Suurempi Penis

Hienoja Tapoja Säästää Rahaa, Vaikka On vahva Talous

Taloudelliset ajat ovat kovat, ja et ole yksin, jos et tunne vaikutukset talouteen oman taskukirja. Kun taloudelliset ongelmat voivat olla tuhoisia, ja huolestuttava, ne eivät ole pysyviä. Alla on vinkkejä, joiden avulla opastaa, henkilökohtainen rahoitus, joten voit päästä pois velkaa ja/tai aloittaa tulevaisuuden suunnittelu.

Kun vuokraat kotiin, jossa poikaystävä tai tyttöystävä, ei koskaan vuokrata paikka, että sinulla ei olisi varaa omaan. Olosuhteet voivat olla sellaiset, kuin menettää työpaikka tai rikkoa jopa, että voisi jättää sinut in asemassa maksaa koko vuokraa itse.

Jos asut lähellä töihin, harkita pyöräily tai kävely vähentää kaasun menot, jotka parantavat teidän henkilökohtaisen talouden hieman. Polttoaineen hinnan jatkuva nousu, milloin tahansa, että voit välttää käyttämällä auton voit säästää. Vaikka jotkut matkat ovat tarpeen autossa, lyhyempiä reittejä voit kävellä ovat usein niitä, sinulla on eniten pysähtyä ja mennä. Katkaise auton pois yhtälöstä näistä ja katsella saldosi nousee.

Saada luottokorttia, joka palkitsee sinut frequent flyer mailia. Tämä on suuri vihje vain, jos olet ahkera noin maksaa pois kortin saldo kuukausittain. Nämä kortit yleensä antaa sinulle iso bonus mailia bump teidän ensimmäinen hankinta, plus mailin jokaista dollaria voit laittaa kortin. Voisit olla ansaita ilmaisia lentoja hyvin nopeasti.

Jotta voidaan maksimoida oman henkilökohtaisen talouden, harkita vuokraamalla taloushallinnon ammattilainen, joka voi neuvoa sinua siitä alueilla, kuten investoinnit ja veroja, jos sinulla on varaa tehdä niin. Tämä tarkoittaa suuria säästöjä pitkällä aikavälillä, kuten joku, joka hallinnoi raha-asioissa työkseen ei vain voi hälyttää alueilla, missä olet menojen rahaa turhaan, he myös paljon laajemman käsityksen investointeja samoin.

Älä koskaan käytä luottokorttia, käteisellä etukäteen. Vain koska kortti tarjoaa se ei tarkoita, että sinun pitäisi käyttää sitä. Korot käteistä ovat erittäin suuri ja hyödyntämällä käteisennakkoa satuttaa luotto-pisteet. Vain sanoa ei käteisennakkoa.

Muutos teidän matkapuhelin suunnitelma. Kun kirjaudut kallis kuukausittain matkapuhelin suunnitelma, voit päätyä maksamaan puhua minuuttia, että älä käytä. Joten, seuraavan kerran teidän matkapuhelin sopimus on uusittava harkita siirtymistä halvemman suunnitelman ja voit säästää $20 kuukaudessa tai enemmän.

Tärkeä vihje voit harkita, kun pyrkii korjata luotto on varmistaa, että sinulla ei päästä eroon teidän vanhin luottokortit. Tämä on tärkeää, koska aika, että olet ollut luotto on erittäin tärkeää. Jos aiot sulkeminen kortit, lähellä vain uusimmat.

On hyvä velka ja luottotappiovarauksia. Velkoja, joka voi työskennellä teidän puolesta ovat asioita, kuten kiinteistöjä. Keskimäärin kiinteistöjen arvo kasvaa ja voit tallentaa tällä vero aikaa käyttämällä asuntolainojen korkojen vähennyksenä. College velka on myös yleisesti pidetään “hyvä” velkaa. Koulutus lainat ovat yleensä alhainen korko, ja maksuja voidaan lykätä valmistumisen jälkeen.

Älä anna talouden sinut alas! Taistella takaisin ottaa suunnitelma oman henkilökohtaisen talouden, velat, ja tulevissa haasteissa. Vinkkejä yllä auttaa sinua oman henkilökohtaisen matka hyvä taloudellinen tilanne. Kun olet perustettu rahoitussuunnitelma läsnä, alkaa suunnitella tulevaisuutta välttää stressiä viimeisen minuutin muokkaamisella maksamaan velkojaan.