Suomen Peniksen Keskimitta

Henkilökohtainen Kehitys Vinkkejä, Jotka Voivat Auttaa Ketään!

Kukaan ei tiedä paremmin kuin sinä itse – heikkouksia, pelkoja, vahvuudet ja toiveet ovat aina takaraivossa. Tämän vuoksi, self-help on loistava tapa varmistaa, että voit voittaa kaikki esteet elämässäsi. Tämä artikkeli antaa sinulle joitakin vinkkejä käyttää self-help tehokkaasti.

“Voi” ei pitäisi olla sanastoa. Ota se pois nyt. Joka kerta kun luulet et “voi” tehdä jotain, yritä keksiä viisi syytä, miksi et voi, ja sitten muistan KYLLÄ, VOIT!! Se saattaa kestää kauemmin alussa tottua tähän ajatukseen, mutta lopulta, voit ihmetellä, miksi et koskaan ajatellut, ettet voisi.

Kun esteitä ilmaantuu välillä sinut ja henkilökohtaiset kehitystavoitteet, hetki kysyä itseltäsi, missä ongelma oikeasti piilee. Joskus voit olla oma pahin vihollinen. Mielesi voi puhaltaa mahdollisia ongelmia ja suurentaa esteitä ulos alitajuntaan pelko epäonnistumisesta. Sinun pitäisi keskittyä tiukasti todellisuuteen esteet ja ei anna itse-epäilyt tehdä vuoret pois molehills.

Älä anna viivyttely pitää sinua pääsemästä tavoitteesi. Se on aivan liian helppoa löytää syytä laittaa pois ottaa ensimmäinen askel kohti menestystä. Myös, mitä kauemmin odotat, sitä vaikeampi se on saada motivoituneita. Totuus on, että jos aloitat nyt, voit nopeasti rakentaa vauhtia, jonka avulla voit saavuttaa tavoitteesi nopeammin kuin koskaan kuvitellut mahdollista.

Korvata vanha tapa uudella. Heittää pois negatiivinen ja aktiivisesti käyttöön ja vahvistaa myönteistä. Jos et normaalisti savua, kun olet liiketoiminnan puhelun, alkaa piirrellä sijaan. Ilmoittautua sen jälkeen, kun työ aerobic-tunnilla luopumaan itsesi liittymällä työtoverisi kulmassa baarissa.

Alhainen itsetunto-ongelmat ovat usein osa noidankehä. Emme halua kiinnittää huomiota itse, joten meidän laahustaa ja lama meidän tavalla unohduksiin. Riko tämä tapa! Seisomaan suorassa ja harjoitella hyvä ryhti hankkeita luottavainen kuva, ääniä lihaksia, ja lisää meidän itsetunto-kuvan siten, että se on välittömästi havaittavissa itsellemme ja muille.

Rakenna oma itsetunto ohjaamalla tavalla puhut itsellesi! Ole mukava itsellesi ja hyväksy pikku heikkouksista ja virheistä. Kukaan ei ole täydellinen, ja luultavasti ei ole ylikriittinen ja armoton muita ihmisiä, joten älä esitä, että matka kohti itseäsi! Salli itsesi tehdä virheitä ja olla ainutlaatuinen.

Älä vain kirjoittaa tavoitteesi alas, vie aikaa visualisoida niitä. Mitkä ovat mahdollisuudet sinulla saada varten menestyminen? Kuvitella, mitä se on haluat saavuttaa erityisiä tavoitteita ja tuntea tunteita, että mielikuvitus tuo sinulle. Tee tämä joka päivä, ja voit pitää motivoituneita ja oikealla tiellä kunnes onnistuu.

Pitää mielen virkeänä. Aktiivinen mieli on kasvualusta masennus. Kirjan lukeminen voi auttaa pitämään mielen virkeänä ja kotonaan. Varmista lukea kirjoja, jotka ovat motivoiva ja innostava. Voit myös tehdä ristisanatehtävä palapelit tai mitään, joka käyttää mieltäsi positiivisella tavalla.

Ottaen joogaa tai meditoi on hyvä tapa auttaa henkilökohtaista kehitystä. Näiden tekniikoiden avulla henkilö rentoutua ja vapauttaa mielen stressiä. Clearing mielen stressi voi jättää enemmän tilaa henkilö kasvaa. Jooga tai meditaatiota voidaan tehdä kotona ja ei edes maksa mitään!

Yksi avain onneen on menestys. Siksi on tärkeää, että voit saavuttaa tavoitteesi voidakseen tulla onnellisempia. Tämä voi olla työhön liittyviä tai jotain omaan elämään, mitä se on, kovasti töitä sen eteen. Älä anna mitään takaiskuja estää sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Kun olet päättänyt paremmin, kuka olet ihmisenä tai jopa oman uran tai perheen tilanteessa, sinun täytyy pysyä keskittyneenä ja raiteilleen kanssa tavoitteesi. Tehdä päivittäiset päämäärät ja tavoitteet, jotka voit helposti täydentää. Pieniä askelia lopulta saada sinut minne haluat olla.

Laki viisautta ja elää läpi tekosi. Se on vain kannattaa niin paljon lisää tietoa ja ymmärrystä. Miten toimitte, että viisaus määritellään. Muut eivät voi nähdä sisälle tietää oman tason ymmärrystä, mutta he voivat nähdä sinun tekosi ja miten he hyödyttävät yhteiskuntaa, yksilöitä tai koko maailmassa.

Pidä päiväkirjaa oman yksityisen ajatuksia, tunteita ja ajatuksia. Tämä on loistava tapa, jolla voit pystyä ottaa matkan ajassa taaksepäin ja nähdä, kuinka paljon olet kasvanut yli ajan. Kun vähän aikaa hiukkaakaan alas nämä asiat on todella aikoo mennä pitkälle oman henkilökohtaisen kasvun edistymistä.

Laittaa ajatellut, mitä haluat päästä pois elämän, ja tehdä suunnitelma ja mennä sitä. Jos et tee mitään, mutta istua täällä dreaming, miten haluat elämäsi, et koskaan saa sitä. Sinun täytyy ryhdistäytyä ja jatkaa tavoitteesi, jotta ne todella tapahtuvat.

Pidä päiväkirjaa tai lehdessä. Se on hyvin puhdistavaa voi laittaa mitä sinulla on tunne alas paperille. Asioiden pitäminen lukkojen takana ja ottaa ajatuksia käynnissä läpi pään voi todella ottaa veronsa teitä. Vain antaa sen kaiken ulos paperille avulla voit vapauttaa ne ajatukset, ilman saada joku muu.

Omatoimisuus voi olla tärkeää ihmisille, jotka täytyy saada tuloksia nopeasti ja parantaa heidän tilannettaan niin, että he tietävät, että toimii. Jos muistat vinkkejä tässä artikkelissa, sinun omatoimisuus strategia on parannettu ja jäsennelty. Olet matkalla onnellisempi ja tyytyväisempi elämäntapa!