Suomi Wikipedia

Laihtuminen Vinkkejä Koko Perheelle

Tiedät, että ystävä, jokaisella on, joka tuntuu tietävän kaikki elämän hienompaa asioita? Haluaisit olla, että henkilö muuttaa? Kun olet lukenut tiedot täällä, olet menossa oppia lisää käyttää viiniä, miten löytää se, ja vielä enemmän. Lukea tämän artikkelin joitakin hyödyllisiä vinkkejä siitä, miten valita, tallentaa ja palvella viiniä.

Paras tapa nauttia viiniä on vastuullisesti. Tiedä rajasi ja varmistaa, että et liioittele, varsinkin kun on vieraita. Kun viiniä lounas tai illallinen on aina hyvä maku, tulossa huolimaton jälkeenpäin, koska juoppous ei ole. Nauttia kohtuudella viiniä on teidän ystävä elämää.

Jos olet uusi viinin maistelua, sinun pitäisi tietää, että totta tuntijoiden todella sylkeä viinin maistamisen jälkeen. Sylkeminen viini on paras tapa välttää vastustamaton maku silmut, joten voit pitää makuista muita viinejä. Ottaa pienen kulauksen viiniä, odota muutama sekunti, tuntea kaikki sen eri makuja ja sylje se.

Sinun pitäisi kirjoittaa muutaman muistiinpanoja kun yrittää uutta viiniä. Varmista, että kirjoitat nimen viini, sen alkuperä ja vuosi sekä vaikutelmia. Se on vaikea muistaa, mitä viini maistui, varsinkin jos voit osallistua viininmaistajaisiin ja kokeilla monia eri viinejä samana päivänä.

Sinun pitäisi tietää, että vanhat pullot ovat usein arvottomia. Voisit kokeilla myydä sen toiseen viini tuntija, mutta useimmat ostajat etsiä suuria määriä. Pidä mielessä, että vakavia ostajat haluavat tietää kaiken alkuperän viinin haluat myydä, joka ei ole aina mahdollista, jos olet löytänyt pullon omassa kellarissa.

Sangrias on tullut suosittu viime aikoina. Tehdä täydellinen sangria yhdistää suosikki punaviiniä sekä sitruunan ja appelsiinin viipaleita. Sitten, sekoita 2 rkl hienoa sokeria ja laukaus konjakkia. Kaada seos viiniä lasiin ja lisää pieni määrä sitruuna-lime sooda, inkivääri ale-tai soodavesi.

Muista, että viini kauppoja voi vaihdella yhtä paljon kuin viinit itse. Jokaisella on eri painopisteet, tuote luettelo ja hinnoittelu rakenne. Jos olet hyvin uusi viini ja asettamalla jalka paikassa, jossa halvin pullo on 60 dollaria, sinun pitäisi etsiä pienempi-end-myymälä, jossa voit löytää oman kitalaki ja suosikki merkkejä.

Voit lukea niin paljon kuin haluat viineistä, mutta lopulta, sinun täytyy päättää itse, jos pidät sitä tai ei. Hinta usein ei ole väliä. Saatat edullinen pullo punaviiniä paljon enemmän kuin kalliimpi versio. Älä pyytele anteeksi sitä omaan makuun. Juoda mitä nauttia.

Useita viinejä mennä melko hyvin jälkiruokia. Yleisesti, haluat makea viini ja jälkiruoka. Port viinit ovat hyvin juominen yhdessä teidän jälkiruokia ja suklaata. Yritä pitää näitä viinejä ympäri ympäristössä, joka on noin 55 astetta.

Älä anna muiden ihmisten vaikuttaa omaan makuun viiniä. Jos löydät viini nautittavaa, pitävät sitä hyvä viini. Tämä on erittäin tärkeää. Kitalaki on ainutlaatuinen, ja vain sinä todella tietää, mitä löydät houkutteleva. Ystäväsi voi olla innoissaan teidän valinta, mutta ainakin sinulla on jäljellä yli oman nautinnon lohtua.

Jos haluat tehdä vaikutuksen, nyt sinulla on tietoa sinun täytyy tehdä se. Ostaa hyviä viinejä ja hyvää ruokaa heidän kanssaan. Kaikki mitä tarvitset on tietoa, ja voit edetä.