeasti. Jos olet hidas yhteys, se voi syödä paljon kerralla.

Hyvä vaihtoehto musiikin lataaminen puhelimeen tai tietokoneeseen on rekisteröidy kanssa streaming musiikin palvelu. On aivan muutamia palveluja on saatavilla, jossa voit kuunnella musiikkia verkossa. Ne voivat olla mainoksia niiden verkkosivuilla, mutta kuunnella kaikki musiikki haluat, on yleensä ilmainen.

Se pitäisi nyt olla selvää, miksi musiikin lataaminen on niin suosittu! Se on helppoa, kun saat sen selville. Nämä ideat sinun pitäisi päästä alkuun. Se on hyvin yksinkertainen rakentaa kokoelma kun tiedät miten.