Suuret Kullit

Tee Lihaksen Rakennuksen Workout Työn puolestasi

Se voi olla vaikea saavuttaa tavoitteesi rakentaa lihas. Usein, sinun tulee ottaa voimakas ja tiukka aikataulu toimi, yhdessä terveellisen ruokavalion. Kun et saada hyviä tuloksia, se on helppo tuntea lannistunut. Tämä artikkeli paljastaa useita hyödyllisiä vinkkejä auttaa sinua onnistuneesti saavuttaa tuloksia, jotka haluat.

Saada workout kumppani voi merkittävästi parantaa lihas-rakennus tulokset. Kumppani voi olla arvokas lähde motivaatiota kiinni workout session, ja työntää voit maksimoida ponnisteluja, kun työskentelet ulos. Ottaa luotettava kumppani treenata voi myös auttaa pitämään sinut turvassa, koska sinulla on aina tulenjohtaja.

Jos sinulla on ollut voimaharjoittelun aikaa ja haluat nähdä tuloksia hieman nopeammin, työskennellä suuria lihasryhmiä, kuten jalat, selkä ja rinta. Joitakin suuria harjoituksia niille, ryhmät ovat deadlifts, kyykky, penkkipunnerrus, laskut ja sotilaallinen puristimet.

Jokainen lihas rakennus rutiini tulisi sisältää kolme klassista harjoituksia. Kyykky, kuollut hissit ja penkki puristimet kaikki rakentaa lihasmassaa nopeasti. Oikein suorittamalla nämä harjoitukset säännöllisesti, lisää lihasmassaa, auttaa tehdä sinusta vahvemman, ja yleensä kunto kehon. Yritä sisällyttää muunnelmia näistä harjoitus niittejä jokaisen harjoituksen.

Jos olet työskennellyt kohti “täyteaineena” lihaksia, ei tehdä sydän enemmän kuin 90 minuuttia per harjoitus. Liian paljon sydän voi aiheuttaa kehon muodon “lihasmassaa” sen sijaan, että irtotavarana että olet halu. Sydän on erittäin tärkeä, mutta rajoittaa sen parhaat tulokset.

Jos et voi mennä kuntosalille jostain syystä, älä ohita workout kokonaan. Voit yksinkertaisesti tehdä chin-ups, punnerrusta ja dippejä kotona. Vaikka kaikki hienoja laitteita salilla, ne ovat edelleen paras muodot ylävartalon rakennus, että voit tehdä.

Genetiikka ovat menossa pelata rooli määrää lihas rakennus menestys, että näet. Jos perhe ei ole antanut sinulle oikeutta genetiikka on elin, joka olet unelma, sinun täytyy ehkä työskennellä kaksin verroin vaikea nähdä mitään tuloksia. Se ei tarkoita, se on mahdotonta, se vain tarkoittaa enemmän kovaa työtä.

Vaikka saatat uskoa, että raskaat painot on paras tapa rakentaa lihas, tämä ei aina tapahdu. Nosto kevyt on myös erittäin tärkeää, kun se tulee rakentaa lihas. Nosto eri määriä painon työn eri lihaksen kuituja, jotka voivat auttaa sinua varmistamaan, että lihas voitto on korkeampi laatu.

Mitä syöt on menossa tehdä ero tuloksia, että voit saada lihaksen rakennuksen. Sinun täytyy pitää kaloreita ja lisätä proteiinin määrä, että voit kuluttaa, ja samalla vähentää rasvan, joka kulutetaan. Nämä muutokset mahdollistavat workout istuntoja olla tuottavampia ja näet tuloksia nopeammin.

Yhdiste harjoitukset ovat loistava tapa saada koko kehon voimaa harjoitus lyhyessä ajassa. Nämä tyypit harjoitukset käyttää monia eri lihasryhmiä yksi hissi. Penkki puristimet, esimerkiksi, työskennellä rinta, olkapäät ja ojentajat samalla kerralla.

Jos olet täysin uusi lihaksen rakennuksen, niin sinun kannattaa aloittaa hitaasti. Se on yleensä parempi uusia ihmiset aloittaa kanssa koneiden sijaan vapailla painoilla. Tämän tyyppinen kone on hyvä harjoitella muodon ja varmistaa, että et vahingoita itseäsi harjoituksen aikana.

Hyvä uni toimii hyvin teidän lihaksen rakennuksen ponnisteluja. Koska lihaksen rakennuksen ja elpyminen kulkevat käsi kädessä, sinun täytyy tehdä tiettyjä kehosi on saada kaikki loput, mitä se tarvitsee. Ei saa tarpeeksi unta tai lepoa voi häiritä lihaksen rakennuksen tuloksia ja saattaa jopa aiheuttaa vammoja.

Yritä syödä joka 3-4 tuntia. Jos et syö riittävän usein, voit hidastaa nopeutta, jolla elimistö luo uusia proteiineja, jotka aiheuttavat lihasten kudoksen. Jakaa koko määrä kaloreita tarvitset päivässä, 6, ja yrittää ampua 6 mini-aterioita levinnyt yli päivän aikana.

Kukaan ei koskaan sanonut rakennuksen lihas oli helppoa. Se ei ainoastaan edellytä, että olet säännöllisesti treenata, mutta liikuntaa on voimakas. Sinun täytyy myös katsoa mitä syöt. Kun laitat vaivaa kehoosi, voit saada onneton, kun tulokset eivät näy. Käyttää, mitä olet oppinut täällä auttaa tekemään workout yhtä tehokas kuin se voi olla!