Suomen Suurin Penis

Ostaa Ensimmäinen Kotiin Oikealla Tavalla

Ostaminen ensimmäinen talo on yksi kaikkein autuaan kokemuksia kuka tahansa voi olla. Se perustuu tunteita itsenäisyyttä ja luottamusta. Kuitenkin kokematon kotiin ostaja voi olla kävely tilanteeseen, johon he eivät ole valmiita, ja voi antaa näitä tunteita estää heitä tekemästä järkeviä päätöksiä.

Ostamalla kotiin valmistetaan home park voi tuntua rahaa säästävä idea. Pidä mielessä, että nämä puistot usein kuljettaa suuria maksuja uudet omistajat, sekä maksuja, jos haluat poistaa home park. Lue kaikki materiaalit tai puisto, ennen kuin hyväksyt ostoksen.

Jos harkitset ostaa kotiin, pitää pois mitään suuria ostoksia vähintään kuusi kuukautta. Luotto profiili pitää olla niin puhdasta kuin mahdollista. Jos lainanantaja näkee, että olet tehdä maksut ajallaan ja ei ole paljon velkaa, ne ovat todennäköisesti laina sinulle rahaa sinun täytyy ostaa kotiin.

Tärkeä vihje mahdollisille ostajille real estate on käyttää suurta huolellisuutta valittaessa kiinteistönvälittäjät ja kotiin tarkastuksen ammattilaisia. Tehdä tiettyjä etsiä lähetteet alkaen ne, joihin luotat, ja ottaa aikaa tarkistaa pätevyys ja tunnistetiedot. Ostaminen kotiin on yksi kaikkein merkittäviä taloudellisia kustannuksia kenenkään elämää, ja siksi se on kriittinen värvätä tuen vain niitä, joiden osaaminen on huolellisesti perustettu.

Kun ostat omaisuutta maaseudulla, selvittää, mitä vaihtoehtoja ovat internet-yhteydet. Saatat löytää itsesi alueella, kartoittamaan DSL, tai teidän omaisuutta voi olla liian kaukana kadun standardi kaapeli asennus. Hyvin maaseudulla saattaa olla tarjolla vain dial-up-tai satelliitti laajakaista.

Kun olet ostamassa kotiin, älä laita kaikki säästöt että sinulla on osaksi käsiraha. Sinun pitäisi jättää osa teidän säästöjä, jos hätätilanteessa. Sinun ei pitäisi olla yllättynyt, jos jotain teidän uusi talo hajoaa ja tarvitset rahoitusta vahvistaa sitä.

Tärkeä näkökohta harkitsemaan kun ostaa talo on määrä makuuhuonetta. Jokainen naapurustossa oli rakennettu perheen malli näköpiirissä, joten se on helpompaa ja yleensä halvempaa löytää 3-4 makuuhuoneen talo alueella, jossa useimmat talot ovat 3-4 makuuhuonetta. Jos lähistöllä on yleensä pienempiä taloja, sinun tulee maksaa paljon enemmän ylimääräistä makuuhuoneeseen.

Mortgage lainanantajat, käyttää asumiseen kulu-tuotto-suhde laskea, kuinka paljon asuntolaina voit maksaa. He laskea kiinteistövero maksut, periaate ja lainan korot ja vakuutusmaksut kotona ja käyttää sitä määrittää potentiaaliset maksu nähdä, jos se on edullinen.

Tietoa siitä, kuinka paljon muita asuntoja on myyty on saatavilla vaikka kiinteistönvälittäjä ja olisi otettava huomioon, kun mietitään määrä tarjota myyjä. Sinun tulisi myös harkita rahaa, että sinulla on viettää tehdä mitään korjauksia tai muutoksia kotiin. Tekijä nämä numerot, kun otetaan huomioon, kuinka paljon olet mukava viettää tietyn kotiin.

Kun etsit ostaa seuraavaan kotiin, tutustu muutama Avoin Taloja. Avoinna Taloa voi tarjota sinulle loistava tilaisuus nähdä, mitä on saatavilla alueella, katsella eri pohjapiirroksia, tavata kiinteistönvälittäjät, ja saada koristamaan tai päivittäminen ideoita. Open House listauksia ovat helposti saatavilla paikallisella sunnuntain lehdessä.

Kun ajatellut ostaa kotiin, älä vain tyydy ensimmäinen talo, jonka näet. Katso useita koteja. Tutkimusta ja löytää tietoa ja kuvia mahdollinen koti ostot. Muista osallistua avoimien ovien sekä päästä jopa lähelle näkymä talon ja sen palvelut.

Jos voit, tuo veteraani kuntoutukseen urakoitsijan pitkin tahansa avoimen taloa että voit osallistua. Kokenut urakoitsija pitäisi pystyä paikalla joitakin taloja vikoja, jotka saatat unohtaa. Et ole niin kokenut kuin urakoitsijan tulee olemaan, niin se voi olla erittäin hyödyllistä, kun on joku tulla mukaasi.

Ostavat kiinteistöjä ei voida ottaa kevyesti, ja maustamaton kotiin ostaja ei ole tietoinen monista varoituksista liittyvät kokemukset. Neuvoja tarjotaan tässä artikkelissa oli säädetty kiinteistöjen ostaja, jotta he voivat välttää joitakin sudenkuoppia, jotka liittyvät niiden kiinteistöjen osto, jotta he voivat todella kokea iloa, joka on ostaa talon.